Bekijk ons lease aanbod

Of bereken direct het leasebedrag van jouw gevonden auto

Financial lease voor alle ondernemers
Financial lease voor alle ondernemers

Een auto leasen zonder jaarcijfers?

Met leasen zonder jaarcijfers willen wij startende ondernemers vooruithelpen. Het is voor jonge ondernemers en starters vaak bijzonder lastig om geld te lenen. Toch zullen er enkele belangrijke bedrijfsinvesteringen moeten worden gedaan, waaronder de aanschaf van een bedrijfsauto, deze is voor veel ondernemers onmisbaar, maar ook een grote investering. Een auto leasen zonder jaarcijfers is mogelijk. Het ontbreken van (goede) jaarcijfers is voor banken en de meeste leasemaatschappijen direct een reden om jouw leaseaanvraag af te wijzen. Oneerlijk vinden wij! Het zijn juist vaak de startende ondernemers die gemotiveerd zijn tot op het bot. En aangezien je toekomstige lease auto direct het onderpand van de financiering is, lopen wij met jou als starter niet veel risico. En als collega-ondernemers moeten we elkaar helpen, daarom kun je bij ons een auto leasen zonder jaarcijfers.

Een auto leasen zonder jaarcijfers, hoe zit dat precies? In feite is er geen verschil tussen financial lease zonder jaarcijfers en onze gewone financial lease. Het heeft alleen een andere naam, namelijk: 'Starters lease'. Je vraagt deze leasevorm voor starters gewoon via onze website aan. Je vult net zoals iedere andere ondernemer de benodigde gegevens in en de rest wijst zich vanzelf. Mogelijk hebben wij, nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nog wel wat extra gegevens van jou nodig. Daarover nemen we dan contact op. Net zoals andere ondernemers moet je in ieder geval over een bewijs van inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel beschikken.

Btw en marge voertuigen

Financial lease is een vorm van leasen voor de zakelijke markt. Financial lease heeft als voordeel dat je de gemaakte btw kosten kunt verrekenen met de btw die je hebt ontvangen. Mogelijk krijg je zelfs btw terug. Ook voor marge voertuigen kun je een financiering bij ons aanvragen. Wij raden je wel aan om de voor- en nadelen van een marge voertuig naast elkaar te leggen. Het leasen van een btw-voertuig levert jou als ondernemer veel meer voordelen op! Maar bij een marge auto heb je een lagere aanbetaling. 

Auto leasen zonder jaarcijfers

Leasen zonder jaarcijfers direct aanvragen

Wil je ook een auto leasen zonder jaarcijfers? Als je vandaag nog financial lease zonder jaarcijfers aanvraagt dan nemen we jouw aanvraag direct in behandeling. We nemen vervolgens contact met je op en verzoeken je nog enkele gegevens toe te sturen. Na ontvangst daarvan sturen we de definitieve offerte toe. Als je daarmee akkoord gaat dan kun je mogelijk al binnen 24 uur jouw auto ophalen!

Direct je maandtermijn berekenen

Hoeveel kost een zakelijke auto leasen zonder jaarcijfers per maand? Of je nu startende ondernemer bent of niet, bij ons krijg je altijd een scherp lease voorstel! 

Bereken je maandbedrag

Financial lease zonder jaarcijfers

Het fiscale gedeelte bij financial lease zonder jaarcijfers

Bij financial lease zonder jaarcijfers, kun je met je nieuwe onderneming, bepaalde kosten die je maakt terugvragen aan de Belastingdienst. Dat is ook een leuke kant van het ondernemerschap! Het komt erop neer dat je direct nadat het leasecontract is ingegaan (na het betalen van de eerste leasetermijn) al economisch eigenaar bent van het leaseobject (de personenauto of bedrijfswagen). Waarom is het zo belangrijk om economisch eigenaar van je auto te zijn? Wel, dat zit zo: Je mag dan de investering (de lease auto) op de bedrijfsbalans activeren. Vanaf dat moment kun je direct bepaalde kosten terugvragen bij de Belastingdienst. Als je al winst hebt gemaakt, dan kun je daarmee de winst drukken. En anders krijg je mogelijk geld terug van de fiscus.

Je kunt de volgende kosten verrekenen: 

  • Rentekosten
  • Investeringskosten
  • Kosten voor afschrijving
  • BTW kosten