Bekijk ons lease aanbod

Of bereken direct het leasebedrag van jouw gevonden auto

Financial lease voor alle ondernemers
Financial lease voor alle ondernemers

Financial Lease aanvragen

In slechts enkele stappen naar je nieuwe droomauto, dat noemen we voor het gemak ook weleens 123Lease of ABC Autolease. Oftewel: Zoeken, aanvragen en rijden! In 3 stappen heb jij een leaseaanvraag gedaan en daarna kun je binnen 3 stappen rijden! Wij streven erna om je zo snel mogelijk te helpen bij de aanvraag van je leaseauto.

Vind je droomauto
 

Ga op zoek naar een bedrijfsauto die aan al je wensen voldoet. Daarvoor kun je terecht bij onze actuele autovooraad. In ons aanbod hebben wij verschillende personenauto's en bedrijfswagens van diverse merken en modellen. Staat de auto van je dromen er echter niet tussen, omdat je die al ergens anders hebt gezien. Geen probleem! Vraag vrijblijvend een offerte aan van de auto die je op het oog hebt. Mocht je nog geen idee hebben welke auto het beste past bij je onderneming, dan kun je altijd om advies vragen bij onze leaseadviseurs, wij helpen je graag verder!

Financial lease aanvragen

Financial lease aanvragen doe je eenvoudig, snel en vrijblijvend met onze leasecalculator. Klik op de gewenste auto en de gegevens worden geladen in de leasecalculator, vervolgens kun je deze gegevens aanpassen tot het gewenste maandbedrag. Je bepaald zelf of je een aanbetaling wilt doen of je huidige auto wilt inruilen. Vervolgens kies je de gewenste looptijd en kun je er ook voor kiezen om een slottermijn in te stellen. Hoe hoger het slottermijn, hoe lager het maandbedrag!

Beoordeling
offerte aanvraag

Jij hoeft even niets te doen. Wij laten jouw aanvraag beoordelen door verschillende kredietverstrekkers (banken). Zodra wij daar de uitslag van ontvangen, informeren wij jouw hierover per e-mail. Daarin hoor je of je aanvraag is goedgekeurd of afgewezen door een negatieve bkr-registratie. 

Bezoek het autobedrijf

Heb je van ons een goedkeuring mogen ontvangen? Gefeliciteerd! Met de goedkeuring in je achterhoofd kun je contact opnemen met het autobedrijf en ze een bezoekje brengen om naar je auto te kijken en om een proefrit te maken. 

Overeenkomst ondertekenen

Is de auto naar wens? Top! Dan kun je bij ons de financial lease overeenkomst opvragen. Hiervoor hebben wij een gegevens van je nodig, namelijk kopie bankpas, kopie rijbewijs en de definitieve factuur van je aankoop. We sturen je vervolgens per mail het leasecontract toe. Deze overeenkomst wordt door jou, ons en het autobedrijf getekend. Daarna ontvangen wij de overeenkomst graag retour met een kopie van het tenaamstellingsverslag. Vervolgens zullen we de uitbetaling overmaken naar het desbetreffende autobedrijf.

Wegrijden in je nieuwe auto!

Wanneer alles rond is en de uitbetaling heeft plaatsgevonden kun jij jouw auto ophalen bij het autobedrijf of laten afleveren. Mogelijk heb je al een afleverdatum afgesproken, zo niet? Neem dan even contact op met het autobedrijf. Vervolgens kun je wegrijden in je nieuwe auto.

Veel rijplezier en veilige kilometers toegewenst!

labels.popular_makes