Lease voorraad

3268 Volkswagen occasions beschikbaar voor financial lease

Volkswagen

Een Volkswagen leasen voor je onderneming? Ben jij op zoek naar de ideale Volkswagen als zakelijke lease auto? Het Duitse automerk Volkswagen, opgericht in 1937, heeft in de loop der tijd een zeer uitgebreide collectie auto’s opgebouwd. Hierin staat betrouwbaarheid, degelijkheid en rijgemak voorop. In Amerika noemden ze de eenvoudige, betaalbare auto's die via de lopende band werden gemaakt ook wel 'people's car'. De Duitsers vertaalden dit naar 'Volkswagen'. Een simpele auto gemaakt voor gewone mensen. Daarnaast zijn veel modellen ook zeer betaalbaar. Deze eerste auto van Volkswagen kennen wij als de Kever (of Beetle) en werd wereldberoemd. In 1955 was de miljoenste Volkswagen al een feit! Het is niet voor niets een van de favoriete automerken binnen het zakelijk leasen! Met Volkswagen kun je alle kanten op en maak je een goede indruk bij jouw klanten. Inmiddels bestaat de Volkswagen Groep ook uit Audi, Skoda, Seat, Lamborghini, Porsche, Bentley en Bugatti.

Een Volkswagen leasen

Op de website van Financial Lease ZZP vind je zowel nieuwe auto’s als occasions. Je hebt keuze uit diverse merken en modellen. Financial Lease ZZP werkt samen met veel autobedrijven in Nederland en we vernieuwen onze autovoorraad dagelijks. Volkswagen heeft een strak modellenbeleid. Er vindt een evolutie plaats, nooit een revolutie. Een oud en een nieuw model verschillen daarom vaak qua uiterlijk niet veel van elkaar. In onze leasevoorraad worden altijd meerdere Volkswagens ter lease aangeboden. Kies je voor een compacte auto, een stijlicoon of meer voor functionaliteit? Volkswagen heeft voor ieder wat wils. Van de compacte Up! tot een charmante Polo, een populaire Golf, de robuuste Touareg, of de Caddy of Transporter als bedrijfswagen. Kies jouw Volkswagen uit onze leasevoorraad.

Met financial lease betaal je een vast maandbedrag, profiteer je van diverse belastingvoordelen en ben je direct eigenaar van je Volkswagen! Als starter zakelijk leasen? Financial lease is ook mogelijk zónder jaarcijfers. Wil je een specifieke auto leasen, maar staat deze niet op onze website? Wij kunnen je alsnog helpen! Laat ons weten welke auto jij wilt leasen en wij gaan voor jou aan de slag. Je kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen middels onze Financial Lease Calculator. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag een goedkeurde offerte op maat!

Volkswagen Occasion

Wil je een Volkswagen occasion leasen? Wij bieden niet alleen verschillende modellen Volkswagen aan. Volkswagen heeft ook een ruime voorraad met de beste tweedehands auto’s (occasions) mét zekerheid. Denk bijvoorbeeld aan de Volkswagen Passat, Volkswagen Golf of een Volkswagen Polo. Deze zijn zeer betaalbaar, ook voor de startende ondernemer. De kwaliteit van een gebruikte Volkswagen is doorgaans nog steeds erg goed. De occasions uit onze voorraad zijn nooit ouder dan 8 jaar en direct leverbaar, vraag dus snel een offerte aan! Als je een startende ondernemer of ZZP’er bent is het leasen van een occasion een voordelige keuze! 

Aanbod Volkswagen occasions