Goedkoop leasen

Kies je voor een nieuwe en luxe auto of maakt het je allemaal niks uit en wil je het liefst een zo goedkoop mogelijke lease auto? Goedkoop een auto leasen is  zeker mogelijk. Voordelig en transparant leasen, maar ook goedkoop leasen, dat kan bij ons! In onze autovoorraad vind je diverse goedkope lease auto’s en bedrijfswagen die je tegen een scherp leasetarief kunt leasen.

Goedkoop een auto leasen voor ieder budget

Wat vind jij belangrijk bij het aanschaffen van een financial lease auto? De prijs, de kwaliteit of ga je voor het totaalplaatje? Voor veel mensen is de prijs vaak het belangrijkste, aangezien niemand te veel wil betalen voor een auto. Echter, voor een goede deal is niet alleen de prijs belangrijk, maar ook dat wat je er voor terugkrijgt. Goedkoop leasen? Let op een goede prijs-kwaliteit verhouding, want dat is van groot belang.

Vind een lease auto dat past bij jouw budget. Je kunt bij ons een auto leasen vanaf 100 euro. Niet iedereen kan honderden euro’s per maand missen en dat begrijpen wij. Voor slechts 150 euro per maand ben je al verzekerd van een betrouwbare occasion. Uiteraard vind je in onze lease voorraad naast gebruikte auto’s ook nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens. Ook vind je in ons aanbod elektrische auto’s en hybrides. De keuze is reuze, laat ons jou helpen bij het maken van de beste deal!

Occasion Lease

Wil je graag goedkoop leasen? Dan kom je vaak uit bij de wat oudere auto’s. Dit noemen wij ook wel occasion lease. Bij ons zijn gebruikte auto’s niet ouder dan 8 jaar en hebben ze niet meer dan 200.000 km op de teller. Zo ben jij verzekerd van een betrouwbare occasion. Bij ons kun je al een auto leasen vanaf 70 euro per maand. Uiteraard ben je met een tweedehands auto wel duurder uit qua onderhoudskosten dan een nieuwe of elektrische auto. Vergeet dat niet mee te nemen in je overweging, je loopt met een oudere auto altijd meer risico.

goedkoop leasen

Leasemogelijkheden voor goedkoop leasen

Auto leasen vanaf 150 euro

Vanaf 150 euro per maand kun je al een jonge occasion leasen. Deze zijn voordeliger qua onderhoudskosten en brandstofverbruik. Ook rijd je in een relatief jonge auto die van alle gemakken is voorzien.  

Auto leasen vanaf 200 euro

Met een budget vanaf 200 euro of meer heb je een ruime keuze uit onze autovoorraad. Naast personenauto’s kun je ook goedkoop een bedrijfswagen leasen. Voor 200 euro kun je al een nieuwe auto leasen en dat bedoelen we niet de allerkleinste auto. Je hebt de keuze uit jonge occasions. Voor een relatief laag bedrag kun je een fijne, ruime en comfortabele auto of bedrijfswagen rijden.

Goedkoop zakelijk leasen

Wil je graag goedkoop zakelijk leasen als ZZP'er? Voor 150 euro of zelfs minder? Niet iedereen kan honderden euro's per maand missen. Financial lease is de goedkoopste autolease soort voor ondernemers. Voor 150 euro of minder lease je al een betrouwbare auto! Dit zijn dan vaak compacte auto's (voorbeelden: Volkswagen Up!, Renault Twingo, Peugeot 108, Kia Picanto, Ford Fiesta, Toyota Aygo, Opel Corsa en nog veel meer).

Occasion leasen

De eerste optie is natuurlijk om in plaats van een nieuwe auto een occasion te leasen. Niet voor iedere ondernemer is een nieuwe auto nodig voor de bedrijfsvoering, maar vaak is het belangrijker om een betrouwbare auto te hebben. Daarnaast houd je met een occasion geld over voor andere noodzakelijke investeringen voor je bedrijf. In onze voorraad vind je dan ook alleen betrouwbare auto's tot 8 jaar oud en met een kilometerstand onder de 200.000. Auto's die opnieuw ter lease worden aangeboden beschikken ook altijd over een volledige onderhoudshistorie. Zo weet je waar je aan begint.