Goedkoop Leasen? Wij helpen je graag op weg!

Goedkoop een auto leasen

Kies je voor een nieuwe en luxe auto of maakt het je allemaal niks uit en wil je het liefst een zo goedkoop mogelijke lease auto? Goedkoop een auto leasen is  zeker mogelijk. Voordelig en transparant leasen, maar ook goedkoop leasen, dat kan bij ons! In onze autovoorraad vind je diverse goedkope lease auto’s en bedrijfswagen die je tegen een scherp leasetarief kunt leasen.

Wat vind jij belangrijk bij het aanschaffen van een financial lease auto? De prijs, de kwaliteit of ga je voor het totaalplaatje? Voor veel mensen is de prijs vaak het belangrijkste, aangezien niemand te veel wil betalen voor een auto. Echter, voor een goede deal is niet alleen de prijs belangrijk, maar ook dat wat je er voor terugkrijgt. Goedkoop leasen? Let op een goede prijs-kwaliteit verhouding, want dat is van groot belang.

Occasion Lease

De eerste optie is natuurlijk om in plaats van een nieuwe auto een occasion te leasen. Niet voor iedere ondernemer is een nieuwe auto nodig voor de bedrijfsvoering, maar vaak is het belangrijker om een betrouwbare auto te hebben. Daarnaast houd je met een occasion geld over voor andere noodzakelijke investeringen voor je bedrijf. In onze voorraad vind je dan ook alleen betrouwbare auto's tot 10 jaar oud en met een kilometerstand onder de 200.000. Auto's die opnieuw ter lease worden aangeboden beschikken altijd over een volledige onderhoudshistorie. Zo weet je waar je aan begint.

0c8a5553

 

jlf16685-bewerkt

Voor elk budget

Vind een lease auto dat past bij jouw budget. Je kunt bij ons een auto leasen vanaf 100 euro. Niet iedereen kan honderden euro’s per maand missen en dat begrijpen wij. Voor slechts 150 euro per maand ben je al verzekerd van een betrouwbare occasion.

Uiteraard vind je in onze lease voorraad naast gebruikte auto’s ook nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens. Ook vind je in ons aanbod elektrische auto’s en hybride auto's. De keuze is reuze, laat ons jou helpen bij het maken van de beste deal!

Zoek jouw goedkope lease auto in onze voorraad

Leasemogelijkheden voor goedkoop leasen

Auto leasen vanaf 150 euro

Vanaf €150,- per maand kun je al een jonge gebruikte occasion leasen. Als je ervoor kiest om een occasion te leasen, rijd je in een relatief jonge en betrouwbare auto die van alle gemakken is voorzien. In ons lease aanbod vind je occasions die goed zijn onderhouden bij de garage en waarvan de onderhoudshistorie bekend is.

Auto leasen vanaf 200 euro

Met een budget vanaf €200,- of meer heb je ruime keuze uit onze autovoorraad. Naast bedrijfsauto’s kun je ook goedkoop een bedrijfswagen leasen. Voor €200,- kun je al een nieuwe auto leasen en dan bedoelen we niet de allerkleinste auto's, maar jonge occasions. Voor een relatief laag bedrag kun je een ruime en comfortabele auto rijden.

Goedkoop zakelijk leasen

Wil je graag goedkoop zakelijk leasen als ZZP'er? Voor 150 euro of zelfs minder? Niet iedereen kan honderden euro's per maand missen. Financial lease is de goedkoopste autolease soort voor ondernemers. Voor 150 euro of minder lease je al een betrouwbare auto! Dit zijn dan vaak compacte auto's (voorbeelden: Volkswagen Up!, Renault Twingo, Peugeot 108, Kia Picanto, Ford Fiesta, Toyota Aygo, Opel Corsa en nog veel meer).