Lease voorraad

125 Volkswagen up! occasions beschikbaar voor financial lease

Volkswagen Up! leasen

Klein van formaat, groots in prestatie: de Volkswagen Up! De Up! maakte in 2007 zijn debuut op een autoshow en is de kleinste auto uit het assortiment van Volkswagen. Maar met de Up! heeft Volkswagen een model dat zich qua rijgedrag, binnenruimte en veiligheid kan meten met modellen van een maatje groter. Met een strak en tijdloos ontwerp heeft het een geheel eigen karakter.

Occasions

De Volkswagen Up! is een vrij nieuwe speler op de occasionmarkt, maar wel een succesvol tweedehands model. Daarnaast zijn deze ook zeer betaalbaar en staat er een enorm aanbod gebruikte exemplaren in ons land.

Varianten

De Up! is er als drie- en vijfdeurs in vrijwel alle uitvoeringen. De standaardversie is de Take Up! De Move Up! kent nog enkele toevoegingen, zoals smartphone integratie, automatische koplampschakeling en een noodremsysteem. De High Up! is weer een luxere variant, met extra's zoals cruise control, mistlampen en parkeersensoren. Verder is de Up! Beats er voor liefhebbers van muziek en leuke bekleding. Voor sportievere rijders is er de Up! GTI, de snelste Up! ooit. Ook kent de Up! een elektrische variant met de E-Up!