Adverteren voor autobedrijven

Financial Lease ZZP is onderdeel van Auto Financier Nederland. Wij werken samen met autobedrijven door heel Nederland en verwelkomen jou graag als nieuwe partner. Ons doel is om een gevarieerd aanbod met een goede spreiding bij betrouwbare autobedrijven aan te bieden, aan onze bezoekers en klanten. Ieder Nederlands autobedrijf met een eigen occasion voorraad en showroom kan zich bij ons aansluiten als zakelijke lease partner en profiteren van onze naamsbekendheid op het internet. We hanteren echter wel kwaliteitseisen. Zo blijven onze klanten verzekerd van de beste kwaliteit auto's en correctheid van de occasions.

Door te adverteren voor een vast bedrag per maand, komt jouw voorraad met voertuigen op al onze websites te staan. De lease aanvraag van je klant wordt aangeboden bij de aangesloten banken van Auto Financier Nederland. Zij beoordelen de aanvraag op basis van de gegevens die de klant op Financial Lease ZZP heeft ingevuld.

Zodra wij een akkoord hebben, zullen wij voor de klant een voorstel uitwerken. Deze goedgekeurde offerte mailen wij aan de klant en het autobedrijf. Zo weet jij als autobedrijf direct dat er een offerte loopt op de door jou aangeboden auto. De klant heeft dan jouw gegevens en kan contact met je opnemen voor een eventuele proefrit en/of een inruilvoorstel van zijn huidige auto. Echter, je hebt in de mail ook de gegevens van de klant ontvangen (naam, KvK nummer, telefoonnummer en e-mailadres). Je kunt dus ook zelf pro actief de lead opvolgen om je kansen voor verkoop op basis van lease te vergroten.

Adverteren - Werkwijze 01

Hoe werkt zakelijk leasepartner worden?

Wanneer je met jouw voorraad wilt adverteren op de sites van Auto Financier Nederland, kun je via jouw occasion beheersysteem/voorraadmodule/software leverancier een voorraadkoppeling aanvragen met Auto Financier Nederland. Wij ontvangen dan een koppelingsverzoek en na accordering is de koppeling actief, je kunt dan adverteren op onze sites:

Auto Financier Nederland
Financial Lease ZZP

Je adverteert dan gratis met jouw autoaanbod op onze sites. Zo breng je je voorraad onder de aandacht van al onze zakelijke leaserijders. Je verkoopkansen stijgen aanzienlijk! En dat allemaal zonder dat je daarvoor extra kosten maakt. Meer weten? Neem dan contact op met Auto Financier Nederland!

Nog even de voordelen voor jou op een rijtje:

  • Je ontvangt meer aanvragen op jouw autovoorraad
  • Wij vergroten jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid
  • Wij ontlasten je op het gebied van online marketing
  • Wij doen de volledige administratie voor het leasecontract
Adverteren - Zakelijk lease partner worden

labels.popular_makes