Adverteren voor autobedrijven

Financial Lease ZZP is onderdeel van Auto Financier Nederland. Wij werken samen met autobedrijven door heel Nederland en verwelkomen jou graag als nieuwe partner. Ons doel is om een gevarieerd aanbod met een goede spreiding bij betrouwbare autobedrijven aan te bieden, aan onze bezoekers en klanten. Ieder Nederlands autobedrijf met een eigen occasion voorraad en showroom kan zich bij ons aansluiten als zakelijke lease partner en profiteren van onze naamsbekendheid op het internet. We hanteren echter wel kwaliteitseisen. Zo blijven onze klanten verzekerd van de beste kwaliteit auto's en correctheid van de occasions.

Door te adverteren op de sites van Auto Financier Nederland komen de voertuigen die je op voorraad hebt op al onze websites te staan. Wij bieden deze aan onze bezoekers aan op basis van leaseprijzen per maand. Onderstaande zal er gebeuren als een bezoeker een aanvraag doet op een auto die je bij ons adverteert.

De lease aanvraag van de klant wordt aangeboden bij de aangesloten banken van Auto Financier Nederland. Zij beoordelen de aanvraag op basis van de gegevens die de klant op FinancialLeaseZZP.nl heeft ingevuld. Hier hebben wij meestal binnen enkele uren een uitslag op. Zodra wij een akkoord hebben, zullen we voor de klant een voorstel uitwerken. Deze goedgekeurde offerte mailen wij aan de klant en het autobedrijf. Zo weet jij als autobedrijf direct dat er een offerte loopt op de door jou aangeboden auto. De klant heeft dan jouw gegevens en kan contact met je opnemen voor een eventuele proefrit en/of een inruilvoorstel van zijn huidige auto. Echter, je hebt in de mail ook de gegevens van de klant ontvangen (naam, KvK nummer, telefoonnummer en e-mailadres). Je kunt dus ook zelf pro actief de lead opvolgen om je kansen voor verkoop op basis van lease te vergroten.

Je kunt de klant uitnodigen voor een bezoek bij jou in de showroom óf je kunt direct met de klant onderhandelen over de aankoopprijs, eventuele inruil van een huidige auto en de leveringsvoorwaarden. Extra kosten, zoals garantie of extra accessoires, kunnen meestal gewoon meegefinancierd worden. Wanneer je het met de klant eens bent geworden over de leveringsvoorwaarden en de prijs, ontvangen wij graag een definitieve aankoopfactuur per mail. Nadat wij van de klant dan ook een kopie van legitimatie en bankpas hebben ontvangen, zullen wij de contracten gaan opmaken. De opgemaakte contracten mailen wij aan de klant en de leverende dealer tezamen met een RDW opdrachtnummer. Zodra de klant de eventuele aanbetaling heeft voldaan en we de ondertekende contracten (door de leverancier en klant) tezamen met een tenaamstellingsverslag retour hebben, vindt de uitbetaling plaats. Je ontvangt daar een bevestiging van en je hebt vanaf dat moment de betaling van het leasebedrag binnen één werkdag bijgeschreven op je rekening.

Hoe werkt zakelijk leasepartner worden?

Wanneer je met jouw voorraad wilt adverteren op de sites van Auto Financier Nederland, kun je via jouw occasion beheersysteem/voorraadmodule/software leverancier een voorraadkoppeling aanvragen met Auto Financier Nederland. Wij ontvangen dan een koppelingsverzoek en na accordering is de koppeling actief, je kunt dan adverteren op onze sites:

Auto Financier Nederland
Financial Lease ZZP
Financial Lease Twente

Je adverteert dan gratis met jouw autoaanbod op onze sites. Zo breng je je voorraad onder de aandacht van al onze zakelijke leaserijders. Je verkoopkansen stijgen aanzienlijk! En dat allemaal zonder dat je daarvoor extra kosten maakt. Meer weten? Neem dan contact op met Auto Financier Nederland!

Nog even de voordelen voor jou op een rijtje:

  • Je ontvangt meer aanvragen op jouw autovoorraad
  • Wij vergroten jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid
  • Wij ontlasten je op het gebied van online marketing
  • Wij doen de volledige administratie voor het leasecontract