Auto of bedrijfswagen leasen met financial lease
Auto of bedrijfswagen leasen met financial lease

labels.popular_makes

Financial Lease voor alle ondernemers!

Hee ondernemer of ZZP’er! Droom jij ervan om je eigen onderneming te starten of ben je al druk aan het oriënteren? Het maakt voor ons van Financial Lease ZZP niet uit of je net gestart bent als ondernemer of dat je al jaren een eigen bedrijf runt. Wij zijn van mening dat Financial Lease de beste lease oplossing is voor ondernemers, maar wat is financial lease precies?

 

face-recognition

Je bent direct economisch eigenaar, na het contract is de auto van jou

cash-register-solid

Je betaalt een vast bedrag aan rente en aflossing, wel zo duidelijk

piggy-bank-outline

Fiscale voordelen zoals o.a. rente-en investeringsaftrek

hail

De BTW over de aanschafprijs kun je terugvorderen bij de Belastingdienst

update

Jij bepaalt! Jij hebt controle over de looptijd van het lease contract en bepaalt ook of je een slottermijn wilt

abacus

Je behoudt je liquiditeit, zodat je kunt blijven doen waar je goed in bent:  ondernemen!

calendar-week-begin

Leasen zonder jaarcijfers? Ook voor startende ondernemers kunnen wij een goed leasevoorstel maken!

steering

Geen restricties! Je kunt met Financial Lease onbeperkt kilometers rijden, wel zo lekker!

Wat is financial lease?

Lease Specialist Laurens: “Financial Lease is een zakelijke financieringsovereenkomst waarbij je direct economisch eigenaar wordt van het geleasede bedrijfsmiddel. De Leasemaatschappij krijgt het juridische eigendom (pandrecht) en behoud deze totdat alle termijnen uit de financieringsovereenkomst zijn voldaan. Na het betalen van het laatste termijnbedrag, krijg je ook het juridische eigendom. Vanaf dat moment heb je het reële eigendom en kun je het bedrijfsmiddel ook weer verkopen.”

Financial Lease is een driepartijenovereenkomst tussen klant, leasemaatschappij en leverancier waarbij afspraken worden gemaakt. De leverancier levert een bedrijfsmiddel en draagt het economische eigendom over aan de klant. De leverancier krijgt door de bank betaald en draagt na het verkrijgen van de betaling het juridische eigendom over aan de bank.

Financial lease - Wat is financial lease? V2

Voor wie is Financial Lease?

Financial lease is voor alle ondernemers. Het maakt ons niet uit of jij je net hebt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als startende ZZP'er of dat je al jaren aan het ondernemen bent. Voor ons maakt het geen verschil! Zodra jij ingeschreven staat in het handelsregister, kunnen wij jou voordelig een auto lease voorstel doen zonder gedoe over jaarcijfers. Oftewel: je kunt bij ons ook leasen als je nog geen jaarcijfers kunt tonen.

Financial Lease is de beste lease oplossing voor jou! Je kunt bij financial lease voor onze jong gebruikte occasion lease kiezen waardoor je aanzienlijk kunt besparen op jouw maandlasten, ook heb je zelf de controle over de onderhoud en verzekering en zit je niet vast aan een kilometerbeperking. Dat maakt dat jij de touwtjes in handen hebt over de kosten van jouw auto!

Financial Lease - Voor wie is financial lease V2

Wat is financial lease particulier?

Wat is financial lease particulier? Financial lease is een zakelijke financieringsvorm voor ondernemers en zzp’ers, alleen voor bedrijven dus. Voor particulieren zijn er wel vergelijkbare financieringsmogelijkheden. We hebben het dan over een autofinanciering in de vorm van huurkoop. Deze komt het meest overeen met financial lease voor een particulier. Private lease komt dan weer overeen met operationele lease, ook wel het huren van een auto voor een langere periode.

Financial lease zonder bijtelling

Ben je een zelfstandig ondernemer en wil je financial lease particulier? Dat kan, je kunt dan gewoon een financial lease zakelijk aanvragen zonder dat je de factuur opneemt in je bedrijfsadministratie. Je hebt immers bij het aanschaffen van een voertuig de keuze om deze aan te merken als privé of zakelijk vermogen. Wanneer je de factuur niet inboekt en de kosten van het voertuig aanmerkt als privé onttrekking, dan pluk je geen vruchten van de Belastingdienst. Je hoeft dan ook geen bijtelling te betalen.

Hoe werkt Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke financiering. Met deze leasevorm kun je zorgeloos investeren in de mobiliteit van je bedrijf, terwijl het werkkapitaal behouden blijft. Je kunt de bedrijfsauto als investering voor je bedrijf activeren op de balans, waarbij je lease auto als onderpand wordt gebruikt voor je financiering, vergelijkbaar met een hypotheek. Je hoeft de auto niet in één keer af te betalen, maar betaalt per maand een vast bedrag aan rente en aflossing. Deze staan de gehele looptijd vast.

De leasebedragen zijn vrij van btw. Je kunt maximaal het volledige investeringsbedrag van de auto leasen. Voor btw-plichtige ondernemers is het investeringsbedrag de aanschafwaarde exclusief btw. De btw dien je in één keer te betalen, maar kun je vervolgens weer verrekenen met de Belastingdienst bij je eerstvolgende btw-aangifte.

Alinea kolomblok - hoe werkt financial lease?

Lease contracten moeten fiscaal altijd herleid worden tot operationele lease of financial lease. Dat kan door de vraag te stellen, wie het economische eigendom en dus het restwaarde risico heeft.

Wil je een Financial Lease aanvraag doen?

Je doet een financial lease aanvraag eenvoudig via onze lease calculator. Wij zullen je aanvraag vervolgens gelijk in behandeling nemen, maar het zal circa één werkdag duren voordat je bericht krijgt. Je ontvangt dan een voorstel op maat van de gewenste lease auto. Nadat je ons de getekende koopovereenkomst hebt teruggestuurd, zullen wij je binnen één werkdag voorzien van de contracten. 

Nadat alle partijen het contract hebben ondertekend kun jij een afspraak inplannen met het autobedrijf. Het autobedrijf zal de lease auto op je naam zetten, waarna wij de contracten binnen één werkdag zullen uitbetalen.

Waarom financial lease afsluiten bij Financial Lease ZZP?

Waarom financial lease afsluiten bij Financial Lease ZZP?

Bij Financial Lease ZZP leveren wij maatwerk. Wij voorzien jou graag van vakkundig, transparant en eerlijk leaseadvies. Wij zijn een onafhankelijke leasemaatschappij en niet gebonden aan externe partijen. Hierdoor kunnen wij jou de goedkoopste lease aanbieden. Jouw zakelijke lease is perfect afgestemd op jouw situatie en bedrijfsmiddel.