Financial Lease

Auto leasen met Financial Lease

Ben jij ondernemer of zzp’er? Of droom je ervan om je eigen onderneming te starten en ben je druk aan het oriënteren? Het maakt voor Financial Lease ZZP niet uit of je net gestart bent met ondernemen of al jaren je eigen bedrijf hebt. Financial lease is voor alle ondernemers, maar wat is financial lease precies? 

Wat is financial lease?

Financial lease is een zakelijk leasevorm waarmee je een auto of andere bedrijfsmiddelen kunt aanschaffen voor jouw bedrijf. Dit doe je door middel van leasen en dat houdt simpelweg in dat je een ‘huurkoop’ aangaat. Het te leasen vervoers- of bedrijfsmiddel vormt het onderpand van je financiering. Met deze leasevorm kun je zorgeloos investeren in de mobiliteit van je bedrijf, terwijl je werkkapitaal behouden blijft. Je hoeft jouw leaseauto of bedrijfsmiddel niet in één keer te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen.

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar, profiteer je van diverse fiscale voordelen en betaal je per maand een vast leasebedrag gedurende jouw leasecontract. Je bent zelf verantwoordelijk voor de autoverzekering, wegenbelasting en onderhoud. Aan het einde van je contract gaat de juridische eigendom van de bank over naar jou en ben je naast economisch eigenaar, ook juridisch eigenaar van de auto. 

Waarom kiezen voor financial lease?

Je kunt een auto leasen of kopen, maar een lease auto biedt je extra voordelen. Een bedrijfsauto is hét visitekaartje van jouw onderneming en daar ga je netjes mee om. Dit is dan ook één van de redenen dat je beter voor financial lease kunt kiezen. Bij andere leasevormen wordt het onderhoud berekend op basis van de gemiddelde leaserijder. Je bent daarom veel goedkoper uit door het onderhoud voor eigen rekening te nemen, dan het onderhoud van je auto uit te besteden. Een andere reden kan zijn dat je niet exact weet hoeveel kilometers je jaarlijks rijdt. Ook kun je voor financial lease kiezen omdat je dan de vrijheid hebt om voor occasion lease te gaan in plaats van een nieuwe auto. Veel occasions hebben na 2 jaar reeds de helft van de nieuwwaarde afgeschreven, deze heb je dan mooi als extra voordeel op de leasetermijnen.

Financial lease is interessant voor alle ondernemers, maar vooral ideaal voor startende ondernemers die een bedrijfsauto willen aanschaffen, maar niet in één keer een grote investering willen of kunnen doen. Je behoudt je liquiditeit en daarom kun je toch in een nieuwe auto rijden terwijl je tevens ook andere belangrijke investeringen kunt doen. Door de fiscale voordelen is financial lease de voordelige leasevorm voor (startende) ondernemers. Je bepaalt zelf de looptijd van het contract en eventuele aanbetaling of slottermijn. Daarnaast profiteer je van rente- en investeringsaftrek. Bij de aanschaf van een btw-auto moet je de btw eerst voldoen, maar deze kun je later terugvorderen bij de belastingdienst. 

Alle voordelen van financial lease voor jou:

  • Direct economisch eigenaar, na je leasecontract ook juridisch eigenaar
  • Je betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente- en aflossing
  • Fiscale voordelen zoals rente- en investeringsaftrek
  • BTW over aanschafprijs kun je terugvorderen bij de Belastingdienst
  • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract en eventueel slottermijn
  • Je behoudt je liquiditeit, zodat je kunt blijven ondernemen
  • Leasen zonder jaarcijfers is mogelijk voor startende ondernemers
  • Onbeperkt aantal kilometers rijden!

Waarom financial lease afsluiten bij Financial Lease ZZP?

Transparant en eerlijk leaseadvies

Bij Financial Lease ZZP leveren wij maatwerk. Wij voorzien jou graag van vakkundig, transparant en eerlijk leaseadvies. Wij zijn een onafhankelijke leasemaatschappij en niet gebonden aan externe partijen. Hierdoor kunnen wij jou de goedkoopste lease auto aanbieden. Jouw zakelijke lease is perfect afgestemd op jouw situatie en bedrijfsmiddel. Geen verrassingen achteraf, geen kilometerbeperking, maar duidelijkheid. Heldere financial lease voorwaarden, zodat je weet waar je aan toe bent.

Is financial lease wat voor jou?

Wil je een transparante en eerlijke autolease afsluiten? Wij staan graag voor jou klaar. Bekijk vandaag nog onze actuele voorraad met personenauto's en bedrijfswagens! Naast een ruim aanbod met nieuwe voertuigen hebben we ook altijd de beste en mooiste occasions direct op voorraad. Ook zonder jaarcijfers kunnen wij jou als startende ondernemer of zzp’er helpen! Je kunt ook een financial lease aanvraag doen voor andere bedrijfsmiddelen zoals een motor, scooter of vrachtwagen. Echter is dat nog niet alles! Je kunt met onze equipment lease alles leasen wat je maar wilt, zolang het niet nagel- en grondvast is. 

Financial lease aanvragen

Het afsluiten van jouw financial lease contract gaat snel en eenvoudig. Kies een auto uit onze autovoorraad en bereken jouw leasebedrag met onze leasecalculator. Vul vervolgens alle gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan.  Ergens anders een auto gezien? Of wil je liever een motor leasen? Geen probleem! Vul de gegevens van het voertuig in bij de leasecalculator en verzend je aanvraag. Wij gaan gelijk voor je aan de slag. Je ontvangt binnen één werkdag een offerte voorstel op maat. 

Bereken je leasetermijn

Leasevormen

Financial lease is de ideale leasevorm voor ondernemers. Want niet alleen is dit voor ZZP'ers en andere ondernemers de meest voordelige autofinanciering. Lees welke leasevormen er allemaal zijn.

Lease zonder jaarcijfers

Het ontbreken van (goede) jaarcijfers is voor banken en de meeste leasemaatschappijen direct een reden om je leaseaanvraag af te wijzen. Oneerlijk vinden wij van Financial Lease ZZP!