Auto of bedrijfswagen leasen met financial lease
Auto of bedrijfswagen leasen met financial lease

labels.popular_makes

Financial Lease voor alle ondernemers!

Ben jij ondernemer of zzp’er? Of droom je ervan om je eigen onderneming te starten en ben je druk aan het oriënteren?
Het maakt voor Financial Lease ZZP niet uit of je net gestart bent met ondernemen of al jaren je eigen bedrijf hebt. Financial lease is voor alle ondernemers, maar wat is financial lease precies?

 

face-recognition

Direct economisch eigenaar, na je leasecontract ook juridisch eigenaar

cash-register-solid

Je betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente- en aflossing

piggy-bank-outline

Fiscale voordelen zoals rente- en investeringsaftrek

hail

BTW over aanschafprijs kun je terugvorderen bij de Belastingdienst

update

Je bepaalt zelf de looptijd van het contract en eventueel slottermijn

abacus

Je behoudt je liquiditeit, zodat je kunt blijven ondernemen

calendar-week-begin

Leasen zonder jaarcijfers? Ook voor startende ondernemers kunnen we een goed leasevoorstel maken!

steering

Onbeperkt aantal kilometers rijden!

Wat is financial lease?

Financial lease is een zakelijk leasevorm waarmee je een lease auto of andere bedrijfsmiddelen kunt aanschaffen voor jouw bedrijf. Dit doe je door middel van leasen en dat houdt simpelweg in dat je een ‘huurkoop’ aangaat. Het te leasen vervoers- of bedrijfsmiddel vormt het onderpand van je financiering. Met deze leasevorm kun je zorgeloos investeren in de mobiliteit van je bedrijf, terwijl je werkkapitaal behouden blijft. Je hoeft jouw leaseauto of bedrijfsmiddel niet in één keer te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen.

financial-lease-auto-rijden

 

financial-lease-auto-leasen

Waarom kiezen voor financial lease?

Je kunt een auto leasen of kopen, maar een lease auto biedt je extra voordelen. Een bedrijfsauto is hét visitekaartje van jouw onderneming en daar ga je netjes mee om. Dit is dan ook één van de redenen dat je beter voor financial lease kunt kiezen. Bij andere leasevormen wordt het onderhoud berekend op basis van de gemiddelde leaserijder. Je bent daarom veel goedkoper uit door het onderhoud voor eigen rekening te nemen, dan het onderhoud van je auto uit te besteden. Een andere reden kan zijn dat je niet exact weet hoeveel kilometers je jaarlijks rijdt. Ook kun je voor financial lease kiezen omdat je dan de vrijheid hebt om voor occasion lease te gaan in plaats van een nieuwe auto. Veel occasions hebben na 2 jaar reeds de helft van de nieuwwaarde afgeschreven, deze heb je dan mooi als extra voordeel op de leasetermijnen.

Waarom financial lease afsluiten bij Financial Lease ZZP?

Bij Financial Lease ZZP leveren wij maatwerk. Wij voorzien jou graag van vakkundig, transparant en eerlijk leaseadvies. Wij zijn een onafhankelijke leasemaatschappij en niet gebonden aan externe partijen. Hierdoor kunnen wij jou de goedkoopste lease auto aanbieden. Jouw zakelijke lease is perfect afgestemd op jouw situatie en bedrijfsmiddel.

Is financial lease wat voor jou?

Is financial lease wat voor jou?

Wil je een transparante en eerlijke autolease afsluiten? Wij staan graag voor jou klaar. Bekijk vandaag nog onze actuele voorraad met personenauto's en bedrijfswagens! Naast een ruim aanbod met nieuwe voertuigen hebben we ook altijd de beste en mooiste occasions direct op voorraad. Ook zonder jaarcijfers kunnen wij jou als startende ondernemer of zzp’er helpen!

Onze lease auto's