Hoe werkt Financial Lease ZZP

financial lease zzp

Hoe werkt Financial Lease ZZP?

Financialleasezzp.nl is dé Nederlandse specialist in transparant auto leasen voor ZZP’ers. Op deze pagina geven we je graag meer uitleg over hoe financial lease werkt en hoe je als ZZP'er van onze goedkope financial lease gebruik kunt maken. Wij zijn niet afhankelijk van banken of automerken en zijn er voor iedere ondernemer in Nederland! We maken financial lease dan ook toegankelijk voor ZZP'ers, Mkb'ers, B.V. ‘s en alle andere soorten ondernemingen. Met onze diensten helpen we je echt vooruit. Dat doen we door goede voertuigen ter lease aan te bieden en je tijdens het gehele aanvraagproces met woord en daad bij te staan. Onze financial lease voorraad bestaat uit nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens en goede occasions met een leeftijd tot maximaal 8 jaar die bij autobedrijven door heel Nederland te koop aangeboden worden.

Naar autovoorraad

Financial lease bij Financial Lease ZZP

Wanneer je een offerte aanvraagt bij Financial Lease ZZP toetsen wij de haalbaarheid van jouw aanvraag, bij een positief resultaat van de aanvraag, versturen wij een voorlopige goedkeuring. Daarop vermelden we duidelijk wat het voertuig jou kost op basis van de online vraagprijs en wat het exacte btw bedrag is. Liever een ander voertuig, vertel het ons, dan passen wij de goedkeuring voor je aan. Vergelijk ook gerust onze offerte met die van andere aanbieders, en let daarbij op dat je het leasebedrag, looptijd en slottermijn gelijk hebt staan. Wij weten namelijk dat we de goedkoopste leaseaanbieder zijn van Nederland. Daarbij voorzien wij je graag van het beste advies. Vraag onze adviseurs eens om advies over een slottermijn, en waarom zij adviseren om deze niet in de overeenkomst op te nemen, terwijl een ander je een hoog slottermijn adviseert.

Financial lease is transparant leasen

Financial lease is de meest transparante vorm van leasen. Je weet bij aanvang van het leasecontract altijd wat de lening je in totaal kost en wat de hoogte is van de maandbedragen. Deze bedragen staan vast en veranderen nooit tijdens de looptijd. Je mag zoveel rijden als je wilt. Dat laatste is mogelijk omdat je meteen economisch eigenaar bent van het voertuig wanneer je de eerste aflossing hebt gedaan. Als je economisch eigenaar bent, dan betekent het ook dat je zelf de zorg draagt voor onderhoud, APK, wegenbelasting en autoverzekering. Je hebt de vrijheid om voor het onderhoud zelf een garage te kiezen. Je mag ook zelf bepalen waar je de auto verzekerd.

De voordelen van Financial Lease ZZP

  • Frisse leasevoorraad, wij kiezen voor kwaliteitsoccasions. In onze lease voorraad tonen we enkel voertuigen niet ouder dan 8 jaar en met minder dan 200.000km op de teller.
  • Duidelijkheid of je kiest om een marge auto te leasen of een btw auto, het moet immers een bewuste keuze zijn.
  • Duidelijke offertes waarin alle kosten vermeld zijn.
  • Je bent vrij in de keuze van het voertuig en de leverancier. Onze leasevoorraad is een extra dienst waarvan ondernemers in Nederland gebruik kunnen maken!
  • Mogelijkheid om een leverancier te zoeken op basis van postcode in een straal om jouw woonplaats of via deze kaart.
  • Je bepaalt zelf waar je het voertuig verzekerd en voor onderhoud en reparaties mag je zelf een garage uitkiezen.

Financial Lease aanvragen in met ABC Autolease

ABC Autolease? Dat betekent simpelweg een auto leasen en rijden in drie stappen:

  1. Zoek een lease auto uit onze autovooraad of als je de auto ergens anders gezien hebt is dat ook geen probleem.
  2. Maak vervolgens gebruik van onze leasecalculator. Bereken de maandtermijnen voor het gewenste voertuig en vraag daarvoor een offerte aan. Vervolgens zullen wij jouw aanvraag toetsen en krijg je een goedgekeurde offerte op maat toegestuurd.
  3. Ga je akkoord met de leaseofferte? Lever dan de gevraagde stukken aan. Wij maken voor jou en de leverancier de contracten op en versturen deze binnen één werkdag aan jou en de leverancier. Je stuurt alle stukken, voorzien van jouw handtekening en van de leverancier, retour naar Financial Lease ZZP. Vervolgens zorgen wij voor de uitbetaling aan de desbetreffende dealer. Daarna kun je de auto ophalen en rijden maar!

Financial lease berekenen