Hoe werkt Financial Lease ZZP?

Financialleasezzp.nl is dé Nederlandse specialist in transparant auto leasen voor ZZP’ers. Op deze pagina geven we je graag meer uitleg over hoe financial lease werkt en hoe je als ZZP'er van onze goedkope financial lease gebruik kunt maken. Wij zijn niet afhankelijk van banken of automerken en zijn er voor iedere ondernemer in Nederland! We maken financial lease dan ook toegankelijk voor ZZP'ers, Mkb'ers, B.V. ‘s en alle andere soorten ondernemingen. Met onze diensten helpen we je echt vooruit. Dat doen we door goede voertuigen ter lease aan te bieden en je tijdens het gehele aanvraagproces met woord en daad bij te staan. Onze financial lease voorraad bestaat uit nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens en goede occasions met een leeftijd tot maximaal 8 jaar die bij autobedrijven door heel Nederland te koop aangeboden worden.

Lease voorraad

Financial lease bij Financial Lease ZZP

Wanneer je een offerte aanvraagt bij Financial Lease ZZP toetsen wij de haalbaarheid van jouw aanvraag, bij een positief resultaat van de aanvraag, versturen wij een voorlopige goedkeuring. Daarop vermelden we duidelijk wat het voertuig jou kost op basis van de online vraagprijs en wat het exacte btw bedrag is. Liever een ander voertuig, vertel het ons, dan passen wij de goedkeuring voor je aan. Vergelijk ook gerust onze offerte met die van andere aanbieders, en let daarbij op dat je het leasebedrag, looptijd en slottermijn gelijk hebt staan. Wij weten namelijk dat we de goedkoopste leaseaanbieder zijn van Nederland. Daarbij voorzien wij je graag van het beste advies. Vraag onze adviseurs eens om advies over een slottermijn, en waarom zij adviseren om deze niet in de overeenkomst op te nemen, terwijl een ander je een hoog slottermijn adviseert.

Financial Lease is transparant leasen

Financial lease is de meest eerlijke en transparante vorm van leasen. Je weet bij aanvang van het leasecontract altijd wat de lening je in totaal kost en wat de hoogte is van de maandbedragen. Deze maandbedragen staan vast en veranderen nooit tijdens je looptijd. Het is altijd mogelijk om eerder af te lossen, neem daarvoor contact met ons op.

Ook fiscale vrijheid met financial lease

Je mag zoveel rijden als je wilt. Dat laatste is mogelijk omdat je meteen economisch eigenaar bent van het voertuig wanneer je de eerste aflossing hebt gedaan. Als je economisch eigenaar bent, dan betekent het ook dat je zelf de zorg draagt voor onderhoud, APK, wegenbelasting en autoverzekering. Je hebt de vrijheid om voor het onderhoud zelf een garage te kiezen. Je mag ook zelf bepalen waar je de auto verzekert.

Meer over financial lease

beste-optie-voor-de-auto-van-een-zzper-financial-lease

 

Voordelen financial lease

De voordelen van Financial Lease ZZP

  • Frisse leasevoorraad, wij kiezen voor kwaliteitsoccasions.
    In onze lease voorraad tonen we enkel voertuigen niet ouder dan 8 jaar en met minder dan 200.000km op de teller.
  • Duidelijkheid of je kiest om een marge auto te leasen of een btw auto, het moet immers een bewuste keuze zijn.
  • Duidelijke offertes waarin alle kosten vermeld zijn.
  • Je bent vrij in de keuze van het voertuig en de leverancier.
    Onze leasevoorraad is een extra dienst waarvan ondernemers in Nederland gebruik kunnen maken!
  • Mogelijkheid om een leverancier te zoeken op basis van postcode in een straal om jouw woonplaats of via deze kaart.
  • Je bepaalt zelf waar je het voertuig verzekerd en voor onderhoud en reparaties mag je zelf een garage uitkiezen.

Financial lease aanvragen

 

Vind je droomauto

Ga op zoek naar een bedrijfsauto die aan al je wensen voldoet. Daarvoor kun je terecht bij onze actuele autovooraad. In ons aanbod hebben wij verschillende personenauto's en bedrijfswagens van diverse merken en modellen. Staat de auto van je dromen er echter niet tussen, omdat je die al ergens anders hebt gezien. Geen probleem! Vraag vrijblijvend een offerte aan van de auto die je op het oog hebt.

Financial lease aanvragen

Financial lease aanvragen doe je eenvoudig, snel en vrijblijvend met onze leasecalculator. Klik op de gewenste auto en de gegevens worden geladen in de leasecalculator, vervolgens kun je deze gegevens aanpassen tot het gewenste maandbedrag. Je bepaald zelf of je een aanbetaling wilt doen of je huidige auto wilt inruilen. Vervolgens kies je de gewenste looptijd en kun je er ook voor kiezen om een slottermijn in te stellen. Hoe hoger het slottermijn, hoe lager het maandbedrag!

leasecalculator-financial-lease-zzp

lease-aanvraag-in-behandeling

Beoordeling offerte aanvraag

Jij hoeft even niets te doen. Wij laten jouw aanvraag beoordelen door verschillende kredietverstrekkers (banken). Zodra wij daar de uitslag van ontvangen, informeren wij jouw hierover per e-mail. Daarin hoor je of je aanvraag is goedgekeurd of afgewezen door een negatieve bkr-registratie. 

Breng een bezoekje aan het autobedrijf

Heb je van ons een goedkeuring mogen ontvangen? Gefeliciteerd! Met de goedkeuring in je achterhoofd kun je contact opnemen met het autobedrijf en ze een bezoekje brengen om naar je auto te kijken en om een proefrit te maken. 

Opvragen financial lease contract

Is de auto naar wens? Top! Dan kun je bij ons de financial lease overeenkomst opvragen. Hiervoor hebben wij een gegevens van je nodig, namelijk kopie bankpas, kopie rijbewijs en de definitieve factuur van je aankoop. 

Overeenkomst ondertekenen

We sturen je per mail jouw leasecontact toe. Deze overeenkomst dient door alle tekeningsbevoegde personen binnen de overeenkomst ondertekend te worden, ook door het autobedrijf! Daarna ontvangen wij de overeenkomst graag retour met een kopie van het tenaamstellingsverslag. Vervolgens zullen we de uitbetaling overmaken naar het desbetreffende autobedrijf.

Wegrijden in je nieuwe auto!

Wanneer alles rond is en de uitbetaling heeft plaatsgevonden kun jij jouw auto ophalen bij het autobedrijf of laten afleveren. Mogelijk heb je al een afleverdatum afgesproken, zo niet? Neem dan even contact op met het autobedrijf. Vervolgens kun je wegrijden in je nieuwe auto. Veel rijplezier en veilige kilometers toegewenst!

 

autofinancier-nederland-financial-lease-zzp-leaseauto

ABC Autolease?

ABC Auto lease, dat betekent simpelweg een auto leasen en rijden in drie stappen.
Zoeken, berekenen en je voorstel accepteren en de rest doen wij voor je! Je hoeft enkel nog de auto op te halen.

A. Zoek een lease auto uit onze autovooraad of als je de auto ergens anders gezien hebt is dat ook geen probleem.

B. Maak vervolgens gebruik van onze leasecalculator. Bereken de maandtermijnen voor het gewenste voertuig en vraag daarvoor een offerte aan. Vervolgens zullen wij jouw aanvraag toetsen en krijg je een goedgekeurde offerte op maat toegestuurd.

C. Ga je akkoord met de leaseofferte? Lever dan de gevraagde stukken aan. Wij maken voor jou en de leverancier de contracten op en versturen deze binnen één werkdag aan jou en de leverancier. Je stuurt alle stukken, voorzien van jouw handtekening en van de leverancier, retour naar Financial Lease ZZP.

Vervolgens zorgen wij voor de uitbetaling aan de desbetreffende dealer. Daarna kun je de auto ophalen en rijden maar!