Hoe werkt Financial Lease ZZP

Financialleasezzp.nl is dé Nederlandse specialist in transparant auto leasen voor de ZZP. Op deze pagina geven we u graag meer uitleg over hoe financial lease werkt en hoe u als ZZP'er van onze goedkope financial lease gebruik kunt maken. Wij zijn niet afhankelijk van banken of automerken. Wij zijn er voor iedere ondernemer in Nederland! We maken financial lease dan ook toegankelijk voor ZZP'ers, MKB'ers, B.V.'s en alle andere soorten ondernemingen. Met onze diensten helpen we u echt vooruit. Dat doen we door goede voertuigen ter lease aan te bieden en we staan u tijdens het gehele aanvraagproces bij met woord en daad. Als vrijwel de enige leaseaanbieder in Nederland bestaat onze voorraad met leaseauto's alleen uit btw voertuigen. Onze financial lease voorraad bestaat tevens uit de beste occasions met een leeftijd tot maximaal 8 jaar.

Financial lease is transparant leasen

Financial lease is de meest transparante vorm van leasen. U weet bij aanvang van het leasecontract altijd wat de lening u in totaal kost en wat de hoogte is van de maandbedragen. Deze bedragen staan trouwens vast en veranderen nooit tijdens de looptijd. U mag zoveel rijden als u wilt. Dat laatste is mogelijk omdat u meteen economisch eigenaar bent van het voertuig wanneer u de eerste aflossing hebt gedaan. Als u economisch eigenaar bent dan betekent het ook dat u zelf de zorg draagt voor onderhoud, APK, wegenbelasting en autoverzekering. U hebt de vrijheid om voor auto-onderhoud zelf een garage te kiezen. U mag ook zelf bepalen waar u de auto verzekerd.

Financial lease bij Financial Lease ZZP

Financial Lease ZZP stelt, in tegenstelling tot veel andere aanbieders, eerst een offerte op. Daarop vermelden we duidelijk wat het voertuig u rijklaar kost en wat het exacte btw bedrag is. We vermelden ook de BPM. Gaat u akkoord met onze leaseofferte? Dan pas gaan we uw aanvraag toetsen. Voordat u akkoord gaat kunt u dus in alle rust nog de zaken op een rij zetten. Vergelijk ook gerust onze offerte met die van andere aanbieders. Wij weten namelijk dat we de goedkoopste leaseaanbieder zijn van Nederland. Daarbij leaset u ook nog eens tegen de allerbeste voorwaarden. En dat is ook veel waard!

Financial Lease aanvragen in 8 eenvoudige stappen::

 1. Maak allereerst gebruik van onze leasecalculator. Bereken de maandtermijnen voor een voertuig die u zelf gevonden heeft, óf kies voor een auto uit onze leasevoorraad!
 2. U vraagt vervolgens daarvoor financial lease aan
 3. Van ons ontvangt u een duidelijk offerte per mail
 4. U gaat akkoord met de leaseofferte
 5. Wij toetsen uw aanvraag bij het BKR te Tiel
 6. Is uw aanvraag voor financial lease goedgekeurd? Dan ontvangt u onze definitieve goedkeuring
 7. Financial Lease ZZP vraagt vervolgens een leveringsfactuur op bij de leverende autodealer, zodat de 'driepartijen overeenkomst' opgesteld kan worden
 8. U stuurt alle bewijsstukken, voorzien van uw handtekening, retour naar Financial Lease ZZP. Vervolgens zorgen wij voor de uitbetaling aan de desbetreffende dealer

Verschillen tussen Financial Lease ZZP en andere aanbieders

Financial Lease ZZP

Andere aanbieders

 • De grootste financial lease voorraad voor alle ondernemers in Nederland. Onze leasevoorraad bestaat alleen uit btw voertuigen van 0 tot maximaal 8 jaar oud.
 • Bieden meestal marge voertuigen aan zodat het lijkt alsof ze een grote leasevoorraad hebben. U moet weten dat voor een btw-plichtige ondernemer marge voertuigen tweemaal zo duur zijn!
 • Financial Lease ZZP stelt eerst een offerte voor u op! U weet dus precies waar u rekening mee moet houden en wat onze auto lease u kost.
 • Doen eerst een toetsing en benaderen u pas nadat er een goedkeuring is. U moet dagenlang wachten tot er duidelijkheid is! Heeft u dat geduld?
 • U ontvangt van de autodealer een factuur op uw bedrijfsnaam. Daarmee kunt u direct de btw terugvorderen bij de fiscus.
 • De leverancier factureert op naam van de leasemaatschappij, die het vervolgens weer met winst aan u doorfactureert. Wel erg gemakkelijk winst maken, vindt u niet?
 • U bent vrij in de keuze van het voertuig en leverancier. Onze leasevoorraad is een extra dienst waarvan ondernemers in Nederland gebruik kunnen maken!
 • De leasemaatschappij koopt het voertuig en plaatst de bestelling bij een leverancier.
 • U bent direct economisch eigenaar van de lease auto. Autoverzekering, wegenbelasting, APK en onderhoud regelt u dus zelf.
 • Leasemaatschappij is eigenaar van het voertuig. Voor u dus weinig tot geen fiscale voordelen.
 • U bepaald zelf waar u het voertuig verzekerd en voor onderhoud en reparaties mag u zelf een garage uitkiezen.
 • Leasemaatschappij bepaald waar u uw voertuig moet onderhouden. Ook regelen ze de autoverzekering voor u. Is dat een voordeel? Nee! Want u kan niet gebruikmaken van uw eigen no-claim korting.
financial leaseadviseur