wat kunt u verwachten van Financial Lease ZZP

Hoe werkt Financial Lease ZZP?

Financialleasezzp.nl is dé Nederlandse specialist in transparant auto leasen voor ZZP’ers. Op deze pagina geven we u graag meer uitleg over hoe financial lease werkt en hoe u als ZZP'er van onze goedkope financial lease gebruik kunt maken. Wij zijn niet afhankelijk van banken of automerken en zijn er voor iedere ondernemer in Nederland! We maken financial lease dan ook toegankelijk voor ZZP'ers, Mkb'ers, B.V. ‘s en alle andere soorten ondernemingen. Met onze diensten helpen we u echt vooruit. Dat doen we door goede voertuigen ter lease aan te bieden en u tijdens het gehele aanvraagproces met woord en daad bij te staan. Onze financial lease voorraad bestaat uit nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens en goede occasions met een leeftijd tot maximaal 8 jaar die bij autobedrijven door heel Nederland te koop aangeboden worden.

Financial lease is transparant leasen

Financial lease is de meest transparante vorm van leasen. U weet bij aanvang van het leasecontract altijd wat de lening u in totaal kost en wat de hoogte is van de maandbedragen. Deze bedragen staan vast en veranderen nooit tijdens de looptijd. U mag zoveel rijden als u wilt. Dat laatste is mogelijk omdat u meteen economisch eigenaar bent van het voertuig wanneer u de eerste aflossing heeft gedaan. Als u economisch eigenaar bent, dan betekent het ook dat u zelf de zorg draagt voor onderhoud, APK, wegenbelasting en autoverzekering. U heeft de vrijheid om voor het onderhoud zelf een garage te kiezen. U mag ook zelf bepalen waar u de auto verzekerd.

Financial lease bij Financial Lease ZZP

Wanneer u een offerte aanvraagt bij Financial Lease ZZP toetsen wij de haalbaarheid van uw aanvraag, bij een positief resultaat van uw aanvraag, versturen wij u een voorlopige goedkeuring. Daarop vermelden we duidelijk wat het voertuig u kost op basis van de online vraagprijs en wat het exacte btw bedrag is. Liever een ander voertuig, vertel het ons, dan passen wij de goedkeuring voor u aan. Vergelijk ook gerust onze offerte met die van andere aanbieders, en let daarbij op dat u het leasebedrag, looptijd en slottermijn gelijk heeft staan. Wij weten namelijk dat we de goedkoopste leaseaanbieder zijn van Nederland. Daarbij voorzien wij u graag van het beste advies. Vraag onze adviseurs eens om advies over uw slottermijn, en waarom zij adviseren om deze niet in uw overeenkomst op te nemen, terwijl een ander u een hoog slottermijn adviseert.

Financial Lease aanvragen in 6 eenvoudige stappen:

 1. Maak allereerst gebruik van onze leasecalculator. Bereken de maandtermijnen voor een voertuig die u zelf gevonden heeft, óf kies voor een auto uit onze leasevoorraad!
 2. U vraagt vervolgens daarvoor een offerte aan.
 3. Wij toetsen uw aanvraag en versturen u vervolgens een voorlopige goedkeuring.
 4. Gaat u akkoord met de leaseofferte? Lever dan de gevraagde stukken aan.
 5. Wij maken voor u en de leverancier de contracten op en versturen deze binnen één werkdag aan u en de leverancier.
 6. U stuurt alle stukken, voorzien van uw handtekening van u en de leverancier, retour naar Financial Lease ZZP. Vervolgens zorgen wij voor de uitbetaling aan de desbetreffende dealer.

De voordelen van Financial Lease ZZP

 • Frisse leasevoorraad, wij kiezen voor kwaliteitsoccasions. In onze lease voorraad tonen we enkel voertuigen niet ouder dan 8 jaar en met minder dan 200.000km op de teller.
 • Duidelijkheid of u kiest om een marge auto te leasen of een btw auto, het moet immers uw bewuste keuze zijn.
 • Duidelijke offertes waarin alle kosten vermeld zijn.
 • U bent vrij in de keuze van het voertuig en de leverancier. Onze leasevoorraad is een extra dienst waarvan ondernemers in Nederland gebruik kunnen maken!
 • Mogelijkheid om een leverancier te zoeken op basis van postcode in een straal om uw woonplaats of via deze kaart.
 • U bepaalt zelf waar u het voertuig verzekerd en voor onderhoud en reparaties mag u zelf een garage uitkiezen.