Over Financial Lease ZZP

Op deze pagina maakt u kennis met Financial Lease ZZP, wat dé online specialist is in auto leasen voor ZZP'ers in Nederland. Het voordeel voor u als ZZP'er, wanneer u zaken doet met Financial Lease ZZP, is de grote autovoorraad met zowel nieuwe personenauto's als gebruikte auto's (occasions). Deze auto's worden door allerlei universele autobedrijven én merkdealers waarmee we samenwerken aangeboden. Omdat deze autobedrijven en dealers van merkauto's overal in het land met ons samenwerken, is het mogelijk om uw nieuwe auto of occasion ook razendsnel te leveren. Daarbij past natuurlijk een correcte service op het hoogste niveau, zoals u misschien al van ons gewend bent. Alle voertuigen op onze website zijn direct leverbaar. Onze voorraad met lease auto's houden we actueel.

Financial Lease ZZP: de grootste leasevoorraad met de beste auto's

Bij Financial Lease ZZP treft u de allergrootste leasevoorraad met nieuwe en gebruikte auto's van topkwaliteit. Ook voor bedrijfsauto's kunt u als ZZP'er bij ons terecht. Onze occasions zijn nooit ouder dan 8 jaar en de complete leasevoorraad bestaat daarnaast uit btw voertuigen. Financial Lease ZZP is ontstaan omdat we willen dat er beter naar ondernemers om wordt gekeken. Want vrijwel alle financial lease intermediairs hebben het overgrote deel van hun leasevoorraad niet op Nederlandse ondernemers afgestemd. Het feit dat zij vaak meer marge- dan btw voertuigen online hebben staan bevestigd dat nog eens. Daarnaast zijn hun voertuigen vaak sterk verouderd. En dat kan echt niet.

Alleen btw voertuigen niet ouder dan 8 jaar

Onze autovoorraad is altijd actueel en behoort tot de beste van Nederland. We hebben er namelijk voor gekozen om alleen btw voertuigen op te nemen in onze leasevoorraad. Daarnaast zijn alle auto's tot maximaal 8 jaar oud. Het resultaat? Een frisse voorraad met nieuwe en gebruikte leaseauto's en bedrijfswagens van alle bekende merken. U mag zelf uw financial lease looptijd bepalen en eventueel een aanbetaling doen (dit hoeft niet!) of een slottermijn instellen. Wij helpen u graag bij het afsluiten en op maat maken van uw autofinanciering.

financial leaseadviseur