Over Financial lease ZZP | Auto Financier Nederland

Over Financial Lease ZZP

Financial Lease ZZP is onderdeel van Auto Financier Nederland, gestart in 2011 als dé onafhankelijke Financial Lease intermediair van Nederland. Vanuit ons kantoor in Enschede staan onze lease adviseurs van begin tot eind voor ZZP’ers in heel Nederland klaar en nemen wij het financieren van jouw mobiliteit uit handen. Heb je vragen of problemen tijdens de looptijd? Ook dan kun je dus altijd op onze kennis en advies rekenen!

Door het acceptatieproces voor 98% van de aanvragen af te kunnen doen zonder jaarcijfers, maken wij ons vooral sterk voor het geven van een kans aan de startende ondernemer. Uiteraard kunnen zij al helemaal geen jaarcijfers tonen. Daarnaast is een bedrijfswagen juist één van de eerste benodigdheden voor een bedrijf. Een businessplan voor een financiering bij de bank vinden wij al helemaal niet meer van deze tijd. Je bent als startende ZZP’er immers wel met andere zaken bezig dan met het regelen van een financiering en alles wat daar bij komt kijken.

Simpel, snel en helder leasen!

Wij hebben jaren ervaring op het gebied van financial lease. Het overbrengen van kennis, waaronder transparant en eerlijk advies, staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast streven wij ernaar om je binnen 24 uur te voorzien van de scherpste offertes volledig aangepast aan jouw wensen.

  • Wij zijn onafhankelijk
  • Kennis en ervaring: eerlijk advies op maat
  • Binnen 24 uur de scherpste offerte aangepast aan jouw wensen
  • Het op weg helpen van de startende ondernemer met een eerste lease auto!
  • Heldere voorwaarden: geen verrassingen achteraf. Zo staan vooraf alle kosten vermeld in de offerte en zullen deze nooit veranderen.             

Als ZZP’er ben je vaak afhankelijk van je bedrijfsauto. Financial lease is zakelijk een interessante oplossing, waarbij je als ZZP’er direct economisch eigenaar bent en blijft van je financial lease auto. Je komt zakelijk goed voor de dag bij je klanten en kunt gebruik maken van verschillende fiscale voordelen.

Grote leasevoorraad met de beste auto's

Een groot voordeel voor jou als ZZP'er, wanneer je een auto leaset bij ons, is de grote autovoorraad met zowel nieuwe als gebruikte personenauto's en bedrijfswagens. Deze auto's worden aangeboden door meer dan 350 universele autobedrijven én merkdealers waarmee we samenwerken. Omdat deze autobedrijven overal in het land met ons samenwerken, is het mogelijk om je nieuwe auto of occasion ook razendsnel te leveren. Mede doordat je op postcode kunt zoeken en via deze kaart, kun je snel een auto bij jou in de buurt vinden. Daarnaast zijn alle voertuigen op onze website direct leverbaar en houden we onze voorraad met personenauto’s en bedrijfswagens actueel.

Alleen voertuigen van 8 jaar of jonger

Alle auto’s in onze voorraad zijn tot maximaal 8 jaar oud. Het resultaat? Een frisse voorraad met nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens van alle bekende merken. Je kunt zelf je financial lease looptijd bepalen en eventueel een aanbetaling doen of een slottermijn instellen. Wij helpen je graag bij het afsluiten en op maat maken van je autofinanciering.

Ergens anders een auto gevonden?

Ook dan kun je, geheel vrijblijvend, een aanvraag indienen via de leasecalculator. Wij gaan vervolgens meteen voor je aan de slag om je te voorzien van de beste offerte.

Naar de leasecalculator

Meer weten of heb je vragen? Neem contact op met een van onze collega’s!