Lease voorraad

1805 Mercedes-Benz occasions beschikbaar voor financial lease

Mercedes-Benz

Een Mercedes-Benz leasen voor je onderneming? Het Duitse automerk Mercedes-Benz is al sinds 1926 een toonaangevend merk. Veel innovaties in de auto-industrie hebben we aan Mercedes-Benz te danken, o.a. de eerste airbags, het eerst ABS-systeem en de eerste personenauto met dieselmotor. Mercedes-Benz is een veelzijdig merk en hebben verschillende modellen op de markt gebracht. Van instapmodellen, bedrijfswagens tot de meeste luxe limo’s. Ze hebben een herkenbaar en strak uiterlijk waarbij betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. Vooral zakelijke rijders die veel kilometers moeten maken kiezen vaak voor een Mercedes-Benz.

Een Mercedes-Benz leasen?

Op de website van Financial Lease ZZP vind je zowel nieuwe auto’s als occasions. Je hebt keuze uit diverse merken en modellen. Financial Lease ZZP werkt samen met veel autobedrijven in Nederland en we vernieuwen onze autovoorraad dagelijks. Bekijk ons aanbod en vind de auto die bij je past! Met financial lease profiteer je van diverse fiscale voordelen. Als starter zakelijk leasen? Dat is bij ons mogelijk zónder jaarcijfers!

Wil je een specifieke auto leasen, maar staat deze niet op onze website? Wij kunnen je alsnog helpen! Laat ons weten welke auto jij wilt leasen en wij gaan voor jou aan de slag. Je kan eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen middels onze Financial Lease Calculator. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag een goedkeurde offerte op maat!

Mercedes-Benz Occasion

Wil je een tweedehands Mercedes-Benz leasen? Of van een ander merk een gebruikte auto leasen? Dat kan met onze occasion lease! Als je een startende ondernemer of ZZP’er bent is het leasen van een occasion een voordelige keuze!

Aanbod Mercedes-Benz occasions