Lease voorraad

728 BMW occasions beschikbaar voor financial lease

BMW

Wil je een BMW leasen voor je onderneming? Het Duitse merk combineert luxe materialen met comfort en gemak. Een auto met een dynamisch design, optimale wegligging en sportief karakter. Elk model beweegt zich krachtig en efficiënt voort. Een auto waar je gemakkelijk lange ritten in kunt maken en daarmee zeer geschikt is voor zakelijke rijders. In ons BMW lease aanbod heb je keuze uit diverse modellen en series. Daarnaast kun je kiezen uit handgeschakeld en automaat en vind je in ons aanbod zowel BMW’s met benzine of dieselmotoren.

Een BMW leasen?

Op de website van Financial Lease ZZP vind je zowel nieuwe auto’s als occasions. Je hebt keuze uit diverse merken en modellen. Financial Lease ZZP werkt samen met veel autobedrijven in Nederland en vernieuwen onze autovoorraad dagelijks. Bekijk ons aanbod en vind de auto die bij je past!

Met financial lease profiteer je van diverse fiscale voordelen. Zakelijk leasen als starter is ook mogelijk zonder jaarcijfers. Wil je een specifieke auto leasen, maar staat deze niet op onze website? Wij kunnen je alsnog helpen! Laat ons weten welke auto jij wilt leasen en wij gaan voor jou aan de slag. Je kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen middels onze Financial Lease Calculator. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag een goedkeurde offerte op maat!

Occasion lease

Een gebruikte of tweedehands auto leasen? Lease een BMW occasion. Vooral als je een startende ondernemer of ZZP’er bent, is het leasen van een occasion een voordelige keuze.

Aanbod BMW occasions