Lease voorraad

241 Mini occasions beschikbaar voor financial lease

MINI

Een Mini leasen voor je onderneming? Dat is een goede keuze! De Mini werd geproduceerd in 1959 door de Britse autofabrikant: British Motor Company. Sinds 2000 is het automerk onderdeel van BMW.

De Mini heeft Wereldwijd een iconische status. In 1999 werd de oorspronkelijke Mini verkozen tot een van de invloedrijkste auto’s van de twintigste eeuw, na de Ford Model T en Volkswagen Kever. In 2000 stopte de productie van de Mini na 41 jaar en bijna 5,4 miljoen exemplaren verder.

Een MINI leasen?

Op de website van Financial Lease ZZP vind je zowel nieuwe auto’s als occasions. Je hebt keuze uit diverse merken en modellen. Financial Lease ZZP werkt samen met veel autobedrijven in Nederland en we vernieuwen onze autovoorraad dagelijks. Bekijk ons aanbod en vind de auto die bij je past!

Met financial lease profiteer je van diverse fiscale voordelen. Als starter zakelijk leasen? Dat is bij ons mogelijk zónder jaarcijfers! Wil je een specifieke auto leasen, maar staat deze niet op onze website? Wij kunnen je alsnog helpen! Laat ons weten welke auto jij wilt leasen en wij gaan voor jou aan de slag. Je kan eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen middels onze Financial Lease Calculator. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag een goedkeurde offerte op maat!

MINI Occasion

Wil je een Mini occasion leasen? Of van een ander merk een gebruikte auto leasen? Dat kan met onze occasion lease! Als je een startende ondernemer of ZZP’er bent is het leasen van een occasion een voordelige keuze!

Aanbod MINI occasions