Bereken je occasion lease

Bereken met onze leasecalculator de maandlasten voor jouw occasion. De leasecalculator geeft een realistisch beeld van de maandtarieven. We hebben onze calculator dusdanig geprogrammeerd dat de uitkomst daarvan altijd gebaseerd is op die van startende ondernemers die geen jaarcijfers kunnen aanleveren. Indien je wel jaarcijfers kunt aanleveren, dan zullen we je daarvoor belonen. Voor alle ZZP'ers streven we ernaar om de beste occasion lease aanbiedingen te doen, ook voor startende ZZP'ers en Mkb’ers zonder jaarcijfers.

Wat is Occasion Lease?

Wat is occasion lease? Een occasion is een tweedehands auto die al wat kilometers heeft gemaakt. De auto heeft één of meerdere eigenaren gehad. Een gebruikte auto die al een paar jaar in de lease heeft gezeten en die opnieuw als leaseauto wordt ingezet, valt onder de term occasion lease. Feitelijk is er dus geen verschil tussen het leasen van een nieuwe of gebruikte auto bij financial lease. Voor een nieuwe auto betaal je de eerste jaren de meeste afschrijfkosten, hierdoor zijn de leaseprijzen vaak hoog. Een (jonge) occasion heeft deze hoge afschrijving al gehad. De eerste eigenaar de grootste afschrijfkosten namelijk al gehad. De tweede eigenaar hoeft deze kosten niet meer te betalen. Een occasion leasen levert jou daarom extra voordeel op en dat is merkbaar in de maandelijkse kosten. Op basis van de huidige waarde van de auto wordt het maandbedrag berekend en die vallen dus altijd lager uit dan een nieuwe auto.

Een occasion leasen of kopen?

Voordeel occasion kopen

Een occasion kopen heeft als grootst voordeel dat je nergens aan vast zit. Dit is mogelijk wanneer je een grote financiële buffer hebt, anders is het minder interessant. Bij het kopen van een occasion moet je gelijk een grote investering doen en dat is voor jou als startende ondernemer zonder financiële buffer een enorme kostenpost. Zonde, want dat geld zou je ook op andere manieren kunnen investeren in je onderneming.

Voordeel occasion lease

Een occasion leasen? Het grote voordeel is dat je dus niet gelijk een grote investering hoeft te doen. Zo kun je het geld op een andere manier investeren. Je profiteert met financial lease van diverse voordelen. En voor jou als startende ondernemer is het ook mogelijk om financial lease aan te vragen zonder jaarcijfers. Dit heet bij ons ook wel starters lease. In combinatie met occasion lease ben je het goedkoopst uit als starter. Je rijdt met occasion lease is een jonge auto van hooguit 8 jaar. Onze occasion zullen niet ouder zijn en niet meer dan 200.000 km op de teller hebben. Je  bent verzekert van een betrouwbare auto! 

occasion-lease-voor-starters

occasion-leasen

Financial lease met een nieuwe of tweedehands auto?

Bij Financial Lease ZZP kun je zowel een gebruikte auto als nieuwe auto aanschaffen met financial lease. Voor occasion lease geldt wel een voorwaarde: de auto mag namelijk niet ouder worden dan 10 jaar (120 maanden). Bij financial lease gaan we uit van de bouwmaand van de auto. In de maand dat de auto 120 maanden wordt moet de financiering zijn afgelost.

Bij het afsluiten van jouw financial lease contract kijken we naar de leeftijd van de occasion. De minimale looptijd van een financial leasecontract is 12 maanden en de maximale looptijd is 72 maanden (6 jaar). Een auto van bijv:  6 jaar, kan nog maximaal vier jaar in een financial lease contract worden opgenomen. Een auto van 110 maanden kan daarentegen niet meer worden opgenomen, deze overschrijdt met een leasecontract van 12 maand de 120 maanden.

Goedkoop leasen: Occasion Lease voor startende ondernemers

Je weet als startende ondernemer als geen ander dat er heel wat komt kijken bij het opstarten van een nieuwe onderneming. Zo bezorgt het ontbreken van voldoende kapitaal bij veel startende ondernemers hoofdbrekens. Als je geen of weinig startkapitaal hebt, dan moet je slimme oplossingen bedenken om toch die ene belangrijke investering te kunnen doen. Zo is het aanschaffen van een bedrijfswagen al een kunst op zich. Je bedrijfsvoering loopt gevaar als je niet snel over een goede bedrijfsauto beschikt. Maar hoe financier je een auto van de zaak? Bij de bank hoef je als starter niet aan te kloppen voor een autofinanciering.

Occasion bedrijfswagen leasen

Een tweedehands bedrijfswagen leasen, deze zijn bij ons nog altijd betrouwbaar, omdat ze nooit ouder zijn dan 8 jaar. Een occasion leasen heeft onder meer de volgende voordelen:

  • Je hebt minder kosten door lagere afschrijving van de bedrijfswagen.
  • Je hoeft hierdoor een minder groot bedrag te lenen.
  • Je wordt wél meteen economisch eigenaar van de auto en komt zo goed voor de dag bij je klanten.
  • Een soepeler kredietacceptatiebeleid.
  • Financial Lease ZZP heeft een actuele leasevoorraad en een ruime keuze uit alle verschillende merken en modellen bedrijfswagens.
  • Snel inzetbaar, soms kun je al binnen 24 uur rijden!
  • Kies voor een looptijd vanaf 12 maanden tot een looptijd van 72 maanden.
  • Wij zijn de goedkoopste financial lease aanbieder voor alle ZZP’ers in Nederland.
occasion-lease-voor-wie-interessant

Goedkoopste occasion lease aanbieding

Startende ondernemers kunnen bij Financial Lease ZZP leasen zonder jaarcijfers. In tegenstelling tot andere leasemaatschappijen kun je als starter bij ons écht een auto leasen zonder dat je daarvoor jaarcijfers hoeft aan te leveren. Als starter wil je zoveel mogelijk geld besparen, maar wel de beschikking hebben over een goede bedrijfswagen. Lease dan vooral géén nieuwe auto, maar kies voor een occasion. Met onze occasion lease voor startende ondernemers lease je een gebruikte auto. Ons aanbod is zeer gevarieerd. Een hybride auto leasen of een volledig elektrische auto leasen behoort ook tot de mogelijkheden, ons aanbod bestaat zowel uit nieuwe occasions tot gebruikte wagens van enkele jaren oud. 

labels.popular_makes