Bereken je occasion lease

Bereken met onze leasecalculator de maandlasten voor jouw occasion. De leasecalculator geeft een realistisch beeld van de maandtarieven. We hebben onze calculator dusdanig geprogrammeerd dat de uitkomst daarvan altijd gebaseerd is op die van startende ondernemers die geen jaarcijfers kunnen aanleveren. Indien je wel jaarcijfers kunt aanleveren, dan zullen we je daarvoor belonen. Voor alle ZZP'ers streven we ernaar om de beste occasion lease aanbiedingen te doen, ook voor startende ZZP'ers en Mkb’ers zonder jaarcijfers.

Occasion Lease

Zorgeloos de weg op met een fijne bedrijfsauto? Dat kan ook met een tweedehands auto. Met financial lease kun je zowel een nieuwe auto als een occasion leasen. Ben je dus op zoek naar een betaalbare auto? Denk dan eens na over occasion lease.

Wat is Occasion Lease?

Een occasion is simpel gezegd een tweedehands auto die al wat kilometers heeft gemaakt. De auto heeft daarbij één of meerdere eigenaren gehad. Een gebruikte auto die al een paar jaar in de lease heeft gezeten en die opnieuw als leaseauto wordt ingezet, valt onder de term occasion lease

In het financial leasecontract is er qua voorwaarden geen verschil tussen het leasen van een nieuwe of gebruikte auto. Wat betreft investeringswaarde en te financieren bedrag zitten tussen een nieuwe auto leasen of occasion lease wel grote verschillen. Voor een nieuwe auto betaal je de eerste jaren de meeste afschrijvingskosten, hierdoor is de leaseprijs hoog.

Een (jonge) occasion heeft deze hoge afschrijving al gehad. De eerste eigenaar heeft de grootste afschrijfkosten al voor rekening genomen. De tweede eigenaar hoeft deze kosten niet meer te betalen. Een occasion leasen levert jou daarom extra voordeel op en dat is merkbaar in de maandelijkse kosten. Op basis van de huidige waarde van de auto wordt het maandbedrag berekend en die vallen dus altijd lager uit dan een nieuwe auto.

Occasion Lease - Wat is Occasion Lease? V2

Financial lease een nieuwe of tweedehands auto

Bij Financial Lease ZZP kun je een gebruikte auto of een nieuwe auto aanschaffen met financial lease. Voor occasion lease geldt wel een voorwaarde: de auto mag namelijk niet ouder worden dan 12 jaar (144 maanden).

Bij financial lease gaan we uit van de bouwmaand van de auto. In de maand dat de auto 144 maanden wordt moet de financiering zijn afgelost. Bij het afsluiten van jouw financial lease contract kijken we naar de leeftijd van de occasion. De minimale looptijd van een financial leasecontract is 24 maanden en de maximale looptijd is 72 maanden (6 jaar).

Een auto van bijvoorbeeld 8 jaar, kan nog maximaal vier jaar in een financial lease contract worden opgenomen. Een auto van 121 maanden kan daarentegen niet meer worden opgenomen, deze overschrijdt met een leasecontract van 24 maanden de 144 maanden.

Occasion Lease - Financial lease een nieuwe of tweedehands auto V2

Tweedehands auto lease

Een tweedehands auto is een gebruikte auto met ervaring. Het voordeel van een tweedehands auto is dat ze snel uit voorraad leverbaar zijn en dat het maandbedrag lager is van een nieuwe auto. Handig als je (startende) ondernemer bent en je de bedrijfskosten de eerste jaren nog zo laag mogelijk wil houden. Als je een auto in te ruilen hebt, een aanbetaling wilt doen of een slottermijn instelt, zal het leasebedrag nog lager worden.

De voordelen van occasion lease

Snel uit voorraad leverbaar

Een autodealer heeft occasions vaak in de showroom staan en is daarom snel leverbaar. Bij de aanschaf van een nieuwe auto heb je vaak te maken met levertijden. Als je gelijk een auto nodig hebt, is een occasion een uitstekende oplossing!

Lager in aanschafprijs

Occasions zijn lager in aanschaf, omdat een occasion een eerste of tweede eigenaar heeft gehad, die het grootstedeel van de afschrijving heeft betaald. Je bent daarom met een occasion voordeliger uit, terwijl je in een relatief jonge auto rijdt met de nieuwste opties. 

Occasion Lease - De voordelen van occasion lease V2

Een occasion leasen of kopen?

Voordeel occasion kopen

Een occasion kopen heeft als groot voordeel dat je nergens aan vast zit. Geen lease contract, geen leningen. Dit is mogelijk wanneer je een grote financiële buffer hebt, anders is het minder interessant. Bij het kopen van een occasion moet je gelijk een grote investering doen en dat is voor jou als startende ondernemer zonder financiële buffer een enorme kostenpost. Zonde, want dat geld zou je ook op andere manieren kunnen investeren in je onderneming!

Voordeel occasion leasen

Een occasion leasen heeft als voordeel dat je dus niet gelijk een grote investering hoeft te doen. Zo kun je het geld op een andere manier investeren. Je profiteert met financial lease van diverse voordelen. En voor jou als startende ondernemer is het ook mogelijk om financial lease aan te vragen zonder jaarcijfers. Dit heet bij ons ook wel starters lease. In combinatie met occasion lease ben je het goedkoopst uit als starter. Je rijdt met occasion lease is een jonge auto van hooguit 10 jaar. Onze occasions zullen niet ouder zijn en niet meer dan 200.000 km op de teller hebben. Je bent verzekerd van een betrouwbare auto! 

Occasion leasen als ondernemer

Als je als (startende) ondernemer een occasion met financial lease hebt aangeschaft, dan kun je de betaalde btw terugvorderen als de auto een btw auto is. Bij een marge auto kun je de btw niet terugvorderen. Als ondernemer kun je daarnaast profiteren van andere voordelen, zoals renteaftrek, onbeperkt rijden, direct economisch eigenaar, je behoudt je privé vermogen zodat je kunt blijven ondernemen. Het maakt daarnaast niet uit of je een startende ondernemer bent, want bij ons kun je ook leasen zonder jaarcijfers. 

Bereken je lease

 

Occasion Lease - Occasion leasen als ondernemer V2

Kies jij ook voor occasion lease?

Wil je een transparante en eerlijke autolease afsluiten? Bij Financial Lease ZZP gaat het afsluiten van een financial lease contract gemakkelijk en snel. Kies een lease auto uit onze lease voorraad en bereken jouw gewenste leasebedrag. Speel met de mogelijkheden tot je tevreden bent met het maandbedrag en vraag vervolgens vrijblijvend een offerte bij ons aan. Je krijgt binnen één werkdag bericht van ons met een voorstel op maat. Vervolgens is het aan jou of je daarmee akkoord gaat. Zodra je akkoord geeft wordt alles in werking gesteld en rijd je binnen een week een jonge occasion! Je bent direct economisch eigenaar van de leaseauto en na het laatste betalingstermijn van je leasecontract, is de auto volledig jouw eigendom.

Bekijk onze autovoorraad

Occasion Lease - Kies jij ook voor occasion lease? V2

Occasion leasen zonder jaarcijfers

Wij helpen jou als startende ondernemer graag vooruit. Wij begrijpen dat het als starter lastig is om geld te lenen voor je onderneming. Echter zijn bedrijfsinvesteringen nodig om je onderneming van de grond te krijgen. De aanschaf van een bedrijfsauto is in de meeste gevallen nodig om jouw klanten te kunnen bezoeken. Voor de meeste leasemaatschappijen en banken is het belangrijk dat je jaarcijfers kunt tonen. Heb je die niet? Dan word je aanvraag 9 van de 10 keer afgewezen. Oneerlijk als je het ons vraagt!

Bij ons is het daarom mogelijk om te leasen zonder jaarcijfers. Wij snappen dat je als startende ondernemer gemotiveerd bent en willen jou graag helpen! Je toekomstige leaseauto wordt onderpand van je financiering en daardoor lopen wij met jou als starter niet te veel risico. Wel is het belangrijk dat je geen negatieve bkr-registratie hebt, anders wordt het voor ons lastig om bij de bank een goedkeuring voor jou te krijgen. In dat geval moet je het op een later moment weer proberen en helpt het wanneer je jaarcijfers kunt tonen.

Goedkoop leasen: Een occasion leasen

Je weet als (startende ondernemer) als geen ander dat er heel wat komt kijken bij het opstarten van een nieuwe onderneming. Zo bezorgt het ontbreken van voldoende kapitaal bij veel startende ondernemers hoofdbrekens. Als je geen of weinig startkapitaal hebt, dan moet je slimme oplossingen bedenken om toch die ene belangrijke investering te kunnen doen. Zo is het aanschaffen van een bedrijfswagen al een kunst op zich. Je bedrijfsvoering loopt gevaar als je niet snel over een goede bedrijfsauto beschikt. Maar hoe financier je een auto van de zaak? Bij de bank hoef je als starter niet aan te kloppen voor een autofinanciering.

Goedkoop een auto leasen

Occasion Lease - Goedkoop een occasion leasen

Goedkoopste occasion lease aanbieding

Startende ondernemers kunnen bij Financial Lease ZZP leasen zonder jaarcijfers. In tegenstelling tot andere leasemaatschappijen kun je als starter bij ons écht een auto leasen zonder dat je daarvoor jaarcijfers hoeft aan te leveren. Als starter wil je zoveel mogelijk geld besparen, maar wel de beschikking hebben over een goede bedrijfswagen. Lease dan vooral géén nieuwe auto, maar kies voor een occasion. Met onze occasion lease voor startende ondernemers lease je een gebruikte auto. Ons aanbod is zeer gevarieerd. Een hybride auto leasen of een volledig elektrische auto leasen behoort ook tot de mogelijkheden, ons aanbod bestaat zowel uit nieuwe occasions tot gebruikte wagens van enkele jaren oud. 

financial-lease-zzp

Hulp of advies nodig?

Staat je vraag niet op onze website of heb je hulp en advies nodig bij het aanvragen van financial lease voor een lease auto of ander bedrijfsmiddel? Wij helpen je graag! Je kunt ons bereiken op 085-7331079 of stuur een mailtje naar info@financialleasezzp.nl.