Lease voorraad

86 Tesla occasions beschikbaar voor financial lease

Tesla

Een Tesla leasen voor je onderneming? Als ondernemer of zzp’er wil je een zakelijke lease auto die past bij je onderneming. Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere, efficiënte en bovenal milieuvriendelijke auto, dan is een Tesla leasen een interessante optie voor jou! Tesla is belangrijk geweest in de maatschappelijke acceptatie van elektrische auto’s.

De geschiedenis van Tesla

Tesla gaat de geschiedenisboeken in als de eerste autofabrikant die meer dan een miljoen elektrische auto’s heeft geproduceerd. Tesla werd in 2003 opgericht en grootgebracht door Martin Eberhard en Marc Tarpenning. De huidige topman van Tesla, Elon Musk, stapte een jaar later in. De Amerikaanse autofabrikant Tesla produceert naast elektrische auto's ook snellaadpunten (superchargers), zonnepanelen en batterijen. Tesla heeft de ambitie om een grote autobouwer te worden, door eerst dure wagens te ontwikkelen om de inkomsten en technologieën vervolgens te gebruiken voor goedkopere modellen en een breed aanbod uit te bouwen. Het doel van Tesla: de wereld van elektrisch rijden overtuigen.

Tesla occasions

Wil je een Tesla occasion leasen? Of van een ander merk een gebruikte auto leasen? Dat kan met onze occasion lease! Alle auto’s in onze voorraad zijn gecontroleerd. Wij van Financial Lease ZZP bieden jou betrouwbare jonge occasions aan. Alle auto’s zijn niet ouder dan acht jaar en hebben niet meer dan 200.000 km op de teller. Als je een startende ondernemer of ZZP’er bent is het leasen van een occasion een voordelige keuze! Op onze website vind je diverse modellen in ons aanbod zoals de Tesla Model 3 (populairst), de Tesla Model S, de Tesla Model X en Model Y. Middels financial lease profiteer je van diverse fiscale voordelen en weet je elke maand waar je aan toe bent! Je betaalt namelijk een vast leasebedrag per maand. Je bent tevens al direct economisch eigenaar en aan het einde van je leasecontract wordt je ook juridisch eigenaar en is de auto volledig van jou! 

Een Tesla leasen zonder jaarcijfers?

Het is bij ons mogelijk om een auto te leasen zonder jaarcijfers. Wij snappen tenslotte dat je net begonnen bent en nog geen jaarcijfers kunt tonen. Wij toetsen jou daarom op een andere manier en kijken naar jouw financiële situatie. Hiervoor kijken we o.a. naar je BKR-registratie. Daarnaast dient je auto als onderpand, dus wanneer je persoonlijke financiële situatie er goed uitziet, kun jij jouw gewenste auto leasen. Deze vorm van leasen noemen we overigens ook wel ‘starterslease’ of ‘occasion lease’.  Een tweedehands Tesla leasen is vooral voor de startende ondernemer of zzp’er een verstandige en voordelige keuze.

Gewenste Tesla niet in onze voorraad?

Staat je Tesla niet tussen onze autovoorraad, maar heb je deze wel elders gezien? Ook dan kun je geheel vrijblijvend, financial lease aanvragen door jouw gegevens en de gegevens van de auto in te vullen in onze lease calculator. Je vult daarin alle gegevens van de gewenste auto die je wilt leasen. Wij gaan vervolgens direct voor jou aan de slag. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag met een goedgekeurde offerte op maat. *Mits je voldoet aan alle voorwaarden en geen negatieve BKR-registratie hebt.

Tesla lease aanbod Lease berekenen