Lease voorraad

43 Tesla occasions beschikbaar voor financial lease

Tesla

Een Tesla leasen voor je onderneming? Wil je een bijzondere auto leasen? Dan zit je bij Tesla goed. Tesla werd opgericht in 2003. Tesla is belangrijk geweest bij de maatschappelijke acceptatie van elektrische auto's. Maar ze zijn ook bezig met het produceren van unieke energieoplossingen: Solar Roof, Powerpack en Powerwall. Hiermee kun je energie opwekken, opslaan en gebruiken. Momenteel is Tesla de grootste producent van volledige elektrische auto's. Én elektrisch rijden is de toekomst! Comfortabel, efficiënt en milieuvriendelijk, dat zijn de auto's van Tesla. Dankzij de gunstige bijtelling rijd je ook nog eens voordelig zakelijk.

De geschiedenis van Tesla

De Amerikaanse autofabrikant Tesla, opgericht in 2003, maakt elektrische auto's en produceert onder andere ook snellaadpunten (superchargers), zonnepanelen en batterijen. Tesla heeft de ambitie om een grote autobouwer te worden, door eerst dure wagens te ontwikkelen om de inkomsten en technologieën vervolgens te gebruiken voor goedkopere modellen en een breed aanbod uit te bouwen. Het doel van Tesla: de wereld van elektrisch rijden overtuigen.

Tesla lease

Tesla is een trendsetter op het gebied van elektrisch rijden. Met een Tesla rijd je in een snelle, veilige en milieuvriendelijke auto. Met financial lease ben je direct eigenaar van je Tesla. Je betaalt een vast bedrag per maand en profiteert van diverse fiscale voordelen. Je behoudt je liquiditeit, waardoor jij je geld kunt investeren in andere bedrijfsmiddelen. Daarnaast profiteer je van een gunstige bijtelling. 

Op de website van Financial Lease ZZP vind je zowel nieuwe auto’s als occasions. Je hebt keuze uit diverse merken en modellen. Financial Lease ZZP werkt samen met veel autobedrijven in Nederland en we vernieuwen onze autovoorraad dagelijks. In ons aanbod vind je verschillende Tesla-modellen. Je hebt keuze uit: de Tesla Model S, de SUV Model X en de betaalbaarste van het stel: de Model 3. Met financial lease betaal je een vast maandbedrag, profiteer je van diverse belastingvoordelen en ben je direct eigenaar van je Tesla! Als starter zakelijk leasen? Financial lease is ook mogelijk zónder jaarcijfers.

Wil je een specifieke auto leasen, maar staat deze niet op onze website? Wij kunnen je alsnog helpen! Laat ons weten welke auto jij wilt leasen en wij gaan voor jou aan de slag. Je kan eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen middels onze Financial Lease Calculator. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag een goedkeurde offerte op maat!

Tesla Occasions

Tesla modellen

In 2013 werd de eerste Tesla Model S geleverd in Europa. Deze luxe auto heeft een actieradius van gemiddeld ruim 400 kilometer, verschillend per uitvoering. De nieuwe Tesla Model 3 is een compacte Sedan die meer concurreert qua prijs met andere merken. De standaard uitvoering heeft een actieradius van 350 kilometer, het lange afstandsmodel, ofwel de 'Long Range', komt tot wel 544 kilometer. Verder heeft Tesla nog de Model X, een SUV met een elektrisch bereik tussen 381 en 475 km. Typisch aan dit model zijn de valkdeuren.

Tesla occasion

In onze leasevoorraad vind je vooral veel tweedehands Tesla's van Model S. Deze zijn een stuk goedkoper dan een nieuwe versie. Uit onderzoek blijkt dat de accucapaciteit maar weinig inlevert (10% bij zo'n 270.000 kilometer gereden). Wil je een Tesla occasion leasen? Of van een ander merk een gebruikte auto leasen? Dat kan met onze occasion lease! Als je een startende ondernemer of ZZP’er bent is het leasen van een occasion een voordelige keuze!

Aanbod Tesla occasions

Tesla niet op voorraad?

Staat er een gewenste Tesla bij een ander autobedrijf? Ook dan kun je, geheel vrijblijvend, een financial lease aanvragen door jouw gegevens en de gegevens van de auto in te vullen in onze leasecalculator.