Lease voorraad

354 Volvo occasions beschikbaar voor financial lease

Volvo

Een Volvo leasen voor je onderneming? Volvo werd in 1926 opgericht en is een Zweedse autofabrikant. Het automerk heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. De Volvo is een kwalitatief goede en krachtige auto. De auto is zeer betrouwbaar en daarom ideaal voor zakelijke rijders als je zonder zorgen de weg op wilt. 

Een Volvo leasen

Op de website van Financial Lease ZZP vind je zowel nieuwe auto’s als occasions. Je hebt keuze uit diverse merken en modellen. Financial Lease ZZP werkt samen met veel autobedrijven in Nederland en we vernieuwen onze autovoorraad dagelijks. In ons aanbod vind je verschillende Volvo-modellen. Je hebt keuze uit: de Volvo V40, V60, V90 en meer. Met financial lease betaal je een vast maandbedrag, profiteer je van diverse belastingvoordelen en ben je direct eigenaar van je Volvo! Als starter zakelijk leasen? Financial lease is ook mogelijk zónder jaarcijfers.

Wil je een specifieke auto leasen, maar staat deze niet op onze website? Wij kunnen je alsnog helpen! Laat ons weten welke auto jij wilt leasen en wij gaan voor jou aan de slag. Je kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen middels onze Financial Lease Calculator. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag een goedkeurde offerte op maat!

Volvo Occasion

Wil je een Volvo occasion leasen? Kies dan voor onze occasion lease. Als je een startende ondernemer of ZZP’er bent is het leasen van een occasion namelijk een voordelige keuze! 

Aanbod Volvo occasions