Lease voorraad

21 Smart occasions beschikbaar voor financial lease

Smart

Een Smart leasen voor je onderneming? Dan kies je voor een trendy en compacte stadsauto. Een bijzondere, veilig en functionele auto, waarop je de nieuwste snufjes vindt. In 1982 werd de Smart bedacht door de Zwitser Nicholas Hayek. In 1994 werd de Micro Car Company opgericht en werd de auto Smart genoemd. Het automerk valt onder de vleugels van het concern Daimler A.G. en produceert tegenwoordig alleen nog volledig elektrische auto's. 

Een Smart leasen

Op de website van Financial Lease ZZP vind je zowel nieuwe auto’s als occasions. Je hebt keuze uit diverse merken en modellen. Financial Lease ZZP werkt samen met veel autobedrijven in Nederland en we vernieuwen onze autovoorraad dagelijks. In ons aanbod vind je verschillende Smart-modellen. Je hebt keuze uit: Smart Fortwo en Forfour. Met financial lease betaal je een vast maandbedrag, profiteer je van diverse belastingvoordelen en ben je direct eigenaar van je Smart! Als starter zakelijk leasen? Financial lease is ook mogelijk zónder jaarcijfers.

Wil je een specifieke auto leasen, maar staat deze niet op onze website? Wij kunnen je alsnog helpen! Laat ons weten welke auto jij wilt leasen en wij gaan voor jou aan de slag. Je kan eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen middels onze Financial Lease Calculator. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag een goedkeurde offerte op maat!

Smart Occasion

Wil je een Smart occasion leasen? Of van een ander merk een gebruikte auto leasen? Dat kan met onze occasion lease! Als je een startende ondernemer of ZZP’er bent is het leasen van een occasion een voordelige keuze!

Aanbod Smart occasions