Lease voorraad

413 Fiat occasions beschikbaar voor financial lease

Fiat

Fiat werd in 1899 opgericht. De volledige naam van deze Italiaanse autofabriek is Fabbrica Italiana Automobili Torino, afgekort Fiat. Het merk heeft ambitie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De meeste modellen zijn verkrijgbaar als hatchback, sedan of stationwagen en geschikt voor zakelijke rijders. 

Een Fiat leasen

Een Fiat leasen voor je onderneming? Op de website van Financial Lease ZZP vind je zowel nieuwe auto’s als occasions. Je hebt keuze uit diverse merken en modellen. Financial Lease ZZP werkt samen met veel autobedrijven in Nederland en vernieuwen onze autovoorraad dagelijks. Bekijk ons aanbod en vind de auto die bij je past!

Met financial lease profiteer je van diverse fiscale voordelen. Als starter zakelijk leasen? Dat is bij ons mogelijk zónder jaarcijfers! Wil je een specifieke auto leasen, maar staat deze niet op onze website? Wij kunnen je alsnog helpen! Laat ons weten welke auto jij wilt leasen en wij gaan voor jou aan de slag. Je kan eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen middels onze Financial Lease Calculator. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag een goedkeurde offerte op maat!

Occasion lease

Wil je een Fiat occasion leasen? Of van een ander merk een gebruikte of tweedehands auto leasen? Dat kan met onze occasion lease! Als je een startende ondernemer of ZZP’er bent is het leasen van een occasion een voordelige keuze!