Lease voorraad

475 Citroën occasions beschikbaar voor financial lease

Citroën

Wil je een Citroën leasen voor je onderneming? Dan kies je voor een Frans automerk dat efficiëntie en comfort hoog in het vaandel heeft staan. Rijden in een Citroën is ontspannen rijden. Van een kleine stadsauto tot bedrijfsauto’s. In ons aanbod vind je verschillende modellen. Hatchback, sedan en stationwagen. Handgeschakeld of automaat. Benzine- en dieselmotoren. Of kies jij liever voor een hybride?

Een Citroën leasen

Op de website van Financial Lease ZZP vind je zowel nieuwe auto’s als occasions. Je hebt keuze uit diverse merken en modellen. Financial Lease ZZP werkt samen met veel autobedrijven in Nederland en vernieuwen onze autovoorraad dagelijks. Bekijk ons aanbod en vind de auto die bij je past!

Met financial lease profiteer je van diverse fiscale voordelen. Zakelijk leasen als starter is ook mogelijk zónder jaarcijfers. Wil je een specifieke auto leasen, maar staat deze niet op onze website? Wij kunnen je alsnog helpen! Laat ons weten welke auto jij wilt leasen en wij gaan voor jou aan de slag. Je kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen middels onze Financial Lease Calculator. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag een goedkeurde offerte op maat!

Occasion lease

Een gebruikte of tweedehands auto leasen? Als je een startende ondernemer of ZZP’er bent is het leasen van een occasion een voordelige keuze. Lease een Citroën occasion.

Aanbod Citroën occasions