Lease voorraad

50 DS occasions beschikbaar voor financial lease

DS
Wil je een DS leasen voor je onderneming? DS is een Frans automerk dat bestaat sinds 1955. Oorspronkelijk viel DS onder Citroën die toendertijd een innovatief model op de markt bracht: de Citroen DS 19. Sinds 2015 staat DS op eigen benen, het maakt deel uit van de autogroep PSA. Hieronder vallen ook Peugeot, Opel en Citroën. Het Franse automerk staat bekend als innovatief en elegant.

Een DS leasen
Op de website van Financial Lease ZZP vind je zowel nieuwe auto’s als occasions. Je hebt keuze uit diverse merken en modellen. Financial Lease ZZP werkt samen met veel autobedrijven in Nederland en vernieuwen onze autovoorraad dagelijks. Bekijk ons aanbod en vind de auto die bij je past!

Met financial lease profiteer je van diverse fiscale voordelen. Zakelijk leasen als starter is ook mogelijk zónder jaarcijfers. Wil je een specifieke auto leasen, maar staat deze niet op onze website? Wij kunnen je alsnog helpen! Laat ons weten welke auto jij wilt leasen en wij gaan voor jou aan de slag. Je kan eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen middels onze Financial Lease Calculator. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag een goedkeurde offerte op maat!

Occasion lease
Een gebruikte of tweedehands auto leasen? Lease een DS occasion. Vooral als je een startende ondernemer of ZZP’er bent, is het leasen van een occasion een voordelige keuze.