Lease voorraad

10 Abarth occasions beschikbaar voor financial lease

Abarth

Op zoek naar een leuke auto voor je onderneming? Dan is het automerk Abarth misschien wel wat voor jou. Diverse modellen zijn te leasen bij Financial Lease ZZP. Het huidige logo van Abarth bestaat uit een rood met geel schild, daarop is een schorpioen te zien met witte letters van Abarth erboven. Het logo is gebaseerd op het sterrenbeeld van oprichter, Carlo Abarth.

De geschiedenis van Abarth

Abarth is een Italiaans automerk dat in 1949 werd opgericht door Carlo Abarth en zijn goede vriend Guido Scagliarini. Het merk werd in 1971 door Fiat overgenomen en is vandaag de dag nog steeds onderdeel van Fiat. Sinds 2007 prduceert het bedrijf sportieve versies onder de naam Fiat 500 en Fiat 124 Spider.

Abarth

Wil je een Abarth leasen voor je onderneming? Wanneer je ervoor kiest om een Abarth te leasen, kies je niet zomaar voor een auto. Een Abarth is een auto waar je veel rijplezier aan kan beleven. Het Italiaanse automerk staat bekend voor zijn originele, krachtige en aantrekkelijke looks. Je hebt van dit automerk de keuze uit verschillende modellen. De meeste auto’s zijn verkrijgbaar als hatchback (driedeurs) en cabriolet (tweedeurs). Daarnaast bieden wij in onze autovoorraad zowel auto’s met handgeschakelde versnellingsbakken als automaten, verkrijgbaar met benzine- of dieselmotoren.

Een Abarth leasen

Op de website van Financial Lease ZZP vind je zowel nieuwe auto’s als occasions. Je hebt keuze uit diverse merken en modellen. Financial Lease ZZP werkt samen met veel autobedrijven in Nederland. We vernieuwen onze autovoorraad dagelijks. Bekijk ons aanbod en vind de auto die bij je past! Met financial lease profiteer je van diverse fiscale voordelen. Zakelijk leasen als starter is ook mogelijk zonder jaarcijfers. Wil je een specifieke auto leasen, maar staat deze niet op onze website? Wij kunnen je alsnog helpen! Laat ons weten welke auto jij wilt leasen en wij gaan voor jou aan de slag. Je kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen middels onze Financial Lease Calculator. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag een goedkeurde offerte op maat!

Occasion lease

Een gebruikte of tweedehands auto leasen? Lease een Abarth occasion. Vooral als je een startende ondernemer of ZZP’er bent, is het leasen van een occasion een voordelige keuze.

Aanbod occasions

Modellen

  • Abarth 500c
  • Abarth 595