Lease voorraad

101 Ford Fiesta occasions beschikbaar voor financial lease

Ford Fiesta lease

In 1976 kwam de eerste Ford Fiesta op de markt en inmiddels is het al toe aan de zevende generatie. Door de relatief lage prijzen en de goede rijeigenschappen werd deze compacte auto populair. Gedurende de jaren is de Fiesta een aantal keren van een facelift voorzien en tegenwoordig zijn er veel verschillende varianten te verkrijgen. De huidige Ford Fiesta is een stuk groter en luxueuzer dan de eerste versies van het model, maar met behoudt van zijn kenmerkende uiterlijk. Daarnaast is de nieuwe Ford uitgerust met moderne technieken en verbeterde motoren.

De Ford Fiesta is voor de meeste personen een geschikt voertuig. Het biedt comfort, rijgemak én luxe, een complete zakenauto dus. Ook is deze auto geschikt voor stadsverkeer, maar ook voor langere afstanden. 

Ford Fiesta occasions

De Fiesta is een zeer gewilde occasion. Vanaf een kleine 6.000 euro heb je al een tweedehands auto uit 2012, wel met aardig wat kilometers op de teller. Leg je iets meer geld bij, dan heb je een zeer betrouwbare jonge occasion met niet zo veel kilometers op de teller.

Verschillende uitvoeringen

De nieuwe Fiesta vind je in meerdere varianten, een ST-line (het sportieve topmodel), een 'stylish' Titanium, een Vignale (stijlvol en elegant), Trend (standaard) en een Active (met een stoere, crossover uitstraling). Ook heb je de keuze uit verschillende motoren diesel of benzine.