Lease voorraad

434 Seat occasions beschikbaar voor financial lease

Seat

Een Seat leasen voor je onderneming? Seat is een Spaanse autofabrikant, opgericht in 1950. Sinds 1990 is Seat volledig lid van de Volkswagen Group. Met een Seat kies je voor een duurzame auto. De combinate van betrouwbaarheid, zuinig in brandstof en connectiviteit maken de Seat aantrekkelijk voor zakelijke rijders. Seat modellen zijn voornamelijk voorzien van een benzinemotor (TSI) dan een dieselmotor (TDI) met verschillende vermogens. De letters ST duiden op een stationwagen zoals de Ibiza of Leon. SC staat voor een 3-deurs auto met achterklep en daarnaast heb je het eigen merk Cupra. De Cupra modellen hebben een eigen logo en zijn de sportiefste en snelste seat modellen.  Daarvan zijn de Ibiza Cupra en Leon Cupra de meest bekende. 

Een Seat leasen?

Op de website van Financial Lease ZZP vind je zowel nieuwe auto’s als occasions. Je hebt keuze uit diverse merken en modellen. Financial Lease ZZP werkt samen met veel autobedrijven in Nederland en we vernieuwen onze autovoorraad dagelijks. In ons aanbod vind je verschillende Seat-modellen. Je hebt keuze uit: de Seat Altea XL, Leon, Ibiza en meer. Met financial lease betaal je een vast maandbedrag, profiteer je van diverse belastingvoordelen en ben je direct eigenaar van je eigen Seat! Als starter zakelijk leasen? Financial lease is ook mogelijk zónder jaarcijfers.

Wil je een specifieke auto leasen, maar staat deze niet op onze website? Wij kunnen je alsnog helpen! Laat ons weten welke auto jij wilt leasen en wij gaan voor jou aan de slag. Je kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen middels onze Financial Lease Calculator. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag een goedkeurde offerte op maat!

Seat Occasion

Wil je een Seat occasion leasen? Of van een ander merk een gebruikte auto leasen? Dat kan met onze occasion lease! Als je een startende ondernemer of ZZP’er bent is het leasen van een occasion een voordelige keuze!

Aanbod Seat occasions