Lease voorraad

386 Nissan occasions beschikbaar voor financial lease

Nissan

Een Nissan leasen voor je onderneming? Nissan is een Japans automerk dat is opgericht 1933. Sinds 1981 brengt Nissan wereldwijd personenauto’s onder de merknaam Nissan op de markt.

Nissan is pionier op het gebied van auto’s met een elektrische aandrijflijn. De Nissan Leaf is de meest verkochte elektrische aangedreven auto ter wereld. Daarnaast biedt Nissan ook bedrijfsauto’s aan met dezelfde aandrijflijn.

Een Nissan leasen?

Op de website van Financial Lease ZZP vind je zowel nieuwe auto’s als occasions. Je hebt keuze uit diverse merken en modellen. Financial Lease ZZP werkt samen met veel autobedrijven in Nederland en we vernieuwen onze autovoorraad dagelijks. Bekijk ons aanbod en vind de auto die bij je past!

Met financial lease profiteer je van diverse fiscale voordelen. Als starter zakelijk leasen? Dat is bij ons mogelijk zónder jaarcijfers! Wil je een specifieke auto leasen, maar staat deze niet op onze website? Wij kunnen je alsnog helpen! Laat ons weten welke auto jij wilt leasen en wij gaan voor jou aan de slag. Je kan eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen middels onze Financial Lease Calculator. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag een goedkeurde offerte op maat!

Nissan Occasion

Wil je een Nissan occasion leasen? Of van een ander merk een gebruikte auto leasen? Dat kan met onze occasion lease! Als je een startende ondernemer of ZZP’er bent is het leasen van een occasion een voordelige keuze!

Aanbod Nissan occasions