Startende ondernemer

Als startende ondernemer heb je vaak niet direct de financiële middelen voor de aanschaf van een bedrijfswagen tot je beschikking. Tóch heb je een goede personenauto of bedrijfswagen nodig om je onderneming te kunnen runnen. Zonder vervoersmiddel is een goede bedrijfsvoering vrijwel onmogelijk. Je moet daarom zo snel mogelijk over een bedrijfsauto beschikken. Verlies dan geen kostbare tijd en vraag bij ons financial lease aan! Wij kunnen aan startende ZZP'ers wél een lease auto verstrekken. Bij ons is het geen probleem als je minder dan 3 jaar ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel (KvK) als ondernemer. Wij zien voldoende mogelijkheden om je kredietwaardigheid te toetsen.

Acceptatie voorwaarden voor de startende ondernemer

Als startende ondernemer wordt er vooral gekeken naar de bijdrage van de auto aan je omzet. Zo kunnen wij ons heel goed voorstellen dat je als timmerman een bedrijfswagen nodig hebt om bij je klanten te komen met het gereedschap en je bouwmaterialen. Wat we ons minder goed kunnen voorstellen is dat je als timmerman een snelle BMW M5 nodig hebt om snel bij je klanten te kunnen komen. Naast de bijdrage aan de omzet kunnen we ook kijken naar wat er over je bekend is omtrent betaalgedrag, zo kan er een goed oordeel gegeven worden om jouw lease aanvraag als startende ondernemer te accepteren. 

Leasen als startende ondernemer

Bij financial lease voor startende ondernemers wordt er wel altijd extra goed gekeken naar de hoogte van de financiering en de dekking van het onderpand. In de regel gaan voertuigen tot een investeringswaarde van € 15.000,- vrijwel altijd goed zonder een aanbetaling. De btw geeft dan al dekking genoeg. Bij een investeringswaarde tussen de € 15.000,- en € 25.000,- moet er toch een hogere dekking zijn en zal er vaak naast de btw ook een aanbetaling van enkele procenten gevraagd worden. De hoogte is daarbij dan ook weer afhankelijk van de leeftijd van de auto. Het kan voor jou ook een verstandige keuze zijn om voor een nieuwe bedrijfswagen te gaan en bijvoorbeeld je privé auto in te ruilen en als aanbetaling te voldoen.

 vrouwelijke-ondernemer

De oplossing voor starters

Je kunt natuurlijk een oude auto met veel kilometers aanschaffen. Maar hoe betrouwbaar is deze? Waarschijnlijk zal deze je dan met enige regelmaat in de steek laten en ben je uiteindelijk een stuk duurder uit, omdat je de dagen dat je door de oude auto in de steek gelaten wordt niets kunt verdienen. Financial Lease ZZP is voor jou de betrouwbare partner als het gaat om snel, simpel en transparant leasen. Bij ons kun je een nieuwe óf zeer jonge auto leasen waardoor je wel beschikt over betrouwbare mobiliteit. Deze betrouwbaarheid ga je dan ook weer als startend bedrijf uitstralen. Het leasen van een nieuwe (of zeer jonge) auto als startende ondernemer kan dan in eerste instantie wel klinken als een dure oplossing, maar als je alles doorrekent is het een bewuste en verstandige keuze om serieus te starten met je onderneming.

Ben je startende met je bedrijf en sta je reeds ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan kun je bij ons bijvoorbeeld een jonge occasion auto leasen. Occasion lease is erg geschikt voor startende ondernemers. Alle auto’s in onze voorraad zijn maximaal 7 jaar en hebben minder dan 200.000km gereden, voor elk budget staat er dus wel een geschikte auto tussen om succesvol met je bedrijf te starten.

Voordelen occasion lease voor starters

  • Goedkoper, met lagere maandtermijnen
  • Je hoeft een minder groot bedrag te lenen
  • Een soepeler kredietacceptatiebeleid
  • Wél meteen economisch eigenaar van de auto
  • Je komt goed voor de dag bij je klanten                    

Direct een zakelijke autofinanciering aanvragen?

Het aanvragen van een zakelijke financiering voor een startende onderneming is bij ons heel eenvoudig. Je kiest een auto uit onze leasevoorraad en dient een aanvraag in middels de leasecalculator bij de gewenste auto óf via de leasecalculator wanneer je een auto ergens anders al hebt gevonden. Wij zullen dan direct voor je aan de slag gaan om de lease voor jou mogelijk te maken.

Autofinanciering aanvragen