Financial lease aanvraag afgewezen?

Is jouw financial lease aanvraag afgewezen? Dan wil je natuurlijk weten wat de reden van je afwijzing is. Allereerst komt het vaak voor dat een lease aanvraag wordt afgewezen door de bank. De banken zijn tegenwoordig zeer kritisch en daar hebben ze alle recht toe. Een kredietverstrekker kijkt of je financiële situatie het toelaat om te leasen. Jouw inkomen moet alle maandlasten daadwerkelijk kunnen dragen, anders kom je in financiële problemen. Om dat te voorkomen zal een bank je aanvraag afwijzen. 

Lease aanvraag afgewezen?

Heb je het bericht gekregen dat je lease aanvraag is afgewezen? Dat kan om verschillende redenen zijn, kijk wat het probleem is en los het op. Probeer het op een later moment opnieuw.

Dit meest voorkomende redenen voor een afwijzing zijn:

  • Een negatieve bkr-registratie
  • Je bent écht net gestart met je onderneming
  • Je hebt negatief advies van incassobureaus of deurwaarders
  • Een negatief werkkapitaal of te weinig eigen vermogen

Hoe werkt Financial Lease ZZP?

Financial Lease ZZP werkt samen met verschillende banken. Alle banken hebben hun eigen acceptatievoorwaarden. Het verschilt dus per bank of je een lening kunt krijgen. Zo kan je bij de ene bank afgewezen worden, terwijl je bij de andere bank wel in aanmerking komt. Wij kijken naar jouw financiële situatie en bepalen bij welke bank je ondergebracht kunt worden.