auto leasen zonder jaarcijfers

Lease zonder jaarcijfers

Met financial lease zonder jaarcijfers willen wij startende ondernemers vooruithelpen. Het is voor jonge ondernemers en starters vaak bijzonder lastig om geld te lenen. Toch zullen er enkele belangrijke bedrijfsinvesteringen moeten worden gedaan, waaronder natuurlijk de aanschaf van een bedrijfsauto. Het ontbreken van (goede) jaarcijfers is voor banken en de meeste leasemaatschappijen direct een reden om uw leaseaanvraag af te wijzen. Oneerlijk vinden wij! Het zijn juist vaak de startende ondernemers die gemotiveerd zijn tot op het bot. En aangezien uw toekomstige lease auto direct het onderpand van de financiering is, lopen wij met u als starter niet veel risico. En als collega-ondernemers moeten we elkaar helpen. Toch? Dat vinden wij dan...

Hoe werkt leasen zonder cijfers?

In feite is er geen verschil tussen zakelijk leasen voor ZZP'ers zonder cijfers en onze gewone financial lease. Het heeft alleen een andere naam, namelijk: 'Starters lease'. U vraagt deze leasevorm voor starters gewoon via onze website aan. U vult net zoals iedere andere ondernemer de benodigde gegevens in en de rest wijst zich vanzelf. Mogelijk hebben wij, nadat we uw aanvraag hebben ontvangen, nog wel wat extra gegevens van u nodig. Daarover nemen we dan contact met u op. Net zoals andere ondernemers moet u in ieder geval over een bewijs van inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel beschikken.

Direct uw maandtermijn berekenen

Hoeveel kost zakelijk auto leasen zonder jaarcijfers u per maand? U kan op onze website heel snel en eenvoudig zelf uw maandbedragen laten uitrekenen. Daarvoor hebben we een speciale leasecalculator ontwikkeld. De uitkomst daarvan zal bij u vast in goede aarde vallen! Sowieso leaset u bij de goedkoopste leasemaatschappij van Nederland. Startende ondernemers hoeven bij ons geen extra kosten te betalen. Toch profiteert u uiteraard van veel fiscale voordelen.

Het fiscale gedeelte bij financial lease

Als u onlangs een nieuwe onderneming heeft opgestart, dan kan u bepaalde kosten die u maakt terugvorderen van de Belastingdienst. Dat is ook een leuke kant van het ondernemerschap! Laat u zich eventueel over het fiscale gedeelte van financial lease door ons informeren. Maar zo moeilijk is het allemaal niet. Het komt erop neer dat u direct nadat het leasecontract is ingegaan (na het betalen van de eerste leasetermijn) al economisch eigenaar bent van het leaseobject (uw personenauto of bedrijfswagen). Waarom is het zo belangrijk om economisch eigenaar van uw auto te zijn? Wel, dat zit zo: U mag dan de investering (de lease auto) op uw bedrijfsbalans activeren. Vanaf dat moment kunt u direct bepaalde kosten terugvorderen bij de Belastingdienst. Als u al winst heeft gemaakt, dan kunt u daarmee de winst drukken. En anders krijgt u mogelijk geld terug van de fiscus. De volgende kosten kunt u in ieder geval verrekenen:

  • Rentekosten
  • Investeringskosten
  • Kosten voor afschrijving
  • Btw kosten

Btw voertuigen!

Financial lease is een vorm van leasen voor de zakelijke markt. Financial lease heeft als voordeel dat u de gemaakte btw kosten kunt verrekenen met de btw die u heeft ontvangen. Mogelijk krijgt u zelfs btw terug.

Hoe zit het dan met marge voertuigen?

Ook voor marge voertuigen kunt u een financiering bij ons aanvragen. Wij raden u wel aan om de voor- en nadelen van een marge voertuig naast elkaar te leggen. Het leasen van een btw-voertuig levert u als ondernemer veel meer voordelen op!

Lease zonder cijfers direct aanvragen en morgen al rijden!

Als u vandaag nog financial lease zonder jaarcijfers aanvraagt dan nemen we uw aanvraag direct in behandeling. We nemen vervolgens contact met u op en verzoeken u nog enkele gegevens toe te sturen. Na ontvangst daarvan sturen we u een definitieve offerte toe. Als u daarmee akkoord gaat dan kunt u mogelijk al binnen 24 uur uw auto ophalen!

Aanbod personenauto's       Aanbod bedrijfswagens