Auto leasen zonder jaarcijfers

Financial lease zonder jaarcijfers

Met financial lease zonder jaarcijfers willen wij startende ondernemers vooruithelpen. Het is voor jonge ondernemers en starters vaak bijzonder lastig om geld te lenen. Toch zullen er enkele belangrijke bedrijfsinvesteringen moeten worden gedaan, waaronder natuurlijk de aanschaf van een bedrijfsauto. Het ontbreken van (goede) jaarcijfers is voor banken en de meeste leasemaatschappijen direct een reden om jouw leaseaanvraag af te wijzen. Oneerlijk vinden wij! Het zijn juist vaak de startende ondernemers die gemotiveerd zijn tot op het bot. En aangezien je toekomstige lease auto direct het onderpand van de financiering is, lopen wij met jou als starter niet veel risico. En als collega-ondernemers moeten we elkaar helpen. Toch? Dat vinden wij dan...

Hoe werkt een auto leasen zonder jaarcijfers?

In feite is er geen verschil tussen zakelijk leasen voor ZZP'ers zonder cijfers en onze gewone financial lease. Het heeft alleen een andere naam, namelijk: 'Starters lease'. Je vraagt deze leasevorm voor starters gewoon via onze website aan. Je vult net zoals iedere andere ondernemer de benodigde gegevens in en de rest wijst zich vanzelf. Mogelijk hebben wij, nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nog wel wat extra gegevens van jou nodig. Daarover nemen we dan contact op. Net zoals andere ondernemers moet je in ieder geval over een bewijs van inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel beschikken.

Direct je maandtermijn berekenen

Hoeveel kost zakelijk auto leasen zonder jaarcijfers per maand? Je kunt op onze website heel snel en eenvoudig zelf je maandbedragen laten uitrekenen. Daarvoor hebben we een speciale leasecalculator ontwikkeld. De uitkomst daarvan zal vast in goede aarde vallen! Sowieso lease je bij de goedkoopste leasemaatschappij van Nederland. Startende ondernemers hoeven bij ons geen extra kosten te betalen. Toch profiteer je uiteraard van veel fiscale voordelen.

Het fiscale gedeelte bij financial lease

Als je onlangs een nieuwe onderneming hebt opgestart, dan kun je bepaalde kosten die je maakt terugvragen van de Belastingdienst. Dat is ook een leuke kant van het ondernemerschap! Laat je eventueel over het fiscale gedeelte van financial lease door ons informeren. Maar zo moeilijk is het allemaal niet. Het komt erop neer dat je direct nadat het leasecontract is ingegaan (na het betalen van de eerste leasetermijn) al economisch eigenaar bent van het leaseobject (de personenauto of bedrijfswagen). Waarom is het zo belangrijk om economisch eigenaar van je auto te zijn? Wel, dat zit zo: Je mag dan de investering (de lease auto) op de bedrijfsbalans activeren. Vanaf dat moment kun je direct bepaalde kosten terugvragen bij de Belastingdienst. Als je al winst hebt gemaakt, dan kun je daarmee de winst drukken. En anders krijg je mogelijk geld terug van de fiscus. De volgende kosten kun je in ieder geval verrekenen:

  • Rentekosten
  • Investeringskosten
  • Kosten voor afschrijving
  • Btw kosten

Btw voertuigen!

Financial lease is een vorm van leasen voor de zakelijke markt. Financial lease heeft als voordeel dat je de gemaakte btw kosten kunt verrekenen met de btw die je hebt ontvangen. Mogelijk krijg je zelfs btw terug.

Hoe zit het dan met marge voertuigen?

Ook voor marge voertuigen kun je een financiering bij ons aanvragen. Wij raden je wel aan om de voor- en nadelen van een marge voertuig naast elkaar te leggen. Het leasen van een btw-voertuig levert jou als (btw-plichtige) ondernemer veel meer voordelen op!

Lease zonder cijfers direct aanvragen en morgen al rijden!

Als je vandaag nog financial lease zonder jaarcijfers aanvraagt dan nemen we jouw aanvraag direct in behandeling. We nemen vervolgens contact met je op en verzoeken je nog enkele gegevens toe te sturen. Na ontvangst daarvan sturen we de definitieve offerte toe. Als je daarmee akkoord gaat dan kun je mogelijk al binnen 24 uur jouw auto ophalen!

Aanbod personenauto's       Aanbod bedrijfswagens