Financial Lease zonder jaarcijfers

Met financial lease zonder jaarcijfers willen wij startende ondernemers vooruithelpen. Het is voor jonge ondernemers en starters vaak bijzonder lastig om geld te lenen. Toch zullen er enkele belangrijke bedrijfsinvesteringen moeten worden gedaan waaronder de aanschaf van een bedrijfsauto. Het ontbreken van (goede) jaarcijfers is voor banken en de meeste leasemaatschappijen direct een reden om uw leaseaanvraag af te wijzen. Oneerlijk vinden wij van Financial Lease ZZP! Het zijn juist vaak de startende ondernemers die gemotiveerd zijn tot op het bot. En aangezien uw toekomstige leaseauto direct het onderpand van de financiering is, lopen wij met u als starter niet veel risico. En als collega-ondernemers moeten we elkaar helpen. Toch? Dat vinden wij dan...

Hoe werkt leasen zonder cijfers?

In feite is er geen verschil tussen zakelijk leasen voor zzp'ers zonder cijfers en onze gewone financial lease. Het heeft alleen een andere naam, namelijk: 'Starters lease'. U vraagt deze leasevorm voor starters aan gewoon via onze website. U vult net zoals iedere andere ondernemer de benodigde gegevens in en de rest wijst zich vanzelf. Mogelijk hebben wij, nadat we uw aanvraag hebben ontvangen, nog wel wat extra gegevens van u nodig. Daarover nemen we dan contact met u op. Net zoals andere ondernemers moet u in ieder geval over een bewijs van inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel beschikken.

Direct uw financial lease maandtermijn berekenen

Hoeveel kost zakelijk auto leasen zonder jaarcijfers u per maand? U kan op onze website heel snel en eenvoudig zelf uw maandbedragen laten uitrekenen. Daarvoor hebben we een speciale leasecalculator ontwikkelt. De uitkomst daarvan zal bij u vast in goede aarde vallen! Sowieso leaset u bij de goedkoopste leasemaatschappij van Nederland. Startende ondernemers hoeven bij ons geen extra kosten te betalen. Toch profiteert u uiteraard van veel fiscale voordelen.

Het fiscale gedeelte bij financial lease

Als u onlangs een nieuwe onderneming heeft opgestart, dan kan u bepaalde kosten die u maakt terugvorderen van de Belastingdienst. Dat is ook een leuke kant van het ondernemerschap! Laat u zich eventueel over het fiscale gedeelte van financial lease door ons informeren. Maar zo moeilijk is het allemaal niet. Het komt erop neer dat u direct nadat het leasecontract is ingegaan (na het betalen van de eerste leasetermijn) al economisch eigenaar bent van het leaseobject (uw personenauto of bedrijfswagen). Waarom is het zo belangrijk om economisch eigenaar van uw auto te zijn? Wel, dat zit zo: U mag dan de investering (de leaseauto) op uw bedrijfsbalans activeren. Vanaf dat moment kan u direct bepaalde kosten terugvorderen bij de Belastingdienst. Als u al winst heeft gemaakt dan kunt u daarmee de winst drukken. En anders krijgt u mogelijk geld terug van de fiscus. Welke kosten kan u verrekenen? Dat zijn in ieder geval:

  • De rentekosten
  • De investeringskosten
  • Kosten voor afschrijving
  • Btw kosten

Wij bieden alleen btw voertuigen aan

Financial lease is een vorm van leasen voor de zakelijke markt. Financial lease heeft als voordeel dat u de gemaakte btw kosten kunt verrekenen met de btw die u heeft ontvangen. Mogelijk krijgt u zelfs btw terug. Onze leasevoorraad bestaat dan ook alleen uit btw voertuigen. Deze worden door autobedrijven waarmee we een samenwerking zijn aangegaan geplaatst op de website.

Hoe zit het dan met marge voertuigen?

Onze voorraad met leasewagens bestaat alleen uit btw voertuigen. We bieden zelf geen marge auto's aan maar dat betekent niet dat u voor een marge voertuig geen financiering bij ons kunt aanvragen. Integendeel. U kan gewoon financial lease aanvragen voor een marge voertuig die u elders te koop heeft zien staan. Wij raden u wel aan om de voordelen en nadelen van een marge voertuig naast elkaar te leggen. Het leasen van een leaseauto met btw levert u als ondernemer veel meer voordelen op!

Lease zonder cijfers direct aanvragen en morgen al rijden!

Als u vandaag nog financial lease zonder jaarcijfers aanvraagt dan nemen we uw aanvraag direct in behandeling. We nemen vervolgens contact met u op en verzoeken u nog enkele gegevens toe te sturen. Na ontvangst daarvan sturen we u een definitieve offerte toe. Als u daarmee akkoord gaat dan kunt u mogelijk al binnen 24 uur uw auto ophalen!

 Leasevoorraad

financiallease voorraad

Financial Lease ZZP biedt u de grootste financiallease voorraad met enkel BTW auto's en bedrijfswagens. Het beste nationale autolease aanbod voor Occasion Lease of een nieuwe Financial Lease Auto 

Bekijk volledig leasevoorraad

 Lease calculator

Heeft u elders een occasion gevonden? Bereken het voordeligste Financial Leasetermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Prijs vanaf

281,- p/m

 

Laatste nieuws

financial leaseadviseur