Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor financial lease?

| Geschreven door Maureen
voorwaarden-financial-lease-zakelijk

Wil je een nieuwe of tweedehands auto financieren met financial lease? Dat kan! Financial lease is zakelijke lease voor ondernemers, waarbij je voor een vast bedrag per maand, direct economisch eigenaar wordt van de lease auto. Vraag jij je af of je in aanmerking komt voor financial lease? In dit artikel geven wij uitgebreid antwoord op je vraag. Lees je mee?

Wat is financial lease?

Financial lease is niet voor iedereen. Als particulier kun je niet in aanmerking komen voor financial lease, maar wel voor private lease. Voor een particuliere financiering kun je bij onze partner terecht. Financial lease is uitsluitend bedoeld voor de zakelijke markt. Als ondernemer kun je kiezen voor financial lease of operationele lease. Het maakt voor ons niet uit of je startende ondernemer of zzp’er bent of al jaren ‘succesvol’ een eigen onderneming runt. Met of zonder jaarcijfers, wij helpen je graag!

Voorwaarden Financial Lease

#1. Ondernemer zijn

Ben je particulier dan kun je geen financial lease aanvragen, maar kom je wel in aanmerking voor private lease. De belangrijkste voorwaarde bij financial lease is dat je ondernemer bent en staat ingeschreven in het handelsregister. Sta je niet ingeschreven met je onderneming bij de Kamer van Koophandel, dan ben je officieel nog particulier en kun je geen aanvraag doen. Sta je wel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dan kun je wel een lease aanvraag doen. 

#2. Jouw financiële situatie op orde

Om in aanmerking te komen voor financial lease gaan we ook kijken of het financieel haalbaar is voor jou. Daarom wordt er een kredietcheck gedaan en kijken we naar je BKR-registratie. Geen paniek! Bij een positieve BKR registratie is er niets aan de hand, dat kan zelfs in je voordeel werken. Als jij al je zaakjes netjes op orde hebt en alles netjes op tijd betaald, is de kans klein dat je wordt afgewezen.

Heb je een negatieve BKR registratie dan is de situatie heel anders. Wanneer je schulden of een betaalachterstand hebt dan zal je lease aanvraag worden afgewezen. Wij kunnen dan ook niets voor je betekenen. Enkel als je negatieve BKR verleden lang geleden plaatsvond, kunnen wij misschien iets voor je betekenen. 

Waarom Financial Lease ZZP?

Financial Lease ZZP is specialist op het gebied van zakelijk leasen. Bij ons kun je transparant leasen, dat houdt in dat je bij aanvang altijd weet waar je aan toe bent. Hoeveel je leent en hoeveel je betaald per maand staat vast en verandert nooit tijdens de looptijd. Met financial lease kun je onbeperkt rijden en ben je meteen economisch eigenaar van de lease auto. Je mag zelf bepalen waar je de auto verzekert en welke garage je kiest voor onderhoud- en reparaties. 

Met jarenlange ervaring op het gebied van financial lease staan onze adviseur van begin tot einde voor je klaar. Het overbrengen van kennis waaronder transparant en eerlijk advies, staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om je binnen 24 uur te voorzien van de scherpste offertes, aangepast naar jouw wensen.

Een financial lease aanvraag doen

Je kunt een aanvraag doen via onze leasecalculator. In de calculator kun je jouw financial lease maandbedrag berekenen. Je vult de investeringswaarde in, hoeveel je aanbetaald (bijvoorbeeld door middel van een inruilauto), je gewenste looptijd en slottermijn in. De lease calculator berekent vervolgens je maandbedrag. 

Als je het daarmee eens bent en de aanvraag wilt insturen, vul je de verdere gegevens die worden gevraagd aan. Als je een auto bij ons op de site hebt gevonden hebben wij alle gegevens. Heb je zelf een auto gevonden, dan hebben wij het kenteken van de auto nodig en waar je de auto hebt gevonden (website-url). Vervolgens hebben wij je bedrijfsnaam en KvK-nummer nodig en nog wat persoonlijke gegevens. Zo willen wij graag weten of je wat je echte voor- en achternaam is en of je een man of vrouw bent, eveneens de datum waarop je geboren bent.

Bekijk ons lease aanbod en doe jouw aanvraag hier.