10 Handige blogs over leasen voor jou in één overzicht!

blogs-over-leasen

Op onze blog hebben wij veel artikelen geschreven met relevante informatie en praktische tips met betrekking tot financial lease. Bij het leasen van een auto of bedrijfsmiddelen krijg je te maken met diverse termen en mogelijkheden. We hebben onze 10 meest waardevolle blogs voor jou op een rij gezet. Veel leesplezier!

Als startende ondernemer een auto leasen?

Als je voor je werk veel moet reizen naar klanten is het handig om over een eigen vervoersmiddel te beschikken. Een bedrijfswagen is onmisbaar voor ondernemers en zzp'ers, maar voor veel (kleine) ondernemers zoals starters is dat een behoorlijke investering. Gelukkig kun je als starter ook in aanmerking komen voor financial lease en daardoor wordt het leasen van een bedrijfsauto voor je onderneming een stuk aantrekkelijker! Meer weten? 

Kan ik als startende ondernemer leasen?

Vragen over financial lease?

Iedereen weet wat het leasen van een auto betekent, maar wat is financial lease precies? Kun je als particulier ook financial lease aanvragen? Deze vraag en nog vier anderen zijn beantwoord in een blogpost. 

De veelgestelde vragen over financial lease op een rij

Kiezen voor financial lease?

Is het verstandig voor jou om te kiezen voor financial lease? Wegen de voordelen op tegen de nadelen? In deze blog lees je de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor financial lease.

Waarom kiezen voor financial lease?

Kun je beter een nieuw of gebruikte auto leasen?

Weet je niet of je moet kiezen voor een nieuwe of gebruikte auto? Wat past het beste bij jouw situatie? Op onze blog hebben wij het verschil tussen kopen en leasen behandeld.

Een nieuwe of gebruikte auto leasen voor je onderneming?

Kiezen voor een hybride auto? Wat zijn de voor- en nadelen?

Wil je een zuinige auto, maar gaat een volledige elektrische auto jou een stap te ver? Aan een hybride auto hangen zowel veel voordelen als nadelen. Welke wegen voor jou het meeste mee? Kom daarachter!

De voor- en nadelen van een hybride auto

Een motor van de zaak leasen, wat betekent dat voor jou?

In plaats van zakelijk een auto leasen kun je ook een motor leasen. Bij beide krijg je fiscale belastingvoordelen, maar een motor heeft enkele andere vordelen ten opzichte van een auto. Is het leasen van een motor iets voor jou? Kom daarachter!

Een motor leasen als startende ondernemer

Is een jonge occasion leasen wat voor jou?

Is het verstandig om in een nieuw lease auto te investeren? Als je financiële ruimte nodig hebt om goed te kunnen ondernemen, is occasion lease vele malen interessanter voor jou! Dit zijn de belangrijkste voordelen die het verschil maken.

De voordelen van een jonge occasion leasen

Waarom je jouw auto minstens één keer per week moet gebruiken!

Als een auto voor een lange tijd stilstaat levert dat uiteindelijk problemen op. Gelukkig is dat makkelijk te voorkomen door de auto eens per week te pakken voor minstens een kwartiertje. Welke problemen je daarmee voorkomt, lees je in deze blogpost.

Gebruik je auto minstens één keer per week

Met je leaseauto op vakantie, kan dat?

Wanneer je een auto hebt aangeschaft met financial lease, wil je er natuurlijk wel mee op vakantie kunnen. En dat kan! Veel mensen denken dat het niet kan met een lease auto, maar dat is onzin! Toch zitten er ook een paar haken en ogen aan. Wij vertellen je daar alles over dit artikel.

Met de leaseauto op vakantie?

Benzine en tol terugkrijgen?

Als je een auto van de zaak hebt, maar je tankpas niet kunt gebruiken dan kun je altijd benzine en tol verrekenen met de bijtelling. Meer daarover lees je in dit artikel!

Als leaserrijder buitenlandse tol en benzine terugkrijgen?