De vijf meest gestelde vragen over Financial Lease voor jou op een rijtje!

orange-bmw-car-beside-blue-bugatti-car-235226

De meest gestelde vragen over Financial Lease

Op zoek naar je een lease auto? Benieuwd of je als starter op de zakelijke markt ook in aanmerking komt voor Financial Lease? Leasen zonder jaarcijfers? Vandaag behandelen wij de meest gestelde vragen over Financial Lease. 

1. Kan ik als particulier ook in aanmerking komen voor Financial Lease?

Helaas niet! Financial Lease is alleen voor de zakelijke markt, voor jou als particulier is het wel mogelijk om een private lease verzekering af te sluiten, alleen bieden wij van Financial Lease ZZP dit niet aan, wij doen alleen Financial Lease.

2. Kan ik als startende ondernemer ook Financial Lease aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Wij hebben speciaal voor startende ondernemers een speciale leasevorm ontwikkeld: ‘starterslease’. Wij kunnen jou zelfs helpen als je nog geen jaarcijfers hebt om te tonen.

3. Wat zijn de voordelen van Financial Lease?

Naast Financial Lease heb je nog de bekende Operational Lease en Shortlease. Het grootste verschil met andere leasevormen is dat je bij Financial Lease direct economisch eigenaar van de auto bent. Je profiteert daarnaast van verschillende fiscale voordelen. Je kan o.a. rente- investeringsaftrek, btw terugvorderen, onbeperkt rijden, etc.

4. Ik heb een auto gezien, maar deze staat niet op de website van Financial Lease ZZP?

Dat is geen probleem! Wij kunnen jou alsnog helpen. Je kunt met onze Financial Lease calculator een berekening maken en een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij behandelen jouw aanvraag binnen één werkdag en sturen je een goedgekeurde offerte op maat.

5. Kan ik leasen met een BKR registratie?

Met een positieve BKR registratie hoef jij je nergens zorgen over te maken. Heb je een negatieve BKR registratie? Dat betekent dat er ergens een keer wat mis is gegaan tijdens het aflossen, maar dat hoeft niet perse een probleem te zijn. Een negatieve BKR registratie maak het wel moeilijker, met een goede onderbouwing kunnen wij wat voor je betekenen. Bijvoorbeeld wanneer het heel lang geleden is en je daarna wel netjes aan je betalingsverplichtingen hebt gehouden.