Autolease met financial lease

Leasevormen

Financial lease is de ideale leasevorm voor ondernemers. Want niet alleen is dit voor ZZP'ers en andere ondernemers de meest voordelige autofinanciering, óók bent u direct economisch eigenaar van het voertuig dat u leaset. Dat is bij huurkoop en operational lease niet het geval. Economisch eigenaar zijn heeft een aantal voordelen. Zo mag u zelf bepalen bij wie u de auto verzekerd en waar u eventueel het onderhoud laat plegen. Anders dan bij de leasevorm operational lease kunt u uw eigen no-claim bij een autoverzekeraar inzetten, zodat u mogelijk tot wel honderden euro's per jaar extra bespaart! Als ondernemer mag u daarnaast bepaalde kosten (zoals de btw) fiscaal aftrekken. U moet dan het leaseobject als investering activeren op uw bedrijfsbalans. Ook heeft u mogelijk recht op investeringsaftrek. Hieronder leest u meer over de verschillende leasevormen.

Operationele lease en shortlease

Over deze leasevorm kunnen we kort en helder zijn: wij bieden u geen operationele lease aan vanuit de overtuiging dat deze vorm van auto leasen voor u als ZZP’er of startende ondernemer altijd te duur is.

Nieuwe Financial Lease Auto

Op zoek naar de goedkoopste financial lease voor een nieuwe auto? Of heeft u elders al een offerte aangevraagd en wilt u die met onze leaseofferte vergelijken? Wij kunnen ondernemers de beste lease aanbieding doen!

Occasion lease

Occasion leasen en geld besparen? Wij bieden vele duizenden voertuigen aan via meer dan 350 autobedrijven. Met onze goedkope occasion lease kunt u financial lease afsluiten voor uw gebruikte auto of bedrijfswagen.

MKB auto lease

Als Mkb'er uw werkkapitaal en liquiditeit behouden? Vraag dan bij ons MKB lease aan! U kunt een auto elders financieren met onze financial lease MKB. Of kies voor een auto uit onze leasevoorraad. U bent direct economisch eigenaar.

Bedrijfswagen lease

Lease een betrouwbare bedrijfswagen en vraag daarvoor bij ons de goedkoopste financial lease aan! Dit kan voor een bedrijfswagen uit onze voorraad zijn, maar ook voor een wagen die u elders heeft zien staan.

Import Auto Lease

'Import Auto Lease' is een speciale leasevorm waarmee u het leasen van een geïmporteerde auto of bedrijfswagen mogelijk maakt. Want soms komen de voordeligste financial lease auto’s uit het buitenland!

ZZP auto lease

Een ZZP autolease aanvragen? Financier een nieuwe of gebruikte personenauto of bedrijfswagen. Financial lease ZZP is de goedkoopste van Nederland. Financial Lease met de beste voorwaarden én u bent direct economisch eigenaar!

Equipment Lease ZZP

Met onze equipment lease heeft u de mogelijkheid om bedrijfsmiddelen voor kantoor, productie machines of ICT te financieren, zodat u niet zelf een dure investering hoeft te doen. Wij financieren alles met een stekker!

Starters Lease

Startende ondernemers kunnen bij Financial Lease ZZP een occasion leasen zonder jaarcijfers. In tegenstelling tot veel andere leasemaatschappijen kunt u als starter bij ons écht een auto leasen

Nationaal Auto Leasen

Nationale autolease is mogelijk bij Financial Lease ZZP. Iedere Nederlandse ondernemer heeft de mogelijkheid om bij ons een voordelige financial lease af te sluiten voor een auto!

Lease zonder jaarcijfers

Het ontbreken van (goede) jaarcijfers is voor banken en de meeste leasemaatschappijen direct een reden om uw leaseaanvraag af te wijzen. Oneerlijk vinden wij van Financial Lease ZZP!

Motor leasen ZZP

Bij Financial Lease ZZP is het ook mogelijk om een motor zakelijk te leasen zonder jaarcijfers. Een motor zakelijk leasen geeft u vele voordelen en vrijheden.