Autolease met financial lease

Leasevormen

Financial lease is de ideale leasevorm voor ondernemers. Want niet alleen is dit voor ZZP'ers en andere ondernemers de meest voordelige autofinanciering, óók ben je direct economisch eigenaar van het voertuig dat je leaset. Dat is bij huurkoop en operational lease niet het geval. Economisch eigenaar zijn heeft een aantal voordelen. Zo mag je zelf bepalen bij wie je de auto verzekerd en waar je eventueel het onderhoud laat plegen. Anders dan bij de leasevorm operational lease kun je je eigen no-claim bij een autoverzekeraar inzetten, zodat je mogelijk tot wel honderden euro's per jaar extra bespaart! Als ondernemer mag je daarnaast bepaalde kosten (zoals de btw) fiscaal aftrekken. Je moet dan het leaseobject als investering activeren op de bedrijfsbalans. Ook heb je mogelijk recht op investeringsaftrek. Hieronder lees je meer over de verschillende leasevormen.

Occasion lease

Occasion leasen en geld besparen? Wij bieden vele duizenden voertuigen aan via meer dan 350 autobedrijven. Met onze goedkope occasion lease kun je financial lease afsluiten voor je gebruikte auto of bedrijfswagen.

Motor Lease

Heb je er wel eens bij stilgestaan dat je in plaats van een auto ook een motor kunt leasen voor je bedrijf? Het is helemaal aan jou voor welk vervoersmiddel je kiest. Een motor zakelijk leasen geeft je vele voordelen en vrijheden.

Equipment Lease ZZP

Met onze equipment lease heb je de mogelijkheid om bedrijfsmiddelen voor kantoor, productie machines of ICT te financieren, zodat je niet zelf een dure investering hoeft te doen. Wij financieren alles met een stekker!

Private Lease

Private leasen als particulier. Waar moet je op letten bij het afsluiten van een private lease contract? Hier vind je onafhankelijke informatie. Wij verkopen geen private lease, maar willen je graag informeren over wat je kunt verwachten.

Lease zonder jaarcijfers

Het ontbreken van (goede) jaarcijfers is voor banken en de meeste leasemaatschappijen direct een reden om je leaseaanvraag af te wijzen. Oneerlijk vinden wij van Financial Lease ZZP!

Starters Lease

Startende ondernemers kunnen bij Financial Lease ZZP eenvoudig een occasion leasen zonder jaarcijfers. In tegenstelling tot veel andere leasemaatschappijen kun je als starter bij ons écht een auto leasen.

Auto leasen ZZP

Een ZZP autolease aanvragen? Financier een nieuwe of gebruikte personenauto of bedrijfswagen. Financial Lease ZZP is de goedkoopste van Nederland. Financial lease met de beste voorwaarden én je bent direct economisch eigenaar!

Import Auto Lease

'Import Auto Lease' is een speciale leasevorm waarmee je het leasen van een geïmporteerde auto of bedrijfswagen mogelijk maakt. Want soms komen de voordeligste financial lease auto’s uit het buitenland!

Bedrijfswagen lease

Lease een betrouwbare bedrijfswagen en vraag daarvoor bij ons de goedkoopste financial lease aan! Dit kan voor een bedrijfswagen uit onze voorraad zijn, maar ook voor een wagen die je ergens anders hebt zien staan.

Operationele lease en shortlease

Over deze leasevormen kunnen we kort en helder zijn: wij bieden geen operationele lease en shortlease aan vanuit de overtuiging dat deze vorm van auto leasen voor jou als ZZP’er of startende ondernemer altijd te duur is.

Nieuwe Financial Lease Auto

Op zoek naar de goedkoopste financial lease voor een nieuwe auto? Of heb je ergens anders al een offerte aangevraagd en wil je die met onze leaseofferte vergelijken? Wij kunnen ondernemers de beste lease aanbieding doen!

MKB auto lease

Als Mkb'er je werkkapitaal en liquiditeit behouden? Vraag dan bij ons MKB lease aan! Je kunt een auto financieren uit onze leasevoorraad of een auto die je ergens anders hebt gevonden. Je bent direct economisch eigenaar.

Nationaal Auto Leasen

Nationale autolease is mogelijk bij Financial Lease ZZP. Iedere Nederlandse ondernemer heeft de mogelijkheid om bij ons een voordelige financial lease af te sluiten voor een auto uit onze voorraad of ergens anders!