Kan ik als startende ondernemer leasen?

Moet jij als ondernemer voor je bedrijf veel reizen naar klanten? Wanneer je veel onderweg bent is het wel zo handig om over een eigen vervoersmiddel te beschikken. Voor veel ondernemers is een eigen auto of bedrijfswagen onmisbaar, maar tegelijkertijd is het ook een flinke investering. Deze investering is niet voor iedereen mogelijk of met financial lease toch wel?

Is motor financial lease iets voor jou?

Financial lease is een aantrekkelijke optie voor startende ondernemers. Wist je dat jij als startende ondernemer of zzp’er ook zonder jaarcijfers financieel kunt leasen? Wij vertellen je graag meer over wat je moet weten over leasen als startende ondernemer. 

Acceptatie zonder jaarcijfers

Bij veel leasemaatschappijen moet je omzetcijfers van je onderneming tonen voordat je een financiering voor een leaseauto kan afsluiten. Bij Financial Lease ZZP is het ook mogelijk om zonder jaarcijfers geaccepteerd te worden. Wij snappen dat je als startende ondernemer nog geen cijfers kunt tonen en zien voldoende andere mogelijkheden om je kredietwaardigheid te testen. Dus of je nu een maand ondernemer bent of net een half jaar.. Wij helpen je graag bij de financiering voor een leaseauto!

Geen startkapitaal nodig!

Met financial lease kan je zowel een nieuwe als gebruikte auto rijden. In beide gevallen hoef je geen grote investering te doen. Als starter ben je wel het voordeligst uit met een occasion lease. Op onze website vind je een ruime voorraad aan nieuwe auto's en occasions.

Financial Lease ZZP leasecontract afsluiten

Bij Financial Lease ZZP weet je waar je aan toe bent. Je betaalt een vast (laag) maandbedrag en kan onbeperkt rijden. Bij het afsluiten van je leasecontract bepaal je zelf het leasetermijn. Hoe langer het termijn, hoe goedkoper je maandbedrag is. Je hebt keuze uit: 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. 

Profiteren van diverse voordelen!

Je profiteer met financial lease van diverse fiscale voordelen zoals rente- en investeringsaftrek. Je bent direct economisch eigenaar van de auto en je kan de btw over het aanschafbedrag van de auto terugvragen bij de belastingdienst. Let op: dit is wel alleen mogelijk bij een btw auto en niet bij een marge auto. Je behoudt daarnaast je liquiditeit waardoor je kunt blijven ondernemen. 

Lees ook: Wat is het verschil tussen een btw en marge auto?