Lease startende ondernemer

Kan ik als startende ondernemer leasen?

U vraagt zich af: "Kan ik als startende ondernemer leasen? Ja dat kan!

Als startende ondernemer heeft u vaak niet direct de financiële middelen voor de aanschaf van een bedrijfswagen tot uw beschikking. Tóch heeft u een goede personenauto of bedrijfswagen nodig om uw onderneming te kunnen runnen. Zonder vervoersmiddel is een goede bedrijfsvoering vrijwel onmogelijk. U moet daarom zo snel mogelijk over een bedrijfsauto beschikken. Verlies dan geen kostbare tijd en vraag bij ons financial lease aan! Wij kunnen aan startende ZZP'ers wél een lease auto verstrekken. Bij ons is het geen probleem als u minder dan 3 jaar ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel (KvK) als ondernemer. Wij zien voldoende mogelijkheden om uw kredietwaardigheid te toetsen.

Acceptatie voorwaarden startende ondernemer

Als startende ondernemer wordt er vooral gekeken naar de bijdrage van de auto aan uw omzet. Zo kunnen wij ons heel goed voorstellen dat u als timmerman een bedrijfswagen nodig heeft om bij uw klanten te komen met het gereedschap en uw bouwmaterialen. Wat we ons minder goed kunnen voorstellen is dat u als timmerman een snelle BMW M5 nodig heeft om snel bij uw klanten te kunnen komen. Naast de bijdrage aan de omzet kunnen we ook kijken naar wat er over u bekend is omtrent betaalgedrag, zo kan er een goed oordeel gegeven worden om uw lease aanvraag als startende ondernemer te accepteren. 

Hoeveel kan ik leasen als startende ondernemer?

Bij financial lease voor startende ondernemers wordt er wel altijd extra goed gekeken naar de hoogte van de financiering en de dekking van het onderpand. In de regel gaan voertuigen tot een investeringswaarde van € 15.000,- vrijwel altijd goed zonder een aanbetaling. De btw geeft dan al dekking genoeg. Bij een investeringswaarde tussen de € 15.000,- en € 25.000,- moet er toch een hogere dekking zijn en zal er vaak naast de btw ook een aanbetaling van enkele procenten gevraagd worden. De hoogte is daarbij dan ook weer afhankelijk van de leeftijd van de auto. Het kan voor u ook een verstandige keuze zijn om voor een nieuwe bedrijfswagen te gaan en bijvoorbeeld uw privé auto in te ruilen en als aanbetaling te voldoen.

Occasion lease, dé verstandige oplossing voor starters

U kunt natuurlijk een oude auto met veel kilometers aanschaffen. Maar hoe betrouwbaar is deze? Waarschijnlijk zal deze u dan met enige regelmaat in de steek laten en bent u uiteindelijk een stuk duurder uit, omdat u de dagen dat u door de oude auto in de steek gelaten wordt niets kunt verdienen. Financial Lease ZZP is voor u de betrouwbare partner als het gaat om snel, simpel en transparant leasen. Bij ons kunt u een nieuwe óf zeer jonge auto leasen waardoor u wel beschikt over betrouwbare mobiliteit. Deze betrouwbaarheid gaat u dan ook weer als startend bedrijf uitstralen. Het leasen van een nieuwe (of zeer jonge) auto als startende ondernemer kan dan in eerste instantie wel klinken als een dure oplossing, maar als u alles doorrekent is het een bewuste en verstandige keuze om serieus te starten met uw onderneming.

Bent u startende met uw bedrijf en staat u reeds ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan kunt u bij ons bijvoorbeeld een jonge occasion auto leasen. Occasion lease is erg geschikt voor startende ondernemers. Alle auto’s in onze voorraad zijn maximaal 7 jaar en hebben minder dan 200.000km gereden, voor elk budget staat er dus wel een geschikte auto tussen om succesvol met uw bedrijf te starten.

Voordelen occasion lease voor starters

  • Goedkoper, met lagere maandtermijnen
  • U hoeft een minder groot bedrag te lenen
  • Een soepeler kredietacceptatiebeleid
  • Wél meteen economisch eigenaar van uw auto
  • U komt goed voor de dag bij uw klanten                    

Direct een zakelijke autofinanciering voor een occasion aanvragen

Het aanvragen van een zakelijke financiering voor een startende onderneming is bij ons heel eenvoudig. U kiest een auto uit onze leasevoorraad en dient een aanvraag in middels de leasecalculator bij de gewenste auto. Wij zullen dan direct voor u aan de slag gaan om de lease voor u mogelijk te maken.