Lease startende ondernemer

In toenemende mate merken wij bij Financial Lease ZZP dat er veel vragen zijn omtrent auto lease voor startende ondernemers. Wij zijn daarom blij dat u terecht bent gekomen op onze website. Want we kunnen mogelijk veel voor u als starter betekenen. U vraagt zich af: "Kan ik als startende ondernemer leasen?"

« Terug naar Financial Lease Wiki

Lease startende ondernemer

Verlies geen kostbare tijd en vraag bij ons starters lease aan. Ja, u lees het goed! Wij kunnen aan startende zzp'ers wél financial lease verstrekken. Bij ons is het geen probleem als u minder dan 3 jaar ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel als ondernemer. Tot nu toe is er nog geen bank in Nederland die zakelijke auto lease verstrekt aan ondernemers die pas onlangs een onderneming hebben gestart. Financial lease is alleen weggelegd voor zzp'ers en mkb'ers die de jaarcijfers van de afgelopen 3 boekjaren kunnen overleggen. Wij hebben uw jaarcijfers helemaal niet nodig. Wij zien voldoende mogelijkheden om uw kredietwaardigheid te toetsen.

Hoe werkt lease voor starters bij Financial Lease ZZP?

Het aanvragen van starters lease bij Financial Lease ZZP is eenvoudig. U heeft als starter waarschijnlijk weinig startkapitaal tot uw beschikking. Tóch heeft u een goede personenauto of bedrijfswagen nodig om uw onderneming te kunnen runnen. Zonder vervoersmiddel is een goede bedrijfsvoering vrijwel onmogelijk. U moet daarom zo snel mogelijk over een bedrijfsauto beschikken. Dankzij ons kunt u toch een auto van de zaak financieren. Hoe dan? Met onze 'financial lease zonder jaarcijfers'. Hoe werkt het? U zoekt op onze website naar een goede occasion (dit is een gebruikte auto) en vraagt daarvoor onze financial lease aan. Het is tevens mogelijk om via ons een auto te financieren die u elders heeft zien staan.

Occasion lease voor ondernemingen die in de kinderschoenen staan

Staat uw nieuwe bedrijf nog in de kinderschoenen maar heeft u een goed bedrijfsplan en staat u al ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan kunt u bij ons een auto leasen en wel met occasion lease. Occasion lease is erg geschikt voor startende ondernemers. Zij hoeven bij ons niet te voldoen aan allerlei strenge voorwaarden. Zo is het ontbreken van 1 of meerdere jaarcijfers geen probleem. Natuurlijk toetsen wij wel of u in staat bent om te leasen. Aangezien occasion lease een goedkope leasevorm is, zal het verstrekken van een financiering aan u geen probleem zijn.

Direct een zakelijke autofinanciering voor een auto-occasion aanvragen

Vraag vandaag nog een goedkope occasion lease aan bij Financial Lease ZZP. Iedere Nederlandse zzp'er of mkb'er maakt bij ons kans om te kunnen leasen. U ook. Maak daarom direct gebruik van onze leasecalculator. Daarin vult u een aantal gegevens in. Welke gegevens hebben we van u nodig? Om uw aanvraag te kunnen beoordelen hebben wij in ieder geval van u nodig: de verkoopprijs van de auto; de gewenste looptijd en eventueel uw slottermijn. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nodig uw bedrijfsgegevens en uw persoonsgegevens. U kunt nu uw aanvraag indienen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en informeren u over de vervolgstappen.

« Terug naar Financial Lease Wiki

 Leasevoorraad

financiallease voorraad

Financial Lease ZZP biedt u de grootste financiallease voorraad met enkel BTW auto's en bedrijfswagens. Het beste nationale autolease aanbod voor Occasion Lease of een nieuwe Financial Lease Auto 

Bekijk volledig leasevoorraad

 Lease calculator

Heeft u elders een occasion gevonden? Bereken het voordeligste Financial Leasetermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Prijs vanaf

281,- p/m

 

Laatste nieuws

financial leaseadviseur