Occasion lease ZZP het leasen ven een 2de hands auto

Occasion lease

Heeft u op zeer korte termijn een betrouwbare auto nodig en wilt u liever niet teveel betalen? Dan is het leasen van een gebruikte auto iets voor u! Onze occasion lease auto’s en bedrijfswagens zijn goed onderhouden en maximaal 8 jaar oud. U kunt bij ons altijd profiteren van een voordelig financial lease aanbod en toch de kosten van uw onderneming zo laag mogelijk houden. Vooral voor startende ondernemers is dit zeer aantrekkelijk!

De goedkoopste occasion lease aanbieding voor uw auto!

Bereken met behulp van onze leasecalculator wat de te verwachten maandlasten zijn voor uw occasion. De calculator geeft u een realistisch beeld van de maandtarieven. We hebben onze calculator dusdanig geprogrammeerd dat de uitkomst daarvan altijd gebaseerd is op die van startende ondernemers die geen jaarcijfers kunnen aanleveren. Indien u echter wel jaarcijfers kunt aanleveren, dan zullen we u daarvoor belonen. We kunnen u dan namelijk het laagste leasetarief van Nederland bieden! Voor alle ZZP'ers streven we ernaar om de beste occasion lease aanbiedingen te doen. Dus ook voor startende ZZP'ers en Mkb’ers zonder jaarcijfers.

Occasion lease auto en btw

Met onze occasion lease kunt u tot maximaal de aanschafwaarde excl. de btw van uw personenauto of bedrijfswagen leasen. Onze financial lease voor occasions is alleen geschikt voor de zakelijke markt. Bij ons kunt u de totale investeringswaarde van het leaseobject laten financieren. Activeer de auto als investering op de bedrijfsbalans. U kunt vervolgens bij de eerstvolgende btw aangifte het complete btw bedrag verrekenen met de fiscus. Vandaar dan ook dat de maandtermijnen van uw occasion lease vrij zijn van btw. Liever geen btw betalen? Of bent u geen btw-plichtige ondernemer? Dan kunnen we u de mogelijkheid bieden om een marge voertuig geheel te financieren!

Lees hier meer over de btw bij financial lease

Heeft u ergens anders een occasion zien staan die u graag wilt overnemen, maar zoekt u nog naar een manier om deze te financieren? Wij kunnen u dan een zeer voordelig financial lease voorstel doen. Vraag direct online een offerte bij ons aan via de leasecalculator!