Occasion lease

Financial Lease ZZP toont u altijd een actueel aanbod met enkel btw voertuigen. Deze personenauto's en bedrijfswagens zijn afkomstig van meer dan 200 autobedrijven die zich bij ons hebben aangesloten. Met onze voordelige occasion lease kunt u voertuigen tot 8 jaar oud financieren. Occasion lease is in feite gewoon financial lease. Zo kunt u bij ons altijd profiteren van het voordelige financial lease aanbod en toch de kosten van uw onderneming zo laag mogelijk houden! En heeft u elders een occasion zien staan die u graag wilt overnemen maar zoekt u nog naar een manier om deze te financieren? Wij kunnen u dan een zeer voordelig financial lease voorstel doen. Vraag direct online een offerte bij ons aan!

De goedkoopste occasion lease aanbieding voor uw auto!

Bereken met behulp van onze occasion lease calculator wat de te verwachten maandlasten zijn. De calculator geeft u een realistisch beeld van de maandtarieven. We hebben onze calculator dusdanig geprogrammeerd dat de uitkomst daarvan altijd gebaseerd is op die van startende ondernemers die geen jaarcijfers kunnen aanleveren. Indien u echter wel jaarcijfers kan aanleveren dan zullen we u daarvoor belonen. We kunnen u dan namelijk het laagste leasetarief van Nederland aanbieden! Maar voor alle ZZP'ers streven we ernaar om de beste occasion lease aanbiedingen te doen. Dus ook voor startende ZZP'ers en MKB'ers zonder jaarcijfers!

Occasion lease auto en btw

Met onze occasion lease kan u tot maximaal de aanschafwaarde excl. de btw van uw personenauto of bedrijfswagen leasen. Onze financial lease voor occasions is alleen geschikt voor de zakelijke markt. Bij ons kan u de totale investeringswaarde van het leaseobject laten financieren. Activeer de auto als investering op de bedrijfsbalans. U kan vervolgens bij de eerstvolgende btw aangifte het complete btw bedrag verrekenen met de fiscus. Vandaar dan ook dat de maandtermijnen van uw occasion lease vrij zijn van de btw. Liever geen btw betalen? Of bent u geen btw-plichtige ondernemers? Dan kunnen we u de mogelijkheid bieden om een marge voertuig geheel te financieren!

financial leaseadviseur