Occasion lease ZZP het leasen van een 2de hands auto

Occasion lease

Heb je op zeer korte termijn een betrouwbare auto nodig en wil je liever niet teveel betalen? Dan is het leasen van een gebruikte auto iets voor jou! Onze occasion lease auto’s en bedrijfswagens zijn goed onderhouden en maximaal 8 jaar oud. Je kunt bij ons altijd profiteren van een voordelig financial lease aanbod en toch de kosten van je onderneming zo laag mogelijk houden. Vooral voor startende ondernemers is dit zeer aantrekkelijk!

Bekijk ons leasevoorraad met occasions

De goedkoopste occasion lease aanbieding voor je auto!

Bereken met behulp van onze leasecalculator wat de te verwachten maandlasten zijn voor jouw occasion. De calculator geeft een realistisch beeld van de maandtarieven. We hebben onze calculator dusdanig geprogrammeerd dat de uitkomst daarvan altijd gebaseerd is op die van startende ondernemers die geen jaarcijfers kunnen aanleveren. Indien je wel jaarcijfers kunt aanleveren, dan zullen we je daarvoor belonen. We kunnen je dan namelijk het laagste leasetarief van Nederland aanbieden! Voor alle ZZP'ers streven we ernaar om de beste occasion lease aanbiedingen te doen. Dus ook voor startende ZZP'ers en Mkb’ers zonder jaarcijfers.

Voordelen occasion lease

  • Goedkoper, met lagere maandtermijnen
  • Je hoeft een minder groot bedrag te lenen
  • Een soepeler kredietacceptatiebeleid
  • Wél meteen economisch eigenaar van de auto
  • In sommige gevallen kun je nog profiteren van een lagere bijtelling
  • Occasions zijn vaak ruim op voorraad
  • Je komt goed voor de dag bij je klanten

Occasion lease auto en btw

Met onze occasion lease kun je tot maximaal de aanschafwaarde excl. de btw van je personenauto of bedrijfswagen leasen. Onze financial lease voor occasions is alleen geschikt voor de zakelijke markt. Bij ons kun je de totale investeringswaarde van het leaseobject laten financieren. Activeer de auto als investering op de bedrijfsbalans. Je kunt vervolgens bij de eerstvolgende btw aangifte het complete btw bedrag verrekenen met de fiscus. Vandaar dan ook dat de maandtermijnen van jouw occasion lease vrij zijn van btw. Liever geen btw betalen? Of ben je geen btw-plichtige ondernemer? Dan kunnen we de mogelijkheid bieden om een marge voertuig geheel te financieren!

Lees hier meer over de btw bij financial lease

Heb je ergens anders een occasion zien staan die je graag wilt overnemen, maar zoek je nog naar een manier om deze te financieren? Wij kunnen je dan een zeer voordelig financial lease voorstel doen. Vraag direct online een offerte bij ons aan via de leasecalculator!

Nog geen auto gevonden? Neem dan eens een kijkje in onze leasevoorraad!