Waarom kiezen voor financial lease? Dit zijn de 3 belangrijkste redenen.

car-driving-keys-repair-97079

Voor jou als (startende) ondernemer of zzp’er kan het kopen van een auto een flinke kostenpost zijn. Dit bedrag investeer je waarschijnlijk veel liever in je bedrijf, niet waar? Dan is financial lease de oplossing voor jou! Vele ondernemers gingen je al voor. Financial lease heeft namelijk veel voordelen. In deze blog hebben we de drie belangrijkste redenen om een financial lease contract af te sluiten, uitgelicht. Zo weet jij gelijk of financial lease iets voor jou is.

Een personenauto of bedrijfswagen leasen met financial lease

Wanneer je op korte termijn graag een nieuwe auto of bedrijfswagen wilt leasen ben je bij Financial Lease ZZP aan het juiste adres. Bekijk ons ruime voorraad aan lease auto’s of raadpleeg de leasecalculator voor de droomauto die je in gedachten hebt. Ook al staat je favoriete auto er niet tussen, wij kunnen deze vaak wel voor jou financieren. Laat ons je helpen en een passend aanbod doen!

leasen met Financial Lease!


Reden 1: Profiteer van fiscale voordelen!

Financial lease komt met veel fiscale voordelen. Dit zijn dezelfde voordelen die je zou krijgen bij het kopen van een auto voor de zaak. Met financial lease ben je direct economisch eigenaar van de auto. Daarnaast profiteer je ook van verschillende belastingvoordelen zoals afschrijving- en rente aftrek. Ook kan je de betaalde BTW over het aanschafbedrag in de meeste gevallen terugvragen bij de Belastingdienst.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Je bent direct economisch eigenaar van de auto
  • Je koopt de auto zonder deze in één keer te betalen!
  • Je betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing
  • Je behoudt je liquiditeit zodat je kunt blijven ondernemen!
  • Je profiteert van rente- en investeringsaftrek
  • Je hebt recht op terugvordering van de BTW over de aanschafprijs
  • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract en een eventueel slottermijn
  • Voor jou als starter kan je zonder jaarcijfers in aanmerking komen voor Financial Lease!

Reden 2: Financiële vrijheid

Bij financial lease rijd je voordelig in je droomauto. Het is een zakelijke leasevorm waarbij je direct economisch eigenaar bent van de auto, maar het aanschafbedrag niet in één keer hoeft te betalen. Dit doe je namelijk per maand en daardoor houd je geld over om te investeren in je onderneming. Daarnaast heb je de vrijheid om zelf een autoverzekeraar te zoeken. Zo kan je het jezelf zo voordelig mogelijk maken. Hetzelfde geldt voor onderhoud en reparatie. Jij bepaalt waar je jouw auto naartoe brengt.

Reden 3: Leasen als starter zonder jaarcijfers!

Ben je net met je onderneming gestart en wil je graag een nieuwe auto? Je kan ook als startende ondernemer en zzp’er financial lease aanvragen. Acceptatie is voor jou ook mogelijk zonder jaarcijfers. Wij helpen je daar graag mee!

Vraag heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aan op onze website middels de Financial Lease Calculator. Wij behandelen je aanvraag en mailen je binnen één werkdag een goedgekeurde offerte op maat.