De voordelen van een jonge occasion leasen

jonge-occasion-leasen

Een jonge occasion leasen

Ben je van plan om in een nieuwe auto te investeren? En is de keuze gevallen op het leasen van een auto? Je kunt ervoor kiezen om een nieuwe of gebruikte auto te leasen. Wanneer je ervoor kiest om een jonge occasion te leasen, rij je in een relatief nieuwe auto. Met occasion lease ben je verzekerd van een goede auto, ben je goedkoper uit en profiteer je van extra voordelen! Lees je mee?

Reparaties en garantie

Een jongere auto zal minder snel stuk gaan dan een tweedehands auto van meer dan 8 jaar oud. Vaak worden jonge auto’s geleverd met garantie en daardoor kom je minder snel voor onvoorziene verrassingen te staan!

Investering en restwaarde

Door je geld uit te geven aan een jonge occasion doe je een betere investering op langetermijn. Het is zonde om je geld uit te geven aan een oude bak die over een paar jaar naar de sloop kan. Als je jouw jongere auto goed onderhoud en hem over een paar jaar weer wegdoet kun je er nog een leuke restwaarde aan overhouden.

Onderhoud

Modernere auto’s hebben vaak ook minder onderhoud nodig. De auto’s geven tegenwoordig zelf aan wanneer de olie moet worden ververst. De onderhoudsintervallen zijn de afgelopen jaren ook opgelopen van 10.000 kilometer naar 30.000 t/m 60.000 kilometer. Hoe ouder de auto is, hoe meer je aan onderhoud zult betalen.

Zuiniger en milieuvriendelijker

Eerder schreven wij al over zuiniger rijden voor een gezonder milieu en een manier om extra kosten te besparen. Hoe ouder de auto, hoe meer CO2 die uitstoot. Moderne motoren verbruiken doorgaans minder brandstof en zijn daardoor een stuk vriendelijker voor het milieu. Door technische ontwikkelingen of door te besparen op gewicht en goede banden te gebruiken, kun je al snel enkele tientjes per maand besparen op je brandstofverbruik.

Veiligheidsvoorzieningen

Oude auto’s die al een lange tijd meegaan zijn niet voorzien van de nieuwste snufjes. Door een jonge tweedehands auto te kiezen beschik je over meer veiligheidsvoorzieningen. En dat kan handig zijn! De technologische ontwikkelingen op het gebied van veiligheid worden steeds beter. Auto’s kunnen tegenwoordig met automatisch cruise controle zelf stoppen, remmen of versnellen door in te spelen op het verkeer voor je.

Design & opties

Niets ontwikkelt zich sneller dan het design van auto’s. Elk jaar zie je weer nieuwe modellen op de markt. Het design van een automerk wordt soms hevig op de schop genomen. Door een occasion te leasen ben je helemaal van deze tijd en rijd je niet in een oude taart. Ook hebben de moderne auto’s allerlei handige technische snufjes aan boord. Connectiviteit is het helemaal! Binnen een paar seconden is de auto verbonden met je telefoon en kun je er van alles mee!

Conclusie: een tweedehands auto leasen

Kies je voor een jonge occasion, dan kies je voor een veilige, milieuvriendelijke en complete auto. Je bent goedkoper uit qua onderhoud vergeleken met een oude tweedehands auto. Je bent ook goedkoper uit dan wanneer je een nieuwe auto wil kopen of leasen. Terwijl je toch in een redelijk nieuwe auto rijdt. 

Aanbod jonge occasions