Een motor leasen als (startende) ondernemer?

harley-davidson-unsplash-motor-leasen

Een motor leasen

Wist je dat je naast het leasen van een lease auto, ook een motor kunt leasen voor je bedrijf? Als je kiest voor een motor van de zaak, dan heb je minder last van files, kun je veel zuiniger rijden én profiteer je van vele belastingvoordelen! Bij ons kan je gewoon een motor leasen in combinatie met financial lease!

De voordelen

Het grootste voordeel is dat jij je hobby 'motor rijden' kunt combineren met je woon-werkverkeer. De motor van direct je economisch eigendom en daarnaast profiteer jij ook van:

  • Tijdwinst door het vermijden van files
  • Fiscale voordelen
  • Parkeren voor de deur!

Met een motor van de zaak investeer je in jouw onderneming. Er is weinig verschil met financial lease voor auto's. Je krijgt namelijk dezelfde voordelen:

✅ Investeringsaftrek;
✅ Rente-aftrek;
✅ Recht op btw-teruggaaf;
✅ Terugvorderen van de afschrijvingskosten.

Motor lease voor startende ondernemers?

Als startende ondernemer kun je financial lease aanvragen voor een motor. Bij ons heet deze vorm van leasen motor lease zzp. Als je ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel is het aanvragen van financial lease als startende ondernemer bij ons geen probleem. Als startende ondernemer of zzp'er kun je bij ons in ieder geval een occasion (tweedehands) motor leasen zónder jaarcijfers te hoeven tonen. 

Bereken jouw financial lease

Op onze website kun je het leasetarief berekenen voor de motor die je ergens anders hebt gevonden, wij hebben namelijk geen eigen voorraad met motoren. Maak in dat geval gebruik van onze lease calculator. Je vult alle benodigde gegevens in en onze calculator berekent direct je maandelijkse termijnen. Vervolgens doe je een aanvraag en laten wij jou binnen één werkdag weten of je aanvraag is goedgekeurd en wat de vervolgstappen zijn.