Motor leasen zzp

Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat u in plaats van een lease auto ook een motor kunt leasen voor uw bedrijf? Gek genoeg informeren maar weinig leasemaatschappijen over deze mogelijkheid. Terwijl motor lease maar weinig tot niets verschilt van gewone auto lease. Zo kunt u bij ons gewoon 'motor leasen zzp' aanvragen in combinatie met financial lease. Als u kiest voor een motor van de zaak dan heeft u minder last van files, kunt u veel zuiniger rijden én profiteert u van vele belastingvoordelen!

Motor leasen zzp met financial lease

Het is helemaal aan de ondernemer voor welk zakelijk vervoersmiddel hij kiest. U mag daarom gewoon uw motor gebruiken voor zakelijke ritten. Daar hoort ook het woon-werkverkeer bij. En natuurlijk mag u naast zakelijke kilometers ook privé-ritten maken. U vraagt bij ons financial lease voor motoren aan en leaset uw motorfiets tegen een zeer concurrerend leasetarief. U heeft de mogelijkheid om een aanbetaling te doen en/of een slottermijn in te stellen. Ook kunt u de looptijd deels zelf bepalen. Omdat de looptijd en de rente vast staan, betaalt u iedere maand precies hetzelfde leasebedrag. U mag het motorvoertuig activeren op uw bedrijfsbalans. Hij wordt immers aan u gefactureerd. Omdat u economisch eigenaar bent van de motor, kunt u profiteren van veel belastingvoordelen!

Belastingvoordelen motor met financial lease

We maken van een lang verhaal graag een kort verhaal. Want de belastingvoordelen bij motor lease verschillen niet of nauwelijks in vergelijking met gewone financial lease voor auto's van de zaak. U investeert met financial motor lease namelijk in uw onderneming. De fiscus komt u tegemoet met de volgende voordelen:

  • Investeringsaftrek;
  • Renteaftrek;
  • Recht op btw-teruggaaf;
  • Terugvorderen van afschrijvingskosten.

Kan ik ook met operational lease een motor leasen?

Naast financial lease heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een motor te rijden op basis van operational lease. In dat geval komen wel bepaalde fiscale voordelen te vervallen. Informeer bij ons hoe het zit met de fiscale voordelen m.b.t. operational lease. Wél heeft deze leasevorm een aantal voordelen. Zo betaalt u de btw per maand in plaats van vooraf met financial lease. Bij operational leasen komen bepaalde kosten zoals onderhoud en reparatie niet voor uw rekening.

Motor lease voor startende ondernemers bij Financial Lease ZZP

Bij Financial Lease ZZP kunt u motor lease aanvragen, ook al bent u een startende ondernemer. Hierin zijn wij uniek! Lease voor startende zzp'ers is bij vrijwel geen enkele andere leasemaatschappij mogelijk. U heeft namelijk in de ogen van banken gewoonweg een te hoog risicoprofiel. Wij begrijpen de gedachte hierachter maar vinden wel dat alle ondernemers gelijke kansen moeten krijgen. Daarom: Als u ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel is het aanvragen van zzp lease als startende ondernemer bij ons geen probleem. U kunt in ieder geval een motor occasion bij ons leasen op basis van financial lease. Overigens hoeft een negatief BKR bij ons niet altijd een probleem te zijn.

Wat kost het leasen van een motor per maand?

Het is moeilijk in te schatten wat het leasen van een motor u maandelijks gaat kosten. Dit is natuurlijk in de eerste plaats afhankelijk van de aanschafwaarde van de motor maar ook van de leasevorm (financial lease of operational lease) die u kiest. Daarnaast is de looptijd van de motorfinanciering bepalend voor de hoogte van uw maandtermijnen, net zoals het opnemen van een slottermijn in de leaseovereenkomst. En met een aanbetaling kunt u de maandelijkse kosten ook aanzienlijk drukken.

Financial lease voor uw motorfiets direct berekenen

Op onze website kunt u uw leasetarief berekenen. Maak in dat geval gebruik van onze leasecalculator. U vult alle benodigde gegevens in en onze calculator berekent direct uw financial lease. Let op: De uitkomst kan iets afwijken van onze definitieve leaseofferte.

 Leasevoorraad

financiallease voorraad

Financial Lease ZZP biedt u de grootste financiallease voorraad met enkel BTW auto's en bedrijfswagens. Het beste nationale autolease aanbod voor Occasion Lease of een nieuwe Financial Lease Auto 

Bekijk volledig leasevoorraad

 Lease calculator

Heeft u elders een occasion gevonden? Bereken het voordeligste Financial Leasetermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Prijs vanaf

281,- p/m

 

Laatste nieuws

financial leaseadviseur