financial lease motor van de zaak

Motor leasen zzp

Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat u in plaats van een lease auto ook een motor kunt leasen voor uw bedrijf? Gek genoeg informeren maar weinig leasemaatschappijen over deze mogelijkheid. Terwijl een motor leasen maar weinig tot niets verschilt van het leasen van een gewone auto. Zo kunt u bij ons gewoon 'motor leasen zzp' aanvragen in combinatie met financial lease. Als u kiest voor een motor van de zaak, dan heeft u minder last van files, kunt u veel zuiniger rijden én profiteert u van vele belastingvoordelen!

Motor leasen zzp met financial lease

Het is helemaal aan de ondernemer voor welk zakelijk vervoersmiddel hij kiest. U mag daarom gewoon uw motor gebruiken voor zakelijke ritten. Daar hoort ook het woon-werkverkeer bij. En natuurlijk mag u naast zakelijke kilometers ook privé-ritten maken. U vraagt bij ons financial lease voor motoren aan en leaset uw motorfiets tegen een zeer concurrerend leasetarief. U heeft de mogelijkheid om een aanbetaling te doen en/of een slottermijn in te stellen. Ook kunt u de looptijd deels zelf bepalen. Omdat de looptijd en de rente vast staan, betaalt u iedere maand precies hetzelfde leasebedrag. U mag het motorvoertuig activeren op uw bedrijfsbalans. Hij wordt immers aan u gefactureerd. Omdat u economisch eigenaar bent van de motor, kunt u profiteren van veel belastingvoordelen!

Belastingvoordelen motor leasen

We maken van een lang verhaal graag een kort verhaal. Want de belastingvoordelen bij motor lease verschillen niet of nauwelijks in vergelijking met gewone financial lease voor auto's van de zaak. U investeert met motor lease namelijk in uw onderneming. De fiscus komt u tegemoet met de volgende voordelen:

  • Investeringsaftrek;
  • Renteaftrek;
  • Recht op btw-teruggaaf;
  • Terugvorderen van afschrijvingskosten.

Motor lease voor startende ondernemers?

Ook als startende ondernemer kunt u financial lease aanvragen. Hierin zijn wij uniek! Lease voor startende ZZP'ers is bij vrijwel geen enkele andere leasemaatschappij mogelijk. U heeft namelijk in de ogen van banken gewoonweg een te hoog risicoprofiel. Wij begrijpen de gedachte hierachter, maar vinden wel dat alle ondernemers gelijke kansen moeten krijgen. Daarom: Als u ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel is het aanvragen van financial lease als startende ondernemer bij ons geen probleem. U kunt in ieder geval een occasion (tweedehands) motor bij ons leasen.

Wat kost het leasen van een motor?

Met onze lease calculator is het heel eenvoudig om te berekenen wat het leasen van een motor voor u gaat kosten. Dit is natuurlijk in de eerste plaats afhankelijk van de aanschafwaarde van de motor, maar ook is de looptijd van de motorfinanciering bepalend voor de hoogte van uw maandtermijnen, net zoals het opnemen van een slottermijn in de leaseovereenkomst. En met een aanbetaling kunt u de maandelijkse kosten ook aanzienlijk drukken.

Bereken direct uw financial lease!

Op onze website kunt u uw leasetarief berekenen. Maak in dat geval gebruik van onze leasecalculator. U vult alle benodigde gegevens in en onze calculator berekent direct uw maandelijkse termijnen.

Naar de leasecalculator