Goedkoop leasen 150 euro

Goedkoop leasen 150 euro

Wil je graag goedkoop zakelijk leasen als ZZP'er? Voor 150 euro of zelfs minder? Niet iedereen kan honderden euro's per maand missen. Financial lease is de goedkoopste autolease soort voor ondernemers. Voor 150 euro of minder lease je al een betrouwbare auto! Dit zijn dan vaak compacte auto's (voorbeelden: Volkswagen Up!, Renault Twingo, Peugeot 108, Kia Picanto, Ford Fiesta, Toyota Aygo, Opel Corsa en nog veel meer).

Occasion leasen

De eerste optie is natuurlijk om in plaats van een nieuwe auto een occasion te leasen. Niet voor iedere ondernemer is een nieuwe auto nodig voor de bedrijfsvoering, maar vaak is het belangrijker om een betrouwbare auto te hebben. Daarnaast houd je met een occasion geld over voor andere noodzakelijke investeringen voor je bedrijf.

In onze voorraad vind je dan ook alleen betrouwbare auto's tot 8 jaar oud en met een kilometerstand onder de 200.000. Auto's die opnieuw ter lease worden aangeboden beschikken ook altijd over een volledige onderhoudshistorie. Zo weet je waar je aan begint.

Bekijk hieronder alle auto's in onze voorraad met een maandtermijn onder de 150 euro!