Financial Lease afkopen of eerder aflossen

Met financial lease voor een personenauto of bedrijfswagen kunt u op een slimme manier besparen op uw bedrijfskosten. U doet immers een investering in uw bedrijf. Logischerwijs kan u dan ook profiteren van veel aantrekkelijke fiscale voordelen. Het komt erop neer dat uw aankoop een bepaalde waarde vertegenwoordigt. Deze investeringswaarde (excl. btw) plaatst u op de balans van uw onderneming. Daarmee kunt u uw winst drukken en betaalt u uiteindelijk minder belasting. Het maakt hierin niets uit of u de looptijd van uw financial lease helemaal uitzit of niet. U kunt er dus gerust voor kiezen om versneld af te lossen of de leaseovereenkomst af te kopen. Meer informatie over financial lease afkopen of eerder aflossen vindt u hieronder.

« Terug naar Financial Lease Wiki

Financial lease afkopen, hoe zit dat?

Kunt u uw leasecontract beëindigen? Hoe dat bij andere leasemaatschappijen is geregeld, dat weten wij niet. De kans is aanwezig dat u een boeterente moet betalen. U kunt bij Financial Lease ZZP echter gewoon uw financial lease afkopen. Er kunnen bepaalde redenen zijn waarom u graag uw leasecontract wilt beëindigen. Misschien gaat het zo goed met uw onderneming dat u het zich kan veroorloven om de resterende maandtermijnen in één keer af te lossen. Of het gaat juist minder goed met uw bedrijf en is het voor u nadelig om aan een leasecontract vast te zitten. Bijvoorbeeld omdat u dan geen andere bedrijfslening kunt afsluiten. Welke redenen u ook heeft, wij willen u graag tegemoet komen. U kunt uw financial lease afkopen door gewoon alle openstaande termijnen in zijn totaal te voldoen.

Hoe zit het met vervroegd aflossen bij financial leasing?

U kunt uw financial lease eerder aflossen. We raden u aan om voor de zekerheid daarover contact met ons op te nemen. Maar in principe kunt u gewoon boetevrij extra termijnen aflossen en daarmee uw looptijd verkorten. Houd wel rekening met een eventuele slotsom die u op het eind van de looptijd nog dient te betalen, als u tenminste een slottermijn heeft ingesteld.

Bij ons hoeft u nooit meer te betalen dan vooraf is besproken

Bij Financial Lease ZZP betaalt u nooit meer dan vooraf met u is afgesproken. Wij tonen u altijd de totale kosten die u tijdens de looptijd maakt voor uw financial lease of occasion lease. De leasekosten blijven dan ook altijd gelijk. Per maand betaalt u 1 vast bedrag aan rente en aflossing. Ook al is het verboden, toch zijn er nog steeds leasemaatschappijen die hierin totaal niet transparant zijn. Doe met dergelijke bedrijven nooit zaken. Bij Financial Lease ZZP leaset u altijd transparant, veilig, goedkoop en dat met de allerbeste leasevoorwaarden!

« Terug naar Financial Lease Wiki

 Leasevoorraad

financiallease voorraad

Financial Lease ZZP biedt u de grootste financiallease voorraad met enkel BTW auto's en bedrijfswagens. Het beste nationale autolease aanbod voor Occasion Lease of een nieuwe Financial Lease Auto 

Bekijk volledig leasevoorraad

 Lease calculator

Heeft u elders een occasion gevonden? Bereken het voordeligste Financial Leasetermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Prijs vanaf

281,- p/m

 

Laatste nieuws

financial leaseadviseur