Elektrische auto's om naar uit te kijken in 2021 - Deel 2

a210549-medium-1

Nog meer auto’s om naar uit te kijken in 2021! In deze blogpost delen we 5 andere auto’s die dit jaar op de markt komen. Bij de aanschaf van een nieuw model betaal je 12% bijtelling. Ben je niet op zoek naar een nieuwe auto, maar schaf je liever een tweedehands auto aan? Dan profiteer je van minder bijtelling! 

Bekijk hier ons elektrische occasion aanbod! 

© Opel.

Opel Mokka-e

We hadden al een Opel Mokka, maar dit jaar zal Opel daarvan een elektrische variant uitbrengen. De auto krijgt een grote transformatie en deelt zijn platform met de Peugeot e-2008 en Citroën ë-C4. De auto zal ongeveer 320 kilometer kunnen rijden. 

Skoda Enyaq iV

En andere elektrische auto waar we dit jaar naar mogen uitkijken is de Skoda Enyaq. De Skoda Enyaq iV is een elektrische auto voor het hele gezin. Skoda beloofd dat de auto beschikt over veel binnenruimte en een grote actieradius. Deze auto deelt overigens het platform met de Volkswagen ID.4.

Tesla Model S Plaid

De Tesla Model S Plaid is de opvolger van de Tesla Model S. De voorganger was al een monster te noemen, maar de Tesla Model S Plaid weet nog een stapje hoger te gaan. De auto beschikt over maar liefst drie elektromotoren die samen voor meer dan 1100 pk zorgen. Een acceleratie van 0 tot 10 in slechts 2,1 seconden. Met alle specificaties is deze auto echt een supercar te noemen. Bij deze auto is er geen gebrek aan ruimte en luxe. Voor zo’n 140.000 euro koop je deze supercar.

© Tesla.

Tesla Model Y

Tesla brengt ook eind dit jaar de Tesla Model Y naar Nederland. Menig liefhebber zat er al op te wachten. De Tesla Model Y is een compacte crossover, gebaseerd op de succesvolle Tesla Model 3. Op het gebied van design lijkt de auto een kruising tussen de Model 3 en Model X. Tesla zorgt met deze auto voor nog meer ruimte dan zijn voorgangers. 

Volkswagen ID.5

Volkswagen lanceerde al eerder succesvol de Volkswagen ID.3 en ID.4. Logisch dat er dit jaar een nieuw model op de markt wordt gebracht onder de naam ID.5. De auto is niet geheel vernieuwd, maar een sportieve versie van zijn voorganger, de Volkswagen ID.4. De auto ziet er alleen net wat coupé-achtige uit.

Bron: Anwb