Occasion leasen

Zorgeloos de weg op met een fijne bedrijfsauto? Dat kan ook met een tweedehands auto. Met financial lease kun je zowel een nieuwe auto als occasion leasen. Een tweedehands auto is een gebruikte auto met ervaring. Het voordeel van een tweedehands auto is dat ze snel uit voorraad leverbaar zijn en dat het maandbedrag lager is van een nieuwe auto. Handig als je startende ondernemer bent en niet veel spaargeld hebt of gewoonweg niet te veel geld wil uitgeven. Als je daarnaast een auto in te ruilen hebt, een aanbetaling wilt doen of een slottermijn instelt, zal het leasebedrag nog lager worden. Hieronder lees je alle voordelen van occasion lease.

occasion-aanschaffen

Occasion leasen en alle voordelen

  • Snel uit voorraad leverbaar
    Een autodealer heeft occasions vaak in de showroom staan en is daarom snel leverbaar. Bij de aanschaf van een nieuwe auto heb je vaak te maken met levertijden. Als je gelijk een auto nodig hebt, is een occasion een uitstekende oplossing!
  • Lager in aanschafprijs
    Occasions zijn lager in aanschaf, omdat een occasion een eerste of tweede eigenaar heeft gehad, die het grootste deel van de afschrijving heeft betaald. Je bent daarom met een occasion voordeliger uit, terwijl je in een relatief jonge auto rijdt met de nieuwste opties. 

 

Occasion leasen als ondernemer

Als je een auto wilt leasen krijg je te maken met de keuze tussen een marge of btw auto. In de financiën kan dit flink schelen. Bij een marge auto is de btw al betaald door een particulier en hoef je dus geen btw te betalen. Bij een marge auto kun je de btw dan ook niet terugvorderen.

Als je als (startende) ondernemer een occasion met financial lease hebt aangeschaft en het om een btw auto gaat, dan kun je de BTW terugvorderen bij de Belastingdienst.

Als ondernemer kun je daarnaast profiteren van andere voordelen, zoals renteaftrek, onbeperkt rijden, direct economisch eigenaar, je behoudt je privé vermogen zodat je kunt blijven ondernemen. Het maakt daarnaast niet uit of je startende ondernemer bent, want bij ons kun je ook leasen zonder jaarcijfers. 

Bereken jouw lease

Kies jij ook voor occasion lease?

Wil je een transparante en eerlijke autolease afsluiten? Het afsluiten van een financial lease contract gaat gemakkelijk en snel. Kies een lease auto uit onze lease voorraad en bereken jouw gewenste leasebedrag. Speel met de mogelijkheden tot je tevreden bent met het maandbedrag en vraag vervolgens vrijblijvend een offerte bij ons aan. Je krijgt binnen één werkdag bericht van ons met een voorstel op maat. Vervolgens is het aan jou of je daarmee akkoord gaat. Zodra je akkoord geeft wordt alles in werking gesteld en rijd je binnen een week in je een jonge occasion! Je bent direct economisch eigenaar van de leaseauto en na het laatste betalingstermijn van je leasecontract, is de auto volledig jouw eigendom.

Occasion leasen zonder jaarcijfers

Wij helpen jou als startende ondernemer graag vooruit. Wij begrijpen dat het als starter lastig is om geld te lenen voor je onderneming. Echter zijn bedrijfsinvesteringen nodig om je onderneming van de grond te krijgen. De aanschaf van een bedrijfsauto is in de meeste gevallen nodig om jouw klanten te kunnen bezoeken. Voor de meeste leasemaatschappijen en banken is het belangrijk dat je jaarscijfers kunt tonen. Heb je die niet? Dan word je aanvraag 9 van de 10 keer afgewezen. Oneerlijk als je het ons vraagt!

Bij ons is het daarom mogelijk om te leasen zonder jaarcijfers. Wij snappen dat je als startende ondernemer gemotiveerd bent en willen jou graag helpen! Je toekomstige leaseauto wordt onderpand van je financiering en daardoor lopen wij met jou als starter niet teveel risico. Wel is het belangrijk dat je geen negatieve bkr-registratie hebt, anders wordt het voor ons lastig om bij de bank een goedkeuring voor jou te krijgen. In dat geval moet je het op een later moment weer proberen en helpt het wanneer je jaarcijfers kunt tonen.