Occasion kopen of leasen?

Een occasion kopen of leasen?

Als startende ondernemer ben je het goedkoopst uit met een occasion en rijd je toch in een relatief nieuwe auto. Je kunt een occasion kopen, echter moet je daarvoor gelijk een grote investering doen, terwijl je dat geld beter kunt investeren in je onderneming. Een occasion leasen is voor jou als startende ondernemer of zzp'er een verstandige keuze. Het is voordeliger dan een nieuwe auto en daarnaast profiteer je met financial lease van diverse fiscale voordelen. Je doet daarnaast dus geen grote investering, maar betaalt je auto af in maandtermijnen. Aan het einde van je leasecontract ben je zowel economisch als juridisch eigenaar van je leaseauto. Benieuwd naar alle fiscale voordelen die je krijgt bij het afsluiten van een financial lease contract? 

De voordelen van financial lease

Occasion kopen

Een occasion kopen heeft als grootst voordeel dat je nergens aan vast zit. Dit is mogelijk wanneer je een grote financiële buffer hebt, anders is het minder interessant. Bij het kopen van een occasion moet je gelijk een grote investering doen en dat is voor jou als startende ondernemer zonder financiële buffer een enorme kostenpost. Zonde, want dat geld zou je ook op andere manieren kunnen investeren in je onderneming.

Occasion leasen

Een occasion leasen? Het grote voordeel is dat je dus niet gelijk een grote investering hoeft te doen. Zo kun je het geld op een andere manier in je bedrijf investeren. Je profiteert met financial lease van diverse voordelen. En voor jou als startende ondernemer is het ook mogelijk om financial lease aan te vragen zonder jaarcijfers. Dit heet bij ons ook wel starters lease. In combinatie met occasion lease ben je het goedkoopst uit als starter. Je rijd met occasion lease is een jonge auto van hooguit 8 jaar. Onze occasion zullen niet ouders zijn dan 8 jaar en niet meer dan 200.000 km op de teller hebben. Hiermee ben je verzekert van een betrouwbare auto! Wel zo belangrijk toch? Je wilt je bedrijfsauto immers graag gebruiken voor klantbezoeken. 

Occasion lease aanbod

Occasion leasen zonder jaarcijfers

Wij helpen jou als startende ondernemer graag vooruit. Wij begrijpen dat het als starter lastig is om geld te lenen voor je onderneming. Echter zijn bedrijfsinvesteringen nodig om je onderneming van de grond te krijgen. De aanschaf van een bedrijfsauto is in de meeste gevallen nodig om jouw klanten te kunnen bezoeken. Voor de meeste leasemaatschappijen en banken is het belangrijk dat je jaarscijfers kunt tonen. Heb je die niet? Dan word je aanvraag 9 van de 10 keer afgewezen. Oneerlijk als je het ons vraagt!

Bij ons is het daarom mogelijk om te leasen zonder jaarcijfers. Wij snappen dat je als startende ondernemer gemotiveerd bent en willen jou graag helpen! Je toekomstige leaseauto wordt onderpand van je financiering en daardoor lopen wij met jou als starter niet teveel risico. Wel is het belangrijk dat je geen negatieve bkr-registratie hebt, anders wordt het voor ons lastig om bij de bank een goedkeuring voor jou te krijgen. In dat geval moet je het op een later moment weer proberen en helpt het wanneer je jaarcijfers kunt tonen. 

Bereken jouw financial lease

 

Leasevormen

Financial lease is de ideale leasevorm voor ondernemers. Want niet alleen is dit voor ZZP'ers en andere ondernemers de meest voordelige autofinanciering. Lees welke leasevormen er allemaal zijn.

Equipment Lease ZZP

Met onze equipment lease heb je de mogelijkheid om bedrijfsmiddelen voor kantoor, productie machines of ICT te financieren, zodat je niet zelf een dure investering hoeft te doen. Wij financieren alles met een stekker!

Lease zonder jaarcijfers

Het ontbreken van (goede) jaarcijfers is voor banken en de meeste leasemaatschappijen direct een reden om je leaseaanvraag af te wijzen. Oneerlijk vinden wij van Financial Lease ZZP!