Occasion Lease voor startende ondernemers

U weet als startende ondernemer als geen ander dat er heel wat komt kijken bij het opstarten van een nieuwe onderneming. Zo bezorgt het ontbreken van voldoende kapitaal bij veel startende ondernemers hoofdbrekens. Als u geen of weinig startkapitaal heeft, dan moet u slimme oplossingen bedenken om toch die ene belangrijke investering te kunnen doen. Zo is het aanschaffen van een bedrijfswagen al een kunst op zich. Uw bedrijfsvoering loopt gevaar als u niet snel over een goede bedrijfsauto beschikt. Maar hoe financiert u een auto van de zaak? Bij de bank hoeft u als starter niet aan te kloppen voor een autofinanciering. De oplossing? Ga een auto leasen en kies voor occasion lease.

Vraag occasion lease voor starters aan bij Financial Lease ZZP!

De goedkoopste occasion lease voor startende ondernemers

Startende ondernemers kunnen bij Financial Lease ZZP leasen zonder jaarcijfers. In tegenstelling tot veel andere leasemaatschappijen kunt u als starter bij ons écht een auto leasen zonder dat u daarvoor jaarcijfers hoeft aan te leveren. Als starter wilt u natuurlijk zoveel mogelijk geld besparen maar wel de beschikking hebben over een goede bedrijfswagen. Lease dan vooral géén nieuwe auto maar kies voor een occasion. Met onze occasion lease voor startende ondernemers leaset u een gebruikte auto. Ons aanbod is zeer gevarieerd en bestaat uit vrijwel nieuwe occasions tot gebruikte wagens van enkele jaren oud.

Voordelen occasion lease?

Occasion lease is in de meeste gevallen veel goedkoper dan het leasen van een nieuw voertuig. Leaset u bijvoorbeeld een personenauto of bedrijfswagen van 2 jaar oud, dan heeft de auto al een gedeelte van zijn waarde verloren en dat is een groot voordeel voor u. U hoeft een minder groot bedrag te lenen en kunt dus leasen tegen lagere maandtermijnen. U kunt ook voor een kortere looptijd van uw leasecontract kiezen. Een ander voordeel van onze occasion lease is dat u meteen economisch eigenaar wordt van de auto. Daardoor is het mogelijk om deze te plaatsen als investering op uw balans. En vanzelfsprekend is het dan mogelijk om gebruik te maken van interessante fiscale voordelen zoals aftrek van rente, investeringsaftrek en u kunt de btw kosten terugvorderen. Zelf kan u met onze occasion lease voor starters bepalen bij wie u een autoverzekering afsluit. Ook mag u zelf bepalen door welk autobedrijf u het onderhoud laat doen. Zo kunt u ook daarop weer geld besparen.

Uw occasion lease direct berekenen en aanvragen!

Bereken op Financial Lease ZZP vandaag nog uw occasion lease voor startende ondernemers! Bereken uw maandtermijnen voor een auto die ergens anders te koop staat of kies voor één van onze top occasions!

 Leasevoorraad

financiallease voorraad

Financial Lease ZZP biedt u de grootste financiallease voorraad met enkel BTW auto's en bedrijfswagens. Het beste nationale autolease aanbod voor Occasion Lease of een nieuwe Financial Lease Auto 

Bekijk volledig leasevoorraad

 Lease calculator

Heeft u elders een occasion gevonden? Bereken het voordeligste Financial Leasetermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Prijs vanaf

281,- p/m

 

Laatste nieuws

financial leaseadviseur