Occasion lease startende ondernemers | Financial Lease ZZP

Occasion Lease voor startende ondernemers

Je weet als startende ondernemer als geen ander dat er heel wat komt kijken bij het opstarten van een nieuwe onderneming. Zo bezorgt het ontbreken van voldoende kapitaal bij veel startende ondernemers hoofdbrekens. Als je geen of weinig startkapitaal hebt, dan moet je slimme oplossingen bedenken om toch die ene belangrijke investering te kunnen doen. Zo is het aanschaffen van een bedrijfswagen al een kunst op zich. Je bedrijfsvoering loopt gevaar als je niet snel over een goede bedrijfsauto beschikt. Maar hoe financier je een auto van de zaak? Bij de bank hoef je als starter niet aan te kloppen voor een autofinanciering. De oplossing? Ga een auto leasen en kies voor occasion lease.

De goedkoopste occasion lease voor startende ondernemers

Startende ondernemers kunnen bij Financial Lease ZZP leasen zonder jaarcijfers. In tegenstelling tot veel andere leasemaatschappijen kun je als starter bij ons écht een auto leasen zonder dat je daarvoor jaarcijfers hoeft aan te leveren. Als starter wil je natuurlijk zoveel mogelijk geld besparen, maar wel de beschikking hebben over een goede bedrijfswagen. Lease dan vooral géén nieuwe auto, maar kies voor een occasion. Met onze occasion lease voor startende ondernemers lease je een gebruikte auto. Ons aanbod is zeer gevarieerd en bestaat uit vrijwel nieuwe occasions tot gebruikte wagens van enkele jaren oud.

Voordelen occasion lease?

Occasion lease is in de meeste gevallen veel goedkoper dan het leasen van een nieuw voertuig. Lease je bijvoorbeeld een personenauto of bedrijfswagen van 2 jaar oud, dan heeft de auto al een gedeelte van zijn waarde verloren en dat is een groot voordeel voor jou. Je hoeft een minder groot bedrag te lenen en kunt dus leasen tegen lagere maandtermijnen. Je kunt ook voor een kortere looptijd van het leasecontract kiezen. Een ander voordeel van onze occasion lease is dat je meteen economisch eigenaar wordt van de auto. Daardoor is het mogelijk om deze te plaatsen als investering op de bedrijfsbalans. En vanzelfsprekend is het dan mogelijk om gebruik te maken van interessante fiscale voordelen zoals aftrek van rente, investeringsaftrek en je kunt de btw kosten terugvorderen. Zelf kun je met onze occasion lease voor starters bepalen bij wie je een autoverzekering afsluit en mag je zelf bepalen door welk autobedrijf je het onderhoud laat doen. Zo kun je ook daarop weer geld besparen.

Je occasion lease direct berekenen en aanvragen!

Bereken vandaag nog occasion lease voor startende ondernemers! Bereken je maandtermijnen voor een auto die ergens anders te koop staat of kies voor één van onze top occasions!

Vind een auto   Bereken je maandtermijnen