Financial Lease, Auto Leasen

financial-lease-auto-leasen
02-01-2019

Financial Lease, Auto Leasen

Bij Financial Lease ZZP kun je tegen zeer scherpe tarieven een auto leasen. Alle ZZP'ers en Mkb'ers zijn bij ons welkom, ook starters. Je kunt bij ons kiezen uit een enorme voorraad aan btw én marge voertuigen. Dit zijn lease auto's die klaar staan om geleverd te worden. Want niet alleen beoordelen wij jouw financial lease aanvraag binnen 1 werkdag, óók vinden wij het belangrijk dat je na de acceptatie zo snel mogelijk over je nieuwe lease auto of bedrijfswagen beschikt. Zo kun je jouw bedrijfsvoering continueren.

Geen geld om een auto te kopen? Ga leasen!

Heb je geen geld om een auto te kopen, maar kun je wel maandelijks wat geld missen? Dan is een financial lease auto een uitkomst. Ga dus leasen! Financial lease is voor veel ondernemers een uitkomst. Zo hoef je niet over veel spaargeld te beschikken om toch in een nieuwe lease auto of goede occasion te kunnen rijden. Het biedt daarnaast ook vele andere mogelijkheden. Zo zijn de leasebedragen vrij van btw, omdat deze worden verrekend bij de aanschaf van de personenauto of bedrijfswagen. Die btw mag je als btw-plichtige ondernemer bij de eerstvolgende btw-aangifte verrekenen. En omdat het voertuig rechtstreeks aan jouw onderneming wordt gefactureerd, kun je deze op de bedrijfsbalans plaatsen. Zodoende heb je o.a. recht op investeringsaftrek, renteaftrek en andere fiscale voordelen.

Wat is financial lease?

Financial lease is een zakelijke financieringsvorm en dus een lening voor ondernemers. Je gaat een overeenkomst aan met een leasemaatschappij, in dit geval met Financial Lease ZZP, waarbij de lease auto het onderpand is. Je kunt financial lease aanvragen voor een personenauto of bedrijfswagen. Veel ZZP'ers en Mkb'ers kiezen voor een nieuw voertuig, maar met financial lease kun je ook prima een occasion financieren. Met financial lease koop je in feite een auto. Je bent dan ook meteen economisch eigenaar daarvan! Dit is niet het geval bij dure leasevormen, zoals operational lease. Omdat je als ondernemer niet in een keer al je geld aan een auto hoeft uit te geven, kun je jouw bedrijfskapitaal investeren in zaken die op dit moment meer prioriteit hebben. Zo kun je het geld gebruiken voor de aanschaf van belangrijke bedrijfsmiddelen of voor het uitbreiden van de winkelvoorraad, om maar iets te noemen. 

De voordelen van auto leasen bij Financial Lease ZZP:
  • Financial Lease ZZP rekent de laagste leasetarieven van Nederland!
  • Wij nemen jouw aanvraag direct in behandeling.
  • Startende ondernemers kunnen leasen zonder jaarcijfers.
  • Je bent niet verplicht om een aanbetaling te doen.
  • Bij ons geen verborgen kosten.
  • Je profiteert van veel fiscale voordelen.
  • Tevens ben je meteen eigenaar van de lease auto of bedrijfswagen!