Kan ik als ZZP’er leasen zonder jaarcijfers?

| Geschreven door Laurens Keijzer - Financial Lease Adviseur
calculator-1560882-1

Kan ik als ZZP’er leasen zonder jaarcijfers?

Natuurlijk kun je als ZZP’er leasen zonder jaarcijfers! Zelfs als startende ondernemer kun je gewoon leasen, ook al ben je een starter in de ( “door de meeste leasemaatschappijen bestempelde risico branche” ) bouw. Bij Financial Lease ZZP kijken we net iets verder dan de meeste leasemaatschappijen, wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat je met een goede voordelige bedrijfswagen de start van jouw onderneming kunt maken. Bij Financial Lease ZZP kun je als ZZP’er leasen zonder jaarcijfers, transparant en voordelig, helder en duidelijk.

Autolease kan voor (startende) zelfstandige ondernemers als “lastig te realiseren” ervaart worden. Veel leasemaatschappijen bieden pas mogelijkheden als je al een aantal jaren ZZP’er bent en jaarrekeningen voorhanden zijn. Voor ZZP’ers kan dit een struikelblok zijn, je bent namelijk niet verplicht om een jaarrapport te laten maken en het opmaken kost toch wel weer wat. Als startende ZZP’er kun je besluiten om deze maar niet te laten maken, je weet immers niet wat jouw bedrijf gaat brengen en wilt voorzichtig starten.

Financial Lease ZZP is een landelijk opererend autobedrijf die voor jou de grootste leasevoorraad met enkel auto’s van 8 jaar en jonger toont. Financial Lease ZZP biedt het voordeligste financial lease tarief voor ZZP’ers zonder jaarcijfers. Vraag een vrijblijvende offerte aan en zie hoe voordelig financial lease is!

Financial Lease ZZP is dé specialist voor ZZP’ers zonder jaarcijfers!

Financial Lease ZZP heeft voor jou als zelfstandige ondernemer altijd het voordeligste Financial Lease voorstel. In onze leasevoorraad vind je als ZZP’er de ruimste keuze aan nieuwe en jong gebruikte voertuigen door heel Nederland.