De beste optie voor de auto van een ZZP’er? Financial lease

Financial lease voor zzp'er
22-10-2018

De beste optie voor de auto van een ZZP’er? Financial lease

Als zelfstandige zonder personeel, kortweg ZZP’er, zijn de liquide middelen meestal beperkt. En áls je al ruim in je werkkapitaal zit, dan wil je dat meestal ook zo houden. Daarom is een auto van de zaak voor jou meestal veel voordeliger als je die koopt via financial lease.

Het meeste geld op zak houden dankzij Financial Lease

Sluit je een financial lease contract af? Grote kans dat dit voor jou als ZZP’er, kleine zelfstandige of startende ondernemer financieel een stuk aantrekkelijker is. Je houdt immers het grote geld op zak en beschikbaar voor andere financiële keuzes en investeringen. Overweeg je om je bedrijfswagen te financial leasen? Vaak moet je dan wel eerst jaarcijfers van jouw bedrijf laten zien. Omzet, winst, prognoses en andere onderbouwende bewijzen. Er zijn ook leasemaatschappijen waar je alleen een ondernemersplan met financiële onderbouwing hoeft te laten zien als bewijs. Wil je niet al dat gedoe en vooral ook snel beschikken over een financial lease auto? Bij Financial Lease ZZP gaat het allemaal stukken makkelijker. Als maatschappij werken wij met andere financieringsmiddelen dan de gebruikelijke banken en leasebedrijven. En omdat de auto het onderpand blijft tot je hem helemaal hebt afbetaald in termijnen, durven wij het risico wel te nemen. Resultaat? Al binnen enkele dagen rijd je in je eigen splinternieuwe of jonggebruikte bedrijfswagen.

Deel aanbetalen kan ook

Wil je wel een deel aanbetalen van je nieuwe lease auto? En zo je maandbedrag omlaag brengen? Ook die mogelijkheid is er bij Financial Lease ZZP. Bel of mail eens met ons auto specialisten team en vraag om een vrijblijvend voorstel. Wedden dat je verbaasd bent over de snelheid en het gemak? En over hoe weinig papierrompslomp en gedoe je er zelf mee hebt? Neem de proef op de som. Wat heb je te verliezen door op deze manier vrijblijvend je mogelijkheden tot investeren in een lease auto te onderzoeken?