Wat is financial lease?

Wat is financial lease? Financial lease is een zakelijke leasevorm waarbij een auto van de zaak gefinancierd wordt door de leasemaatschappij. Ook voor zzp'ers is deze leasevorm erg geschikt. U kunt de bedrijfsauto als investering voor uw bedrijf activeren op de balans. Dit heeft als voordeel dat u kunt profiteren van onder meer investeringsaftrek. Met financial lease bent u direct economisch eigenaar van de bedrijfsauto. De financier heeft geen onderpand van u nodig, aangezien de leaseauto fungeert als onderpand. Meer informatie over financial lease kunt u hieronder vinden.

« Terug naar Financial Lease Wiki

Meer financiële ruimte dankzij financial lease

Met financial lease investeert u in uw onderneming en dan met name in mobiliteit. U betaalt maandelijks een vast leasetarief omdat de rente en de aflossing tijdens de gehele looptijd vast staan. De leasebedragen zijn vrij btw. U kunt leasen tot maximaal het volledige aankoopbedrag van de auto. Voor btw-plichtige ondernemers geldt dat het aankoopbedrag altijd exclusief btw is. De btw dient u dan in één keer te betalen. Maar deze kosten kunt u weer verrekenen met de belastingdienst bij uw eerstvolgende btw-aangifte. Dankzij financial lease heeft u voldoende financiële ruimte om te blijven ondernemen. Wél heeft u direct de beschikking over een bedrijfsauto maar u hoeft daarvoor niet uw volledige bedrijfskapitaal aan te spreken. U mag een aanbetaling doen maar dit is niet verplicht.

Financial lease heeft veel voordelen:

  • U bent economisch eigenaar van de auto, daarom heeft u recht op investeringsaftrek.
  • U betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing.
  • U behoud uw liquiditeit zodat u kan blijven ondernemen.
  • Bij Financial lease ZZP leaset u tegen de laagste tarieven van Nederland!

 

« Terug naar Financial Lease Wiki

 Leasevoorraad

financiallease voorraad

Financial Lease ZZP biedt u de grootste financiallease voorraad met enkel BTW auto's en bedrijfswagens. Het beste nationale autolease aanbod voor Occasion Lease of een nieuwe Financial Lease Auto 

Bekijk volledig leasevoorraad

 Lease calculator

Heeft u elders een occasion gevonden? Bereken het voordeligste Financial Leasetermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Prijs vanaf

281,- p/m

 

Laatste nieuws

financial leaseadviseur