Financial Lease of Operational Lease, verschillen

Tussen financial lease en operational lease zijn nogal wat verschillen. Financial lease heeft voor ondernemers de meeste voordelen. Dat is één ding wat zeker is! Op deze pagina informeren we u over de verschillen tussen financial lease en operational lease. Na afloop bent u in staat om te bepalen welke leasevorm voor u het meest geschikt is.

« Terug naar Financial Lease Wiki

Kiezen voor financial lease of operational lease?

Financial lease lijkt in bepaalde opzichten op operational lease. Toch zijn er heel veel verschillen tussen beide leasevormen. Bij beide leasevormen betaalt u iedere maand een vast bedrag aan rente en aflossing.

Financial lease ZZP

Kiest u voor financial lease bij Financialleasezzp.nl, dan schiet de leasemaatschappij het aankoopbedrag van uw personenauto of bedrijfswagen voor. U dient de btw over het aankoopbedrag in een keer te betalen. De maandtermijnen zijn echter vrij van btw en de btw kosten kan u terugvorderen van de belastingdienst. U bent meteen economisch eigenaar van het voertuig terwijl u niet in één keer een grote investering hoeft te doen. Omdat de autofactuur wel op uw naam staat kunt u het voertuig als investering activeren op de bedrijfsbalans. Zodoende kunt u meteen profiteren van allerlei fiscale voordelen. Maandelijks betaalt u een vast bedrag aan rente en aflossing. Op het eind van de looptijd -als u alle leasetermijnen heeft betaald- bent u ook juridisch eigenaar!

Waarin verschilt operational lease met financial lease?

Operational lease is een dure vorm van leasen. U kunt deze leasevorm het beste vergelijken met huren. Net zoals bij financial lease betaalt u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing, maar de maandtermijnen zijn veel hoger. U betaalt namelijk ook voor de autoverzekering, het onderhoud en andere bijkomende kosten. U bent tijdens de looptijd geen eigenaar van de auto. De leasemaatschappij heeft het volledige eigendom. Vraag bij Financial Lease ZZP de goedkoopste autolease van Nederland aan. Uw aanvraag nemen we direct in behandeling!

« Terug naar Financial Lease Wiki

 Leasevoorraad

financiallease voorraad

Financial Lease ZZP biedt u de grootste financiallease voorraad met enkel BTW auto's en bedrijfswagens. Het beste nationale autolease aanbod voor Occasion Lease of een nieuwe Financial Lease Auto 

Bekijk volledig leasevoorraad

 Lease calculator

Heeft u elders een occasion gevonden? Bereken het voordeligste Financial Leasetermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Prijs vanaf

281,- p/m

 

Laatste nieuws

financial leaseadviseur