Equipment Lease ZZP

Met onze equipment leasing heeft u de mogelijkheid om bedrijfsmiddelen te financieren zodat u niet zelf een dure investering hoeft te doen. Want niet alleen verstrekken wij van Financial Lease ZZP voordelige auto lease voor ondernemers in Nederland. Ook kunt u als ondernemer gebruik maken van een voordelige leaseoplossing voor uw andere bedrijfsmiddelen.

Maak gebruik van onze Equipment lease ZZP en financier belangrijke bedrijfsinvesteringen tot een waarde van maximaal €100.000! Dit kan op basis van operationele lease of financial lease. Het voordeel van onze Equipment lease ZZP is dat u uw werkkapitaal behoud. Dit kunt u gebruiken om andere belangrijke investeringen te doen. De afschrijvingskosten van de geleasede bedrijfsmiddelen kunt u uitsmeren over de economische levensduur van de desbetreffende bedrijfsmiddelen.

Equipment lease 'on of off balance'

Met 'on balance lease' en 'off balance lease' hebben we het over de vraag of een object geactiveerd  wordt op de balans (activa/passiva) van de lessee (klant). ‘On balance’ is het financieren van een bedrijfsinvestering waarbij u als lessee meteen economisch eigenaar van het bedrijfsmiddel bent. Dat betekent automatisch ook dat u het economische risico draagt van de waardevermindering van het leaseobject. Maar uiteraard betekent dit voor u als lessee ook dat u met ‘on balance lease’ (op basis van financial lease) kan profiteren van de eventuele opbrengsten van de restwaarde. U mag er op het eind van de leaseperiode mee doen wat u wilt.

financial leaseadviseur