berekenen van financial lease

Financial lease berekenen

Heb je als ZZP'er een nieuwe of gebruikte auto in de bestelling staan? Of heb je, buiten onze leasevoorraad om, inmiddels al een personenauto of bedrijfswagen gevonden? Je kunt in beide gevallen daarvoor bij ons de voordeligste financial lease aanvragen van Nederland! Wij helpen ondernemers graag aan een voordelige leaseofferte. Op onze website kun je zelf je maandbedragen voor auto lease berekenen. Gebruik daarvoor onze handige leasecalculator. Nadat we jouw leaseaanvraag hebben ontvangen, sturen we je binnen 1 werkdag een voorstel toe. Kun je je vinden in ons leasevoorstel? Dan leveren we ook gegarandeerd financial lease. Dus géén teleurstellingen achteraf!

Het aller-voordeligste financial lease tarief!

Financial Lease ZZP geeft altijd een realistisch beeld van de leasekosten die je kunt verwachten. Wij berekenen de kosten voor financial lease tot in precisie. Onze berekeningen baseren we altijd op financial lease zonder jaarcijfers. Dat is dus auto lease voor startende ondernemers. Echter, indien je ons wél jaarcijfers kunt aanleveren dan kunnen we je ook de laagste financial lease tarieven aanbieden.

Vraag een offerte aan door je kosten met onze leasecalculator te berekenen. Bekijk ook eens onze actuele autovoorraad en vul bij de gewenste auto de leascalculator in.

Bekijk de autovoorraad   Naar de leasecalculator

Hoe zit het met financial lease en btw?

Je weet waarschijnlijk inmiddels al wel dat financial lease uitsluitend een leasevorm voor de zakelijke markt is. De aankoop van de investering komt tot stand met financial lease. Onze personenauto’s en bedrijfswagens staan op voorraad bij meer dan 350 autobedrijven door heel het land. Je investering in een leaseobject is de waarde waarvoor het voertuig op de balans kan worden geactiveerd! Als je een btw-plichtige onderneming hebt dan betekent dit in jouw geval dus de aanschafwaarde exclusief btw. Er zijn eventueel mogelijkheden om het voertuig inclusief btw te financieren indien je door de fiscus bent vrijgesteld van de btw. Vul in dat geval het volledige aankoopbedrag incl. btw van het betreffende voertuig op onze website in (in onze financial lease calculator). Bij 'opmerkingen' op het formulier geef je aan dat je tot de niet btw-plichtige ondernemingen moet worden gerekend.